Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 112
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Шишетата мисля да ги стерилизирам непосредствено преди употреба , все пак повече от няколко минути не отнема цялата процедура  Peace
Амели , какво стана с пелената , намери ли си подходяща плетка ? Аз завърших днес чувалчето и съм донякъде доволна . Не е на 100 % каквото си представях , но пак е добре .  После ще ви пусна малко снимки . И на мен ми е любимо да се сгуша с плетката , и да гледам готин филм или сериал .  Heart Eyes

# 661
  • До морето :)
Аз съм така с гоблена, но после е много разхвърлено... А плетенето - мога само лента за глава да плета. Grinning

# 662

Амели , какво стана с пелената , намери ли си подходяща плетка ?

Ива се раздивя и ме изгони от леглото, затова пак съм пред компа...
Намерих, по-скоро си измислих плетка.
Исках нещо близко до този мотив , но не намерих точно същото и една подобна плетка си преработих схемата и сега плета това
На предните снимки можеш да видиш другите опити, тъкмо да кажеш кое най-много ти харесва  Simple Smile

Дай да видим чувала, че на мен това ми е втори номер в списъка с проекти.

# 663
Здравейте, пупички. И ние днес купихме още дрешки на фръцлата. Знам, че има много, но не се сдържах - този път са за по-големи поне. Уж за одеяло бях тръгнала, но... Нищо не ми харесва. Имаме една памучна пелена към комплекта за изписване и са ми дали 1 памучно, така че не е болка за умиране, но ми се искаше. Амели, Сийлоувър, браво за златните ви ръце! Веселото, честити мебели! Нашите са още на проект Simple Smile Момичета, как определят коя степен ви е плацентата? На мен досега не са ми казвали такива детайли. Сядам да поработя и ви желая хубав следобед!

# 664
Амели, мен зелената ми харесва Flutter
Повче няма да мия банята Crossing Arms сега ме боли главата, хич не ставам за чистачка Naughty

# 665

Амели , какво стана с пелената , намери ли си подходяща плетка ?

Ива се раздивя и ме изгони от леглото, затова пак съм пред компа...
Намерих, по-скоро си измислих плетка.
Исках нещо близко до този мотив , но не намерих точно същото и една подобна плетка си преработих схемата и сега плета това
На предните снимки можеш да видиш другите опити, тъкмо да кажеш кое най-много ти харесва  Simple Smile

Дай да видим чувала, че на мен това ми е втори номер в списъка с проекти.
Супер е последният вариант , даже ми харесва повече от това , което си искала първоначално  Peace
Сега ще направя малко снимки и ще пусна ...

# 666
Ето го чувалчето ...както казах има някои неща , които ме дразнят как станаха , и мисля да поправя леко апликацията , но ще видим кога , че нещо накрая нямах търпение да го свърша вече. Долната част е с прежда в която има и вълна , а горе бието е само акрил, да не му боцка на бебчо
http://www.ravelry.com/projects/sofirus/baby-sleeping-bag
И това е пелената . Нищо особено , но не ми се занимаваше със сложни плетки  Blush
http://www.ravelry.com/projects/sofirus/my-baby-blanket

Като се цъкне в/у снимките и се оголемяват.

# 667
На мен пък ми е ужасен ден днес  Crossing Arms изпокарахме се с ММ  Naughty и бях готова да си събера чукалата и да си взема детето  и така  Naughty, но няма да ви натоварвам с мойте проблеми  Tired.И  сега ми  е едно гадно такова и ревливо  ooooh!

# 668
Raqsvetlina, в тия жеги всички са нервни явно. Спокойно, ще мине Hug

И аз днес нещо не съм съвсем добре. Сутринта ходих на работа, но откакто съм се върнала, ми е едно такова гадно - и на стомаха, и глава ме понаболява. Чудя се дали не се дължи на това, че си "изядох" Малтофера само с един домат, ама друго не ми се ядеше. Надявам се да не е вирусът само.

Сега се ядосвам и аз малко на моя, че само се кара на детето - че тичал и скачал, че викал, пък той малкият кипи от енергия, ама не мога да го изведа сега. Вместо да го изведе, сега взе да му пуска игри на телефона (за да го държи далеч от мен, че досега ми скачаше по главата и корема).

Момичета, възхищавам ви се на енусиазма за плетене и шиене - две дийности, в кото хич, ама хич ме няма. Не че не ги мога, но са ми почти толкова досадни, колкото и гладенето.  Embarassed

# 669
sealover, аз не мога да отворя снимките. Пише, че трябва да се лог-на първо или да се регистрирам  newsm78
RAQSVETLINA, ще отмине и това...аз преди 5 дни исках да разчекна ММ и да не го виждам поне близките 1-2 дни  Mr. Green Даже и сега му се дразня, че още не е поръчал скрина и не мога да пера и да гладя. Според него ИМА ВРЕМЕ....най-мразя тая негова реплика  #Cussing out

Аз се отказах да купувам комплект за изписване...еми не ми се дават 50 лв за 2 дрешки  Tired Ще комбинирам частите от нещата, които съм купила за ежедневно носене....пък и нали бебчето е завито с пелена, сякаш ще се види тоалета  Rolling Eyes

Момичета, не знам за вас, но на мен вече адски ми тежи и започвам да нямам търпение да родя и да ми олекне с има няма 10 кила  Whistling останалите 10-15 ще се свалят постепенно, ама тоя корем ме измъчва  Sad Преди изпитвах страх от раждането и гледането на бебка, но сега искам най-много 2 седмици и да излиза да я гушкам Laughing Искам да ходя 30 минути без да пуфтя и без краката ми да станат на баници. Искам да спя по корем. Искам да си сменям дрехите, а не да ходя с 2та парцала дето ми стават.... аууу  ooooh! Само се оплаквам  Mr. Green
След малко с ММ отиваме към плажа, дано имам сили да издържа по-дълга разходка и да си накисна краката в морето  Praynig
Лека вечер на вас, дано сте по-позитивно настроени от мен  Mr. Green

