Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 426
  • 723
  •   1
Отговори
# 555

Прекрасният Булут...

# 556
Момичета,оставих ви кротки и мили,дори си помислих,че сте решили вече да се държите като интелигентни дами и сега като влизам отново същата атмосфера,която вече месеци съществува незнайно защо.Енгин ли не можете да разделите,не можете да решите коя  е по веща по въпросите за киноиндустрията в световен мащаб и в частност в Турция или коя  има по-блестящо красноречие.Минало ми е времето да се състезавам.Каквото съм постигнала и завоювала,забелязвате ли,че говоря в минало свършено време. Сега мога само да живея  и да изпитвам удоволствие от живота чрез успехите на моите творения -децата ми.Сигурно всред вас има такива ,които са в творчески етап от живота си и увлечени от инерцията искат и тук да дават тон и смятат своето мнение за миродавно.   Недейте,нека поне тук да се изслушваме и не само,а и да се чуваме.Според мен всеки си говори своето,държи на своята теза и само си въобразяваме,че водим някакъв диалог.По-скоро всеки изпълнява своя хаплив монолог и дори не дава ухо за това,което казва другия.Целта му е само да засегне някой,който не споделя мнението му.
Тук сме събрани от едно силно чувство - преклонението и обичта ни към едно талантливо дете,което благодарение на това,което е получил като дар от бог,гради кариера без протекции.Избрал си е един път и иска да го извърви,както той смята за добре. Аз се възхищавам от неговата принципност,последователност и далновидност,които са рядко срещани за такъв млад човек. Много грозни,даже обидни са намеците,които си позволявате да правите спрямо Енгин. Всички искаме да научим нещо ново,да усетим атмосферата ,в която живее и твори този актьор,но се разбра че той стриктно спазва определени условности и то не за да изглежда по-интересен,а за  да запази спокойствие в личното си пространство. Ако наистина обичаме  и уважаваме този човек и актьор е редно да се съобразим с неговите решения и да се научим да го обичаме от разстояние. Нека го обгрижваме отдалече с нашето обожание и преклонение и това няма как да не достигне до него,защото аз вярвам в силата на положителната енергия.Лично аз мога да чакам още три сезона .Щом не приема предложения,значи са под неговото ниво.Най-трудно е да надскочиш себе си,а той  е на такъв етап от развитието си,че точно това трябва да направи. Не допускам и за миг мисълта,че с кариерата му е свършено.Ако Бог го закриля и дари със здраве,всичко е на ред и аз ще си гледам старите снимки и клипове,докато стане чудото,което всички чакаме и за което мечтаем.

Вижте колко ни е хубаво момчето,напълно си е заслужило нашето обожание.

# 557

http://gonnabecrazyforyou.blogspot.com/2013/07/celebrities-look-alike.html

Постнато днес. "Звезди, които си приличат" - списъкът е направен, не за да обиди феновете на някои звезди. Сходствата между тях, са открити именно от фенове и списъкът е дълъг. В този списък е и Енгин Акюрек, който е сравнен с Джон Ейбрахам - индийски актьор. Енгин Акюрек е супер звезда не само в родната си Турция, но и в Гърция, ОАЕ, Египет, Пакистан, Иран, Афганистан, България, САЩ и Великобритания. Той стана любимец с магнетичните си очи, одухотворен лицеизраз, глас като карамел, гъста коса и с изключително романтичните герои които пресъздава. Способността му да играе и да модулира гласа си, го направи в момента най-обичания турски актьор в света. Той спечели титлата "Най-красив турски актьор", с 6 милиона гласа в анкета. Носител е на наградата "Турска звезда, която да представлява Турция в Холивуд". Популярността му расте, тъй като неговите филми се излъчват дублирани в много страни".
.....................
Това е за него.

Благодаря Мариана. Май никой не се впечатли.

# 558
Прекрасният Булут...........................
Прекрасната Нарин....................
Прекрасната музика на Айтекин Аташ.......................

# 559

http://gonnabecrazyforyou.blogspot.com/2013/07/celebrities-look-alike.html

Постнато днес. "Звезди, които си приличат" - списъкът е направен, не за да обиди феновете на някои звезди. Сходствата между тях, са открити именно от фенове и списъкът е дълъг. В този списък е и Енгин Акюрек, който е сравнен с Джон Ейбрахам - индийски актьор. Енгин Акюрек е супер звезда не само в родната си Турция, но и в Гърция, ОАЕ, Египет, Пакистан, Иран, Афганистан, България, САЩ и Великобритания. Той стана любимец с магнетичните си очи, одухотворен лицеизраз, глас като карамел, гъста коса и с изключително романтичните герои които пресъздава. Способността му да играе и да модулира гласа си, го направи в момента най-обичания турски актьор в света. Той спечели титлата "Най-красив турски актьор", с 6 милиона гласа в анкета. Носител е на наградата "Турска звезда, която да представлява Турция в Холивуд". Популярността му расте, тъй като неговите филми се излъчват дублирани в много страни".
.....................
Това е за него.

Благодаря Мариана. Май никой не се впечатли.

