Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 129
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
sealover Embarassed извинявай ! Но малко можеш да си глътнеш  Wink ,аптека наблизо няма ли да ти го премерят ?
*АДРЕНАЛИНКА* моя док е съгласен с лентичката ми ,явно са точни  Grinning  ти секцио или нормално ще раждаш ?
А , аз съм си глътвала по цяла чаша даже , и магазина ми е наблизо  Joy
Сега ще успокоя ММ че не съм само аз  hahaha
Имах си предпочитания към една марка козметика ,но взехме друга по препоръки и беше доста намалена . Та днес ми попаднаха тестери на първата - е няма такава гадост  Mr. Green добре че не дадох куп пари  ooooh!
Miimiiнka ужасно е ,най вече нощем ,само масаж помага  Mr. Green Сега му е времето ММ да глези само мен  newsm03

# 166
fosha , Jane Matrix е количката която искам. Откакто я видях в нета не мога да си харесам никаква друга, но пък размера на коша за новородено (както казах вече) е много малък. Тази Zippy и нея не съм виждала, но пък е по-голяма. Ще разгледам утре по магазините  Peace Май няма да стане да купя количка , без да съм я видяла на живо.

ushana количката е супер, братовчедка ми има такава, но цвета не е подходящ за момче  Simple Smile Но ми даде добра идея да разгледам и продавалника, макар че ММ не иска употребявана. Както виждам имало и чисто нови.
П.П Много съм заблудена, сега видях , че имало и други цветове  Embarassed  Благодаря ти за линка  Hug

# 167
Енитка, честита племенница ,много радост да носи на мама и тати  Hug

Петя, честито на рожденика!  baloni

Заела съм се да разчиствам къщата и съм супер изморена - всичко препипвам и гледам много да изхвърлям, а другото по пликове и кутии и ще ходи на тавана и в гаража (добре че сме в къща и има къде да складирам). И то това почна от един куп дрешки, които ми дадоха от племенницата. Като видях колко място заемат и леко се стреснах  Laughing

Днес в Кауфланд имаше намаление на праховете Тео baby и взех да го пробваме. Етървата е много доволна от него, та ако ни хареса мисля такъв да ползваме.

# 168
SoAmazing, да, линкът е за чисто нови - има и цветове. Просто като идея да го имате предвид.
Иначе си права - не поръчвай, ако не си я видяла на живо.

# 169
Привет мадамки!
От сутринта до преди час правех две фотокниги, които искам да поръчам.
Сега сме на риба. Аз си чопля семки и излежавам в колата и ви четох досега.
Нашата вана е Прими Согни.
Петя, да ти е жив и зфрав рожденникът!
Танище, прегръдки! Скорошно прибиране вкъщи на малкия Ясен!

# 170
Ени честита племеница  Hug
Мими и но ме ми харесва тази количка  Peace
Лигла  Hug стискай клъки и това е  Mr. Green
Пете  да ти е жив и здав рожденика   bouquet
Ох забравих какво щях да пиша  newsm78

# 171
  • София
Fosha, на тонове се ходи някъде от началото на 9-ти месец всяка седмица, а според някои лекари - още от 8-ми месец през 2 седмици. Тъй че можеш спокойно да ходиш вече.

# 172
Амели , като подложа по-дебела хавлийка от долу , а и все пак бебето се придържа с ръка не виждам как ще му се натърти дупенцето .  Rolling Eyes

Ами може би аз съм особено некадърна  Laughing но не успявах да я придържам и същевременно да сапунисвам и плакна. Затова я оставях легнала и подпряна на тази приставка, та нали затова съм си купила вана с такава функция! ,обаче реално бебето се свличаше и набиваше в приставката и въобще не му беше добре. Затова почнах да я къпя на мивката, там вече мога да я държа, защото водата си тече и не ми трябва трета ръка да полива с канчето.

Опитвам да обясня за склада: не знам адрес, не знам дори номера на блока.Приемаме,че пътувате с метро до станция "Г.М.Димитров" и излизате от изхода, който е към квартала, срещуположен на ПИБ. Там има хубава пътечка,успоредна на наземната част, вървите по нея и стигате до блок. Продължавате надолу все едно по същата пътечка и зяпате гаражите на блока. Повечето са боядисани в бяло с телени решетки. Складовете са два: първият, който вероятно ще видите от тази посока, има на вратата блед син надпис "Томи Типи"  Simple Smile След 2 гаража е следващия с дрехите, на чиято врата има малко по-шарен надпис "Kids & Baby". Но най-сериозния ориентир са два черни буса с реклами на Хаук и др. детски неща, които са паркирани пред складовете. Двата склада се обслужват от една дама, тя е или в единия, или в другия,т.е ако единия е затворен, идете да проверите в другия. Работно време от 9 до 17ч.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 21:05 от Amelly

# 173
Моята ваничка е с отделна анатомична поставка, която се слага вътре докато бебето е малко и после се маха и си става обикновена ваничка. Така си е удобна и може да се ползва докогато успеете да задържите детето вътре. При нас с каката това стана на 10 месеца като се научи да се изправя  Crazy Оттогава се къпе в нашата вана, защото в бебешката искаше постоянно да я прескача ту вътре, ту вън. Като се замисля сега би правила абсолютно същото, ако можеше и в нашата вана  Mr. Green

Утре планирахме да заминем за 10тина дни при свекитата на планина, обаче дребната май е с вирус. Сега вдигна лека температура, а вчера през нощта ми повърна два пъти. Направо не знам какво да я правя, ще видим утре как ще е и ще решим дали да пътуваме. Но ако се разболее ни отива почивката, на друго място няма да ходим, а после те са заети  Crazy Като си помисля, че ще останем в София и направо ми се  Sick Пък като се роди бебето няма мърдане вече.

# 174
Malina07, стискам палци каката бързо да го изкара вирусчето и до уикенда вече да е в кондиция, тия летните са гадни, ама поне обикновено бързо минават.

Fosha, би трябвало все пак лекарят ти да те прати на тонове, мисля. Питай го следващия път, като влезеш в девети месец би трябвало всяка седмица да ги следят. (макар че аз с предната бременност имам спомен само за веднъж да съм ходила, а си родих на термин. Къде ли съм се шляла през останалото време newsm78)

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 22:05 от Lulu25

# 175
Веселото къде ще ги поръчаш фотокнигите. Аз гледах офертите в Хепи фото Crazy
Амели хубаво си обяснила, но сигурно ли е, че най-сериозния ориентир двата черни буса ще там, когато и ние решим да отидем Crazy Бъзикам се hahaha Предполагам, че в събота ще скокна до там, надявам се да работят Crazy

# 176
  • София
Да ви кажа, аз започвам да обмислям дали да не купя една кофа за къпане.  Впечатлена съм как по клипчетата бебетата се успокояват и изглежда да се чувстват добре, а моите спомени за къпането отначало са все свързани с рев и писъци...  Та след като падне пъпчето, може да пробвам да накисна бебето вътре Rolling Eyes

# 177
Кикито, от Фотосинтезис. Регистрираш се в сайта и направо в него си правиш книгите без нужда от програма. Втората книга нещо ми се бъгна и не мога да я довърша. Ако и утре не успея ще им звънна да ги питам какво става. Иначе смятам утре да пусна поръчка. Не съм вадила снимки от 2008-ма година. Всичко е на флашки. Тъкмо ще ги видя как изглеждат и какво качество са и ще правя и на бебка живот и здраве.

# 178
Тонове с предната бременност почна да ми следи лекарката, която щеше да ме изражда с влизането в 9ти месец - всяка седмица тонове + преглед и май и проверка за разкритие  Crazy А при преносване всеки ден се следят. Ако ви става лошо по гръб - казвате че искате да се завъртите настрани, настанявате се така както бихте преживяли поне 30 мин и тогава да ви слагат апарата. Аз по гръб не бих изтърпяла мерене на тонове, макар че като влязох в болницата с изтекли води ми ги мереха през час точно така, но тогава не ми ставаше вече толкова зле, може би заради изтеклите води и намалената тежест на матката.

Аз съм замислила една фотосесия с малката и бременното коремче при професионален фотограф като се върнем от свекитата (ако изобщо заминем с това вирусче дето е пипнала  Crazy ). И после може да направя една фотокнига с нея преди бебето и една след  Mr. Green

# 179
Амели ,аз най-вече имах предвид , че като се постели във ваничката хавлиена кърпа сгъната на две , дори бебчето да се свлече към ограничителя , дупето е пак защитено ...а придържането идва като евентуално допълнение .
Миминка, и аз съм с болки в гърба , на моменти са влудяващи и за това ходих на масаж , че си нямам никой под ръка да я извърши тази дейност. Имах облекчение и то голямо  Peace  Разбирасе , трябва системно да се масажира , защото болките сле два-три дни се завръщат  Tired

Общи условия

Активация на акаунт