Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните проблеми, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето и опита на майките да се адаптират към новите ситуации. Темите включват споделяне на лични преживявания, съвети за избор на детско оборудване като колички и столчета за кола, както и обсъждане на здравословни проблеми и грижи.
-
Какви са някои от основните проблеми, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви съвети споделят майките във форума?
-
Какво представлява изписването на бебето и какви са обичаите, свързани с това?

И това е редовно при нас, горкият все е ощетен от към сън. Щял да помага нощем с бебето, да ме отменя. И как? Та аз вувузела да му надувам до ухото няма да се събуди, та бебето. Разбирате, че много съм му набрала, нали?

,

уж вчера всичко се разреши и ще се опита да миряса, но да видим аз съм много добричко, но само докато ме настъпят пък и сега вече не става въпрос за мен а за детето ми
както и да е да не ви отегчавам. Днес най-накрая ще почнем ремонта на стаята, който трябваше да почне в началото на този месец надявам се за 10-на дни всичко да подредим, че боя паркетт нови мебели всичко от до ще се прави. В събота или неделя ще идем да изберем креватче и скрин
вчера получих зимния кош за количката, която съм избрала. От продавалника е, но е като нов няма никакви забележки освен че няма дъждобран но предвид, че спестих едни 500 лв от цената му ще купя проклетия дъждобран
Надявам се до няколко дни да се сдобия и със летният вариант на количката с шасито и пак ще се похваля.
на Ива една приятелка има сестричка на 2 месеца. Бебето се наакало и майката отваря памперса, обаче забравила нещо да си вземе и се обръща за 10 секунди. През това време каката хванала бебето за краката и почнала да ги топи в акито, ама със засилка, опръскала завеси,тапети
и след този подвиг съобщила на майка си : виж бебето как си изцапа краката
Само факта , че от сега го мислиш е показателен за това