Аз се впечатлих! Нямам нищо против да го сравняват с индийски актьор, още повече, че момчето си е хубаво. Обичам, когато се казват добри думи за Енгин, когато го описват с най-топлите  сравнения... Това доказва, че той заслужава любовта на феновете по цял свят...

# 560
Момичета, не знам дали осъзнавате колко изолирате Енгин. За Енгин няма подходящ сценарий, партньорките му са много под неговото ниво, режисьорите не му дават достатъчно свобода за интерпретация да разгърне таланта си, медиите са вредни за него, колегите му актьори търсят слава и праи и е по-добре да не слиза на тяхното ниво и тн .

Енгин принадлежи на този кино свят, а вие го дистанцирате от него.  newsm78 newsm78  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 561

Дейзи Hug    bouquet  bouquet

Скрит текст:
Поздравления за Франция! Пожелавам ти успехи!

Това е за теб Heart Eyes

Скрит текст:

# 562
Мерси Елинор.   bouquet Това не беше планирано, подадох си документите на шега, но се оказа, че са ме одобрили. Така, че още не мога да го осъзная, защото това ще е голяма промяна, но съм много щастлива.  Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:
Пиши ми.  Simple Smile Simple Smile

# 563
Фейсбук ми подсказа, че днес Енгин Алтан Дюзятан има рожден ден!
Достойният съперник на Булут, вторият лъв, или орелът, според трактовката на Ваня - доктор Сердар!

Да му пожелаем нови успехи и щастие!

Дейзи, поздравления за пост 560!  Hug И за Франция! Когато Енгин отиде на фестивала в Кан, ще си имаме специален кореспондент!  Grinning

# 564
Дейзи newsm51 smile3525

Скрит текст:
Честито и те поздравявам за постижението! Бъди щастлива във Франция. Ница е красив град и се надявам, че 9 месеца са достатъчни да го опознаеш и заобичаш, но не забравяй за учението! Joy Joy Joy Ще се радвам да се появаваш във форума и оттам.

# 565
  • Пловдив

Още един любим мой колаж.

# 566
Представете си една такава ситуация:
Всички ние имаме семейства, партньор /или сме имали, или ще имаме/. Всеки в семейството си има своите задачи и извършва някакви дейности. Вашия партньор си свършва задачите в неделя идеално. И изчезва. От него "ни вопъл, ни стон", ни телефон. А тези задачи в семейството са всекидневие и вие продължавате да си ги вършите сама. Това е безотговорно поведение и липса на уважение към вас. Съгласни сте, нали? Търпите, търпите, докато в един момент или продължавате да търпите или... ясно, нали!
Шоу-процесът също е взаимност. Когато си спечелил такава фенска аудитория не може повече  от година да не дадеш никакъв ЛИЧЕН знак към почитателите си. Това не е уважително. "Не е същото" веднага чувам. Не искам и да си помисля за други думи, които се сипват тук върху тези, които не обичат Енгин безкритично.
Може да се обича до примала, но не се ли вижда ли и с малко критичен поглед нещата е пагубно! Който иска нека се погубва, но да не роптае срещу този, който обича по-различн. Има понятие като "градивна критика". И когато се използва не значи, че е нападка срещу личността.

# 567
Валя, добре , че споменаваш другия Енгин.

Да е честит рожденният му ден, да бъде здрав и да продължава кинокариерата си напред и нагоре.
Хубаво момче, нали казват, че е джентълменът в гилдията. Нека си остане такъв, за радост на близките си и на феновете си.

# 568
Фейсбук ми подсказа, че днес Енгин Алтан Дюзятан има рожден ден!
Достойният съперник на Булут, вторият лъв, или орелът, според трактовката на Ваня - доктор Сердар!

Да му пожелаем нови успехи и щастие!

Дейзи, поздравления за пост 560!  Hug И за Франция! Когато Енгин отиде на фестивала в Кан, ще си имаме специален кореспондент!  Grinning
Валя, благодаря! Много го харесвам!

# 569
Представете си една такава ситуация:
Всички ние имаме семейства, партньор /или сме имали, или ще имаме/. Всеки в семейството си има своите задачи и извършва някакви дейности. Вашия партньор си свършва задачите в неделя идеално. И изчезва. От него "ни вопъл, ни стон", ни телефон. А тези задачи в семейството са всекидневие и вие продължавате да си ги вършите сама. Това е безотговорно поведение и липса на уважение към вас. Съгласни сте, нали? Търпите, търпите, докато в един момент или продължавате да търпите или... ясно, нали!
Шоу-процесът също е взаимност. Когато си спечелил такава фенска аудитория не може повече  от година да не дадеш никакъв ЛИЧЕН знак към почитателите си. Това не е уважително. "Не е същото" веднага чувам. Не искам и да си помисля за други думи, които се сипват тук върху тези, които не обичат Енгин безкритично.
Може да се обича до примала, но не се ли вижда ли и с малко критичен поглед нещата е пагубно! Който иска нека се погубва, но да не роптае срещу този, който обича по-различн. Има понятие като "градивна критика". И когато се използва не значи, че е нападка срещу личността.

ORS Hug newsm51  Дори и една усмивка върши страхотна работа. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт