Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 136
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Танище радвам се, че писа и тук. Когато ти е удобно пиши как е малкия Ясен.

За ваничката - моята е като на Петя със стойка, взех ги от продавалника. Мисля, че това е най- удобно и ще се ползва дълго време. А от Джъмбо взех  дюшече за къпане с възглавница /снимка има във феса и във снимки /, което е доста мекичко и ще ползвам в началото.
Лигла радвам се, че всичко е наред
Памперс весело изкарване на бебешкото парти.
Петя честит ти 8-ми месец.
Аз ходих да се видя с колегите, че като си дойде Габи вече няма да мога да отида. Изкарах си доста добре, порадваха ми се. Добре, че ме докараха с колата, че навън е адска жега. Сега си почивам.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 16:10 от tania_tsvetanova

# 151
Енитка честита племенница ,много здрава и весела да расте   bouquet
Петя да ти е честит рожденика  newsm67
Памперс весело изкарване   bigdance2
Лигла чудесно е че си у дома ,аз за песъчинки и др. гадости пия чат пат по 1/2 чаша  beer а ММ вика научи бебетата от сега да пият  Joy
Танище радвам се че намина  Wink много  Hug на Ясен и скоро да се гушкате в къщи !
sealover много е хубаво креватчето . Благодаря ти за съвета от преди няколко теми за кръвните изследвания ,този път не пих нищо  Crazy но всичко е в норма  Grinning  Hug Hug Hug
Ваничка ни дадоха със стойка Неонато ,не ми изглежда голяма ,май по натам ще купуваме . Взехме възглавничка от Джъмбо за къпане .
Тук в болницата се изсипва всичко живо ,та не очаквам голям наплив в къщи ,а дойдат ли бебетата си имат стая   Wink Няма да каним никой на изписването,ще са ми достатъчни два пищящи вързопа  Peace Колегите на ММ от сега си поръчват с какво да почерпел ,е нека се родят първо smile3515
Честито на всички празнуващи !

# 152
Здравейте, коремчета Hug днес голяма жега, направо не ми стига въздух. Добре, че поне в къщи е прохладно, че както нямаме климатик не знам какво бих правила Crazy
Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet
Ени-тка честита ви племенница. Много хубаво име са избрали Blush
Puffy вземи си го Талцида за киселините. Много съм доволна. Като си ги взех сдъвках 1 хапче, после преди лягане още едно и вече трети ден нямам грам киселини. В листовката пише, че може да се ползва по време на бременност.
За ваничката - тези с вградената стойка ми харесват, но не съм им много голям фен. Както каза и Амели много е твърдо и ще ми е жал за мъничкото дупенце на бебка, а и не се ползва дълго време. За племенника бяха взели обикновена ваничка, в която се плицика и до днес /вече е на 3 и половина/. Ако е с вградена стойка няма шанс да я ползва до такава възраст. Аз също си взех обикновена с тапа за по-лесно източване на водата за 20 лв. и отделно стойка от плат.
Амели ако идваш на срещата може тогава да ми обясниш за склада или ако знаеш точния адрес още по-добре. А в магазин Амиго намаленията са от 20 до 40% зависи от стоката. Нашата рокличка за изписването от там и се възползвах от прИмоцията hahaha Иначе не ми се даваха много пари, но така с намалението е поносимо. ММ чак го заболя главата като видя цените и то с намалението hahaha
Petia да ти е жив и здрав големият батко Laughing Много да те слуша и да ти помага с по-малките мъже в къщата hahaha

# 153
Лигла радвам се, че си се прибрала , сега почивай повече
Енитка честито за малката Виктория, да е жива и здрава  Hug
Памперс приятно прекарване, после да видим снимки Simple Smile
Искам да попитам мамите, които вече са излезли в 45- дневния болничен, какви точно документи ви дава доктора, освен болничния ?

# 154
За ваничката сте прави , че сигурно няма да се ползва дълго , на упътването пише до 10 кг . Обаче пък аз пак съм доволна щот за тия пари няма да ми е жал ако е кратка експлоатацията . После направо ще му пълня нашата вана и така ще се къпем. Сега малката си има ритуал всяка вечер да и правя вана  Crazy Разбирасе не я пълня много , че то иначе парите само за вода и ток ще отиват . Но  тя покрай това играене навън наистина си има нужда вечер първо малко да се по накисне и тогава я търкам .
Преди малко отворих кашона и си пренесох легълцето вътре на части. Много съм доволна  Sunglasses  Изчистено , беличко и практично. Като порасте ще го оставим без страничните решетки и си става на легълце .Сега ще чакам някои от моите хора да се завърне , че да го сглобим ...
Изпих един парацетамол и съм малко по-добре . Тя главата редовно си ме боли от жегите , но днес май беше от недоспиването и си беше доста по-силно. А, апарат за кръвно нямам  Confused
Туитито, ако знаеш как ми се допи биричка сега  Mr. Green  

# 155
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мамите не съм писала от много време но много работа малко свободно време ,което гледам да отделя на детенцето ми тя пък се вкопчва в мен много силно .Но пък във фейса си пиша редовно Не искам да я отблъскван,но всичко иска заедно да правим или аз Sad(
Иначе съм добре днес си изпросих едни изследвания от ЖП то си ги и платих де ,пия желязо и не знам как са ми показателите ,кръвното ниско .Вечер не спя само ако включа климатика .
Дата на термин нямам Sad( принципно се водя на 12 ,но доктора ми който ще ме изражда един път каза на 17 после на 27 то луда работа ,било малко бебето ала бала ,голямо чакане ще падне виждам аз .
за гостито сте писали ,аз няма да допусна никой в нас ,това за мен е безумие .Предния път доста хора се изсипаха е да изчистиха си ,сготвиха си но накрая прибирането от мен остана .Отделно и едно малко бебе като мине всеки го нацелува яко и тоя ми ти майчин инстинкт като се обади мани мани .Тоя път нямам термин малката с таки ще си ме вземат и в къщи да си се обичаме и запознаваме .
Аз да ви кажа имах една много голяма дилема и много се тормозех какво ще правя с детето ми като съм в болница. Тя ще идва де всеки ден по малко .Първо мислех на обяд да си спим двете после и вечерта .Не исках и да помислям да я оставя те я много привързана .Но моя съседка с 2 дечица ми даде съвет ,че принципно никога нямам да имам толкова много време да се опознаваме или да си бъдем само 2 ма с бебчо .И като се замисля е така ако е там каката няма да обръщам внимание на бебето и със чиста съвест ще си остана с бебето ,а тя ще идва по няколко часа само да се гушкаме Simple Smile)))
А къде ще я дяна малката ,каката де .Приеха ни на градина ,записах се после се отписах ,защото не ги харесвам градините ,а и не мога да си представя да не си е при мен следобед. От половин година сме за 4 часа на частна градина мисля да продължа така ,да не я травмирам милата ми . Но няма да я спирам разбира се .

Amelly мерси за споделения опит с коритото Simple Smile)) едно е на снимка друго е като се използва Simple Smile за къпането аз във фейса съм разказвала една обикновена кофа бум бебето там и го изкарвам без козметика и без огромни корита;))))

толкова от мен да не досаждам прекалено целувки на всички

# 156
Адреналинка, и ние ще сме с кофа в началото.  Simple Smile

# 157
sealover Embarassed извинявай ! Но малко можеш да си глътнеш  Wink ,аптека наблизо няма ли да ти го премерят ?
*АДРЕНАЛИНКА* моя док е съгласен с лентичката ми ,явно са точни  Grinning  ти секцио или нормално ще раждаш ?

# 158
  • Щастлива мама на 3 слънца
Адреналинка, и ние ще сме с кофа в началото.  Simple Smile

е супер това е най- удобното за мен във фб съм пуснала снимка ,на който кажа ме гледат толкова пренебрежително .За мен кофата е лека ,бебето няма къде да мърда и стой като в на мама корема ,не е скъпа . Като си спомня с голямото корито пълни мъкни в стаята то пищи бебето маха с ръце и крака беше кошмарно за нас не може да го облечем после посинявала е от ужас и се напикаваше от страх явно .Мани в кофата беше 1000 по лесно ама кой да те научи в началото . толкова грешки допуснахме

# 159
Е защо да не се ползва дълго ваничката с вградена стойка?  newsm78 Моето момче си се къпе още в нея. Това за килограмите вероятно е ако е на стойка, иначе като е долу не виждам какво общо имат килограмите.
А иначе мойта има едно покритие, което е мекичко и не се хлъзга, от едната страна за легналото бебе, а от другата- за дупето на седящото дете, в никакъв случай не му е твърдо на детето.

# 160
Е защо да не се ползва дълго ваничката с вградена стойка?  newsm78 Моето момче си се къпе още в нея. Това за килограмите вероятно е ако е на стойка, иначе като е долу не виждам какво общо имат килограмите.
А иначе мойта има едно покритие, което е мекичко и не се хлъзга, от едната страна за легналото бебе, а от другата- за дупето на седящото дете, в никакъв случай не му е твърдо на детето.
Да, и моята е точно такава за легнало и седящо бебе/дете . Е, под дълго можеби се разбира за не по-големи деца от три годишна възраст деца.  А , товаа за килограмите е доста относително наистина ... Иначе си е дълбочка , по-дълбока е от колкото изглежда на снимката . Както и да е не ми чак такъв проблем ...има варианти много , имам и друго корито и кофа имам (  Joy) и мивка и вана ....все ще го изкъпя това бебе де  Mr. Green

# 161
sealover Embarassed извинявай ! Но малко можеш да си глътнеш  Wink ,аптека наблизо няма ли да ти го премерят ?
*АДРЕНАЛИНКА* моя док е съгласен с лентичката ми ,явно са точни  Grinning  ти секцио или нормално ще раждаш ?
А , аз съм си глътвала по цяла чаша даже , и магазина ми е наблизо  Joy

# 162
Мамчета, как сте с гърбовете? Аз, вече НЕ МОГА да си намеря място!!!!! Дори и възглавница, отзад си слагам, като лежа с лаптопа и минат се 5 минути и адските болки в гърба. Ужас! Почвам, да се въртя напред, назад, но без резултат, как и да застана си ме боли....  Cry Cry Cry

# 163
SoAmazing, виж какво видях в продавалника - чисто нова е - http://prodavalnik.com/kombinirana-kolichka-babyactive-elipso-3-v-1-i26264085. Адреналинка, ако не беше кумата ми да ме "открехне"...
И нея я гледаха така - ама как, защо, с кой акъл... Пък детето се кефи!

# 164
И аз съм решила обикновено корито + допълнителна стойка вътре. Като цяло не обичам да се заривам в неща и гледам всичко да е максимално компактно и да се ползва колкото се може повече време.

На мен този склад в Дианабад ще ми е много близо, понеже живея в Изток, мисля и аз да го посетя, ако успея да го намеря. Амели, има ли точен адрес и някаква табела, които да служат за ориентир?

So amazing, количката Zippy изглежда супер. Аз имам Jane Matrix, ако имаш възможност, можеш да отидеш в магазините на официалния представител на тази марка за въпроси, както и а я видиш на място Simple Smile www.adria.bg
Общо взето, всяка количка има своите плюсове и минуси, затова слава богу има и много марки и модели, които да отговарят на различните изисквания Simple Smile

Момичета, кога трябва да започна да ходя на тонове? Моя док нищо не е казал, но пък и няма да раждам при него, така че трябва сама да движа това?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт