Радостта ми е голяма, през март ще стана мама!

• 24 310
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна, морето, сините вълни...
Yoana1989,по-добре игнорирай дразнителите.Има една хубава мъдрост-Някой може да ме обиди само ако аз му позволя.Когато някой се държи зле ,не конкретно с мен ,по принцип,си мисля колко ли нещастен е този човек вътрешно,че си го изкарва така,на другите,и по-скоро изпитвам съжаление.
 Много правилно казваш,че тези неща могат да са причина за разваляне на отношенията с половинката.Не си го причинявай!Важни сте вие,те са странични хора,които просто фигурират като роднини.Вредно е обаче и да сдържаш емоциите си,един вид да ти кипи отвътре ,а външно да си сдържана и мила,това бих казала,че е по-вредно отколкото да си кажеш всичко.
 Иначе,чудесно е ,че имате такива отношения с бившата си свекърва.Има хора в живота ни ,които оставят много дълбоки следи,приятелства завинаги,винаги съм си мислела ,че срещите ни с определени хора-прекрасни или дразнители не са случайни,учат ни на нещо. HugКаква философия му дръпнах. Hug

Супер е че си имаш такива свекъри  Hug И аз от моите не се оплаквам понеже живеят в Гърция  Joy и ми е много хубаво така!

За гаденето има нещо вярно, ето аз вече май позабравих както е това  Crazy

# 436
Здравейте сладурки , дано приемате още бременни коремчета и аз да се присъединя   Peace

# 437
  • Велико Търново
Добро утро!

Минавам да ви почерпя виртуално, че днес имам рожден ден. Simple Smile

dikssi89 добре дошла!

Трудна тема сте отворили за свекърите. Аз много се разбирах със свекърва ми и беше прекрасен човек, за съжаление вече не е между живите. За сметка на това свекъра е голям инат, но съм се отказала да се занимавам с него.

# 438

Уоанка специално пиша към теб относно в предната тема за количките- не е нужно да си взимаш скъпа количка или само заради марката мила, аз първо исках Кангару ама като видях и пробвах Чиполино-то в магазина много повече ми допадна а и имай предвид това освен да ти е удобна на теб трябва да видиш и как се сгъва самата количка Wink Ето я моята: http://kasida.bg/_big/Chipolino-BebeshkakolichkaPERFECTA-LimeGre … 110617-040414.jpg  Ето и една снимка с всичките и положения: http://bebolino.mymall.bg/product_images/j/786/a__11948_zoom.jpg

Ужасно съм доволна и не я сменям пък и е комбинирана много лесно се пере Wink

Чиполино благодари за добрите думи за количката Перфекта Simple Smile

# 439
she_moto, въпроса ми беше свързан по-скоро с майчинството и не съм мислила да го пускам на ясла точно като навърши 2 години, т.е. през зимата. Предполагам, че ще го пусна на пролет Wink

# 440
scrye, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива мама! Хубава и лека бременност и вълнуващи мигове през нея.

Благодарим за почерпката, и аз започвам деня с фреш Simple Smile

# 441
scrye Честит Рожден Ден  bouquet  bigdance2
Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, която да носиш в сърцето си,
един път, който да те води към хората,
една цел, която да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

# 442
Да ви се оплача  Sad Аз днес станах с ужасно Sick и световъртеж. Едновременно с това бях адски гладна, все едно не съм яла с дни, а снощи здравата си хапнах ( от всичко по много) Embarassed
Не мога да се позная нито кафе ми се пиеше нито нищо, лоша работа ви казвам  #Crazy
И тъй като работя в кредитна институция си го изкарах на всички забавили вноски Twisted Evil , но какво да се прави, който по какъвто начин може  Crossing Arms

# 443
  • Варна, морето, сините вълни...

scrye Честит рожден ден!  Hug newsm59  Gift

# 444
scrye,честит рожден ден и от мен!Много здрава,щастлива и обичана,а през март да се радвате на здраво и красиво бебче.  bouquet

# 445
Да ви се оплача  Sad Аз днес станах с ужасно Sick и световъртеж. Едновременно с това бях адски гладна, все едно не съм яла с дни, а снощи здравата си хапнах ( от всичко по много) Embarassed
Не мога да се позная нито кафе ми се пиеше нито нищо, лоша работа ви казвам  #Crazy
И тъй като работя в кредитна институция си го изкарах на всички забавили вноски Twisted Evil , но какво да се прави, който по какъвто начин може  Crossing Arms

Маги, ти как въобще успяваш да идеш на работа. Като знам какъв съм дроб през почивката не ми се и мисли как ще съм в офиса. Честно казано не е ли по-добре да си се наслаждаваме на тези месеци на спокойствие   Sunglasses

# 446
scrye Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и март месец едно прекрасно бебче! newsm59    

# 447
  • В градината...
scrye, много усмивки, лятно настроение, чудесни мигове и щастливо сбъдване на мечтите ти  Hug

# 448
JujiMuji Аз нали съм със счупен крак и ме возят до работа. А не мога и да си помисля да си остана вкъщи сама  Crazy Просто не съм свикнала, така сред хората се успокоявам и се чувствам добре, дори вече и гаденето изчезна(след като хапнах). Едно айранче и съм 6. По обяд ми става кофти, но за кратко, общо взето мен храната ме поддържа  Blush

# 449
Мари, "философията" ти е чудесна... и аз по принцип мисля като теб, даже не знам защо сега се поддадох така на емоциите. Може би, защото не ходя на работа, не излизам никъде и това са нещата, които вълнуват ежедневието ми...
Креми86, зла жена съм аз... не готина  Joy Щом изпитвам такива негативни чувства, ама не мога да крия ... никога не съм могла  Rolling Eyes
Valya_Z, Валче... дано да си е на нас, дано... хаха Simple Smile  Hug
Jan D'arc, аз вчера се зачудих... дали ще имам време да излизам на дискотека, дали няма да е неестествено, когато имам дете да се шляя навън... дали ще стана скучен домашар, с рошава коса и пижама... Искам да съм поддържана мама и таткото пак да ме харесва, да не ме свързва само със задачата да отглеждам дете  pletka и ти благодаря за обещанието...хаха  Hug
she_moto, аз обожавам тази зодия ! Рибите са толкова чувствителни, различни, забавни, нестандартни, духовити, артистични и всичко най-най... голямата ми любов беше риба, най-добрата ми приятелка е риба и познавам многоооооо рибоци... е, всички са уникални ! Обожавам ги бе ! НО, момичетата са прекрасни във всяко едно отношение, а момчетата имат един огромен недостатък - адски влюбчиви са ! Хукват след всяка фуста, идеализират я и после бързо им омръзва... те не търсят човека, а преживяванията... ВСИЧКИ мъже-риби, които познавам са такива и все са сами, съсипали хубави връзки... та изпитвам ужас, ако имам момченце от тази зодия... ще е обречен да е сам и нещастно влюбен...  Sad
Brida, момиче ! Защо не излезеш в болничен ??? Скапваш се и за какво... я си изживей момента и мисли за теб и бебето ! За капките - аз ги взимам, много съм доволна ! Около 15 - 20 минути след приема им, гаденето отшумява...
dikssi89  Hug
scrye, честит рожден ден, мила ! Жива и здрава да си ! Много обичана, усмихната и щастлива Simple Smile
Маги, съчувствам ти... Аз вчера заспах в 18 часа вечерта и така до днес в 8... като станах имах невероятен световъртеж ! Удрях се в стените, докато стигна до кухнята  Crazy Хапнах малко шоколад насила, изпих едно кафе и още не смея да стана от дивана... омръзва ми вече !
И един комплимент - "кредитна" институция... не знам точно къде работиш, но с промените в закона вече няма банкови институции, а само кредитни... и се ядосвам, че дори прокурори не го знаят !
JujiMuji, аз също мислех да си работя до последно, за да се разнообразявам и за да не товаря колегите, че и без това са претрупани... Да, ама не... чувствах се ужасно на работа ! А и никой не те пита как си... събота се запознах с една лекарка, която ме пита защо не съм в болничен, а аз й казах, че имам отговорност към колегите... тя ме погледна учудено и каза "А нямаш ли отговорност към бебето си... това е миг, който се случва един или два пъти в живота и трябва да му се отдадеш изцяло и да го изживееш... Сега преди всичко имаш отговорност пред детето си"... нахули ме и се замислих, че работата нито е започнала, нито е свършила с мен, а аз само се мъча там... и реших да изляза в болничен до края, та вече втори ден съм болничен... скучно ми е, но спокойно...

Общи условия

Активация на акаунт