# 670
Абе RAQSVETLINA , я го ритай той да си ходи, не стига, че те ядосва, ами и ще  му правиш кефа да си тръгваш, че и заедно с детето! Не се ядосвай, скрий се, поплачи си и му измисли супер гадно отмъщение  Mr. Green

sealover , виждам едно чувалче с кученце и една бяла пелена. И двете изглеждат супер  Peace
Не мога да отгатна какво не те удовлетворява, може би само панделката на кученцето, заради това,че прозира черното райе?
Супер си се справила с апликацията, аз нямам нерви и не съм се опитвала никога, а съм си свалила стотина подобни модела още от Ива като беше бебе.

Бих ти препоръчала за бебешки плетива да ползваш памук или бамбук, поне във Варна имате хубави складове и богат избор, вълната не е подходяща, а акрилът не е качествен.

А нашата зелената пелена ще я има още едно септемврийско бебе, но в бяло  Wink

Момичета, възхищавам ви се на енусиазма за плетене и шиене - две дейности, в които хич, ама хич ме няма. Не че не ги мога, но са ми почти толкова досадни, колкото и гладенето.  Embarassed

Аз само с този ентусиазъм мога да се похваля. Няма нищо за възхита. Открих,че имам дарба, когато закъсах за пари с първото майчинство и се чудех какво мога да работя от вкъщи. В различните сфери на домакинството съм средна хубост, и то само ако не ме мързи да си върша " задълженията"  Laughing Сигурна съм,че всяка от нас има някаква изявена дарба, за която всички други можем да завиждаме  Peace

# 671
sealover, аз не мога да отворя снимките. Пише, че трябва да се лог-на първо или да се регистрирам  newsm78
RAQSVETLINA, ще отмине и това...аз преди 5 дни исках да разчекна ММ и да не го виждам поне близките 1-2 дни  Mr. Green Даже и сега му се дразня, че още не е поръчал скрина и не мога да пера и да гладя. Според него ИМА ВРЕМЕ....най-мразя тая негова реплика  #Cussing out

Аз се отказах да купувам комплект за изписване...еми не ми се дават 50 лв за 2 дрешки  Tired Ще комбинирам частите от нещата, които съм купила за ежедневно носене....пък и нали бебчето е завито с пелена, сякаш ще се види тоалета  Rolling Eyes

Момичета, не знам за вас, но на мен вече адски ми тежи и започвам да нямам търпение да родя и да ми олекне с има няма 10 кила  Whistling останалите 10-15 ще се свалят постепенно, ама тоя корем ме измъчва  Sad Преди изпитвах страх от раждането и гледането на бебка, но сега искам най-много 2 седмици и да излиза да я гушкам Laughing Искам да ходя 30 минути без да пуфтя и без краката ми да станат на баници. Искам да спя по корем. Искам да си сменям дрехите, а не да ходя с 2та парцала дето ми стават.... аууу  ooooh! Само се оплаквам  Mr. Green
След малко с ММ отиваме към плажа, дано имам сили да издържа по-дълга разходка и да си накисна краката в морето  Praynig
Лека вечер на вас, дано сте по-позитивно настроени от мен  Mr. Green
А мислех, че само аз съм така...  Tired По принцип, ме е страх от раждането, но вече едвам издържам и на моменти се надъхвам, че ще изтърпя болката само и само да ми олекне. Хора, не знам на вас дали ви е така, но мене самата кожа ме боли. Сърби ме яко и чак така сърби, че ме боли. Не съм се нацепила, ама имам едни малки, много малки пъпчици и ме сърбят та чак болят. И ребрата ме болят, имам чувството, че някой ме е бил и са ми натъртени...  Joy Joy Joy

Па и тая свекърва ми само ме дразни, вече не мога да я понасям. Как ще я търпя за напреде, не знам.... За жалост, за сега треа съм в нейната къща...... Sad(((((((

# 672
Мдаа... Само дето след раждането положението с дрехите беше още по-зле, щото в началото коремът си беше все така голям, само дето вече не бях бременна. Помня как седмица-две след раждането едно съседско дете ме видя и ме пита кога ще се ражда бебето  ooooh!
По корем също първият месец не можех да спя, заради гърдите този път, не заради корема. За 30-минутно ходене пък нямах сили, идеше ми да падна и да заспя Laughing
Не при всички е така, де Peace А и го казвам не за да се плашим, а за да не подценяваме удобствата на бремеността Laughing А иначе, природата си го е измислила поестествен начин да преодолее страха от раждането и с това, че в девети месец вечетака натежава корема и чакането, че ти става все тая за самото раждане, само и само да мине... (колкото и да философствам и аз се чувствам така понякога Mr. Green)

# 673
Хора, забравих да спомена, вчера, като бях на консултация се оказа, че от последните изследвания имам нисък хемоглобин.  Докторката, ми предписа Феро-Фолгамма и да пия 3 по 2 хачета и едно хапче фолиева киселина и така цял месец. Тва общо прави по 7 хапчета на ден....  newsm78 newsm78 newsm78 не е ли много се питам аз...????? А на листовката пише, че по време на бременност, не трябва повече от една капсула на ден.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 674
Благодаря за разбирането и подкрепата момичета, много си ви обичкам  Hug Hug Hug Hug Hug
Амели страхотна си , много ме разсмя  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet Joy
Аз имам една пелена плетена на една игла още от баткато , подарък ми е от моя добра приятелка и днес я намерих и изпрах , ще я снимам да я видите колко е хубава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт