Радостта ми е голяма, през март ще стана мама!

• 24 283
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Laughingчестито Гери..купи ли рокля
Все още не съм я поръчала, но е избрана. След някой друг ден трябва да я поръчам, за да може да дойде навреме и да мога да я коригирам Simple Smile Ти купи ли си рокля и докъде си с приготовленията Simple Smile

# 646
аз съм до никъде още,имаме само ресторант и това е,чакам мъжа ми да излезе отпуска след седмица и ще ходим за халките,иначе рокля мисля да си купя средата на септември,но още другата седмица ще тръгна по магазините да гледам.Аз все си викам,че има време,а пък и все ми лошо,но ще започвам лека-полека да се готвя и за сватбата,макар,че бебо по ме вълнува Simple SmileНие мислехме да се женим октомври,но не мислех,че ще забременея до тогава,но пък така е по-добре 2 в 1 Laughing

# 647
И ние не сме много напреднали, имаме само запазен ресторант и църква, запазихме си и фотограф, водещ, видеозаснемане (използваме агенция) и в понеделник и поканите ще са готови Simple Smile

# 648
  • Варна
Ох, момичета има ли на някой друг на който да му се гади повече вечер. Направо е ужас, не стига че цял ден ми се гади, вечер не се търпи. Досега само веднъж съм повръщала, а това за мен е най-ужасното нещо. Освен това малчо постоянно е върху мен и положението става още по-зле. Как да му обясня на мъника, че не е добре да се катери и бута в мен. Пък да не говорим колко гадно ми миреше памперса  Sick
Оплаках ви се  Sad

# 649
fufi_7 много гадно,на мен само вечер ми е добре,иначе по цял ден не мога да стана от леглото Sick..кажи му на мъника,че в коремчето ти има бебе и то плаче като натискат коремчето на мама или нещо такова,не знам дали ще разбере...ужас чудя се на всички момичета с деца,как я карате,и на мен ми е зле,но поне не трябва да се грижа и за дете ooooh!

# 650
  • Варна, морето, сините вълни...
И моя бъдещ батко се катери по мен и ме блъска, а постоянно му повтарям за не бута така бебето  Confused много добре осъзнава вече че има бебе вътре, ама се закача така понякога. А за памперси не ми говорете  Sick Ние сме в процес на отказване което е още по зле. В същност от мин. г. съм го махнала, но за спането слагам. Не се напикава, НО....ака само в гащите  ooooh! не знам кво ще го правя не ще и не ще на гърне или ВЦ, дано в яслата се научи с децата. А от няколко дена ми прави и ноемра, като се изака и се=и събува гащите и акото на пода  Sick

# 651
fufi_7 не знам какво да те посъветвам, освен търпение да мине този период. Както споменах при мен предната бременност беше проблема с повръщането ама си и повръщах доста, бях пробвала свещички Вомистус хил ама никаква работа не свършиха и минах на Вомакур, с които се родих и сигурно месец и половина бях на тях, може да пробваш вомитус хил може да ти пооблекчи гаденията. Иначе пробваш варианти на вода с лимон, постоянно да хапваш по малко, за да може стомаха да не остава празен и да се дразни. Много е трудно определено аз вече втора седмица съм като труп и моето диваче в момента ми скача от горе със все сила ама трудно се обяснява. Laughing

Аз забравих да кажа че термина ми е на 17 март, ако може да ме запишете във редиците Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 19:09 от Nikol298

# 652
И на мен ми е по-кофти вечер. Особено като легна някога ми е страшно зле. И моето се катери по мен, че и някога посред нощ се прехвърля да спи при нас и ме сритва

# 653
  • Варна, морето, сините вълни...
И на мен ми е по-кофти вечер. Особено като легна някога ми е страшно зле. И моето се катери по мен, че и някога посред нощ се прехвърля да спи при нас и ме сритва

И Мони понякога идва при на спрез нощта, но скоро не се е случвалоо, баси кефа да си спиш по цяла нощ  Crazy ( е с едно ставане до ВЦ  Rolling Eyes )

НА мен с предната бременност ми ставаше лошо вечер, не знам дали факта че работех от 14до 22ч. имаше значение, но като се прибирах от работа и се гърчех от гадене  Sick

# 654
Да ви кажа аз се успокоявам с моята книга "Аз съм бременна" гледно  е записано, че щом ни се гади и ни е лошо значи всичко с бебо е наред.  Naughty Егати и успокоението, но все пак  Hug Иначе аз днес не мога да се откопча от леглото  Sick Цял ден съм на айран ужасно много ми горчи в устата кръвното ми е ниско  ooooh! Но се успокоявам както казах всичко това е съвсем нормално  #Crazy

# 655
  • София
На мен с предната бременност лекарката ми беше дала едни таблетки с витамин Б6, Емил се казваха и много ми помогнаха. Този път съм много по-добре, почти не ми се гади, дано все така да съм до края, че миналия път бях  Sick през цялата бременност.

# 656
  • В градината...
Маги, излиза, че след като на мен до сега не ми е прилошало нито веднъж, не е наред нищо ли  Thinking

# 657
и на мен ми е доста лошо,почти нищо не ми понася като храна абе чудо а и болнични  немога да изляза и леко полеко се трудя

# 658
  • София
perunika, спокойно, с предната бременност почти не ми е ставало лошо - даже май ми ставаше лошо само от дуфастона.

# 659
  • В градината...
А на мен от нищо /е, вярно, че дуфастона е вагинално и няма как от него/.

Общи условия

Активация на акаунт