Радостта ми е голяма, през март ще стана мама!

• 24 303
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • В градината...
Maрия, много жалко, че така са протекли нещата. Следващият път ще е твоят  Praynig Hug

Е как да се отпуснеш да мечтаеш за раждания, дрешки и прочие  Thinking

# 616

maria8621 съжалявам миличка!  Горе главата, ще дойде и твоето време, сигурна съм! Hug

# 617
  • Видин
maria8621, ужасно съжалявам за случилото се и разбирам много добре болката ти. Аз самата загубих бебче в 21 г.с. , но продължих напред и ето ме днес пак чакам бебче. Така е било писано, така е станало. Но няма все да е така. Пак ще забременееш и всичко ще е наред. Кураж, миличка, кураж!
  Момичета, моите приключения с главоболието продължават. През ден, през два страшни болки и повръщане, зверско. Има ли някоя от вас, която преминава през същата мъка и какво правите, за да облекчите болката. Знам, че мога да пия парацетамол, но ме е страх да пия. При доки ще ходя чак края на август. Даже не знам това главоболие на бременността ли се дължи или на жегите. Не знам вече, но се чувствам ужасно  Sad

# 618
eliks86 и мен ме боли глава,но доста по-слабо от теб и го отдавам на жегите,но можеш да си пиеш парацетамол и аз го пия,док. ми позволява.Иначе не знам,на мен ми помагат и студени компреси на главата..мокря си една кърпа и си я слагам на челото и така...дано се пооправиш.......иначе главоболието е съвсем нормален симптом  при бременност

Майчета, да ви питам има ли някоя,на която и предстои сватба Winkнашата е на 5.10

# 619
Здравейте и от мен Simple Smile Напоследък покрай малката не ми остава особено много време, а и много ме изтормозва Confused Направо останах без кръст Confused Колкото и да съм против каишите за прохождане, сериозно започвам да се замислям за такъв Confused Докарала съм я до там, че дори като кихна ме пронизва ужасна болка в кръста Sad
Иначе съм добре, като изключим това Wink Започнах да похапвам доста стабилно и ме е страх да се кача на кантара Laughing

Мими, при мен като цяло никой не помагаше, когато Ема се роди, но аз така настоявах Simple Smile Първата вечер майка ми само ни помогна да я изкъпем и това беше Peace Ако имах някакъв въпрос или се притеснявах за нещо, звънях й по телефона, или звънях на по- опитни приятелки, но като цяло си бяхме самички. Таткото помагаше вечер като се прибере от работа и си я къпехме заедно, докато не се престраших и сама да я къпя Laughing И през уикендите ми помагаше много, та успявах да изляза поне за час - два сама, на спокойствие, на кафе с приятелка.. и това ми беше напълно достатъчно, за да се презаредя за още седмица сама с Ема.

За гърдите - и мен ме болят, поуголемили са се и това да нося сутиен си е цяло мъчение за мен Laughing Вкъщи ходя с едни спортни потничета, които са ми много по- удобни, но навън като излизам направо се изнервям с тия сутиени - то не бе болка, то не бе чудо... то не бе стягане, дращене, дразнене...  Twisted Evil Преди почти нямах проблеми, но сега се влошиха нещата... Дано мине скоро...

maria8621, много, много съжалявам за случилото се Sad Много кураж ти пожелавам Hug Силно се надявам скоро да се похвалиш отново с две чертички Praynig Hug

Толкова от мен засега. Отивам да се мъча да приспивам диването Confused И ми се ще да почета някоя книжка, че свърших днес с едната, имам още две... Дано да ми остане време да почета, че после като се роди бебето едва ли ще имам време за такива дребни удоволствия Laughing

# 620
Момичета  Hug благодаря ви за подкрепата

# 621
май не ме разбрахте-не питам дали ви болят гърдите-и мен ме болят,но ме притеснява,че ме болят по-малко Rolling Eyes

# 622
  • Пловдив
Мария много съжалявам за случилото се

ЧериМам  аз пих но шпа 3х2 тази седмица и дори бозколизин 3х1,защото имах кафеникаво зацапване, което ми казаха че се е получило от приема на аспирин протект.Също като теб имах леки пристягания в матката и се чудех какво става, но за няколко дни всичко отшумя. Почивах си и сега си чакам прегледа в сряда и се надявам всичко да е ок.

# 623
maria8621- съжалявам много за случилото се! Не се притеснявай от абразиото всичко ще е ок (на мен са ми правили два пъти с неуспешните бременности) Кураж и скоро да се запишеш в някоя от летните темички  Hug
iliqna_85- и мен сякаш ме болят по-малко гърдите, не мога да преценя- всеки ден е различно, ту са по-чувствителни и стегнати,, ту по-отупснати. Да се молим всичко да е наред пък каквото е писано това ще стане Praynig

# 624
  • Варна, морето, сините вълни...
maria8621 много тъжно  Cry Дано скоро се включиш в някоя друга темичка  Hug

Гърдите не ме болят, но усещам че са започнали да се подуват, това  е най-хубавия период и гаденето спира, и съвсем леко коремче започва да се появява  Crazy

Днес си спретнахме чудесна разходка до Шабла...Но за капак сега малкия е с Т  Tired

# 625
Илияна85 мен само в началото ме боляха ядски,а сега вече въобще даже само като си свалям сутиена както беше казал някой се едно камъни падат Laughingможе би не съм свикнала с размера ,само по време на бременност се радвам на гърди иначе ги търся Laughingно като цяло не ме болят изобщо вече и с първата бременност бях така

# 626
iliqna_85 болките в гърдите са променливи, ще има още доста болежки, които ще се появяват и изчезват, просто организма постоянно се променя. Нямаш място за притеснение, че това е свързано с развитието на бебо, всички си е ок Simple Smile

# 627
Илияна85 напълно те разбрах,и аз като теб имах мисли като "абе тва много ме болят бее,нормално ли е",не се притеснявай всичко си е до организъм,едни ги болят повече други по-малко ,а трети изобщо не ги болят  Peace

# 628
  • Пловдив
май не ме разбрахте-не питам дали ви болят гърдите-и мен ме болят,но ме притеснява,че ме болят по-малко Rolling Eyes
Мен изобщо не ме болят Peace Спокойна бъди Peace

# 629
  • Пловдив
Момичета,

от коя седмица започват прегледите с външен ехограф  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт