Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 424
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Май нямате срам - в полунощ. Аз проверих и на мен ми излезе същата карта, като на Марияна. До колкото си спомням, тя ти писа, че не спори. А това за навлизане и коментари в лични пространства, в момента пиша на  модератор.

Пламена, или която си, значи за теб няма значение, че островът е друг.
Важното е Димана да не излезе права. Naughty  Даже и на очите си ли да не вярвам,
то си го пише много ясно на картата.

Ели, вярно е,че за да не изляза права аз, може да се промени и географията в този регион. Знам ли вече на какво да вярвам?

# 601
Май нямате срам - в полунощ. Аз проверих и на мен ми излезе същата карта, като на Марияна. До колкото си спомням, тя ти писа, че не спори. А това за навлизане и коментари в лични пространства, в момента пиша на  модератор.

Важното е Димана да не излезе права. Naughty  Даже и на очите си ли да не вярвам,

Важното е, че мен не ме интересува. Пламена е като Елинор. Виртуал.

# 602
Марияна, недоумявам как можеш да си затваряш очите пред очевидна лъжа.

Никой никого не обвинява, модераторът си е свършил работата. Ние само оповестихме информация, забележете, споделена лично от марица, и поискана от теб, Марияна. Като лъсна истината, и хайде пак ние виновни!

Надявам се, че повечето потребители имат очи и уши, и глава на раменете си.
Марица ни вменяваше вина, докато лъжеше, сега и ти правиш същото! Не търсиш в правилната посока. 

Аз се заклех, защото знам истината. Другото оставям на съвестта ви.

Мариана, може би истината, че Марица влизаше от профила на дъщеря си в тази тема и се спотайваше зад нейният ник. Поне да беше казала, че пише от профила на дъщеря си. Ето ти я първата истина.  Peace Peace

# 603
Да Марица я няма за да се защитава. Но от какво да се защитава - от ИСТИНАТА ли?!
Дали са тези внучета или други няма значение - факт, че е споделяла, че има внуци. Факт, че вчера "сподели", че се е разтреперала от нерви как може да нападаме това момиче, което има проблем и чака с помощта на ГОСПОД да го разреши. Факт, че се е разтреперила от нерви, на нашите постове и разкрития. Сякаш сме малоумни и неразсъждаващи дебили! Факт, че се държи в темата брутално! Ще дочакаме и ще видим как ще продължи това поведение.
Едната ми внучка изкласи, но дано другата не попадне при такава даскалица, която и на работа /такава отговорна/ не излизаше от компютъра.
Съжалявам за тона! Моля, момичетата, които могат да пуснат нещо хубаво за лека нощ!

ОRS, слагам клип с Керим за лека нощ, хубави  сънища! Hug Heart Eyes

# 604

Поставям снимка на човека,заради когото съм в тази тема.
Мариана,лека нощ!
Останалите нека в хор продължат да да пеят арията на клеветата.Сигурна съм,че си имате тайна причина всяка вечер да бълвате толкова отрова в виртуалното пространство.Не искам да я знам.Страх ме е да не ме омърсите. Само внимавайте от толкова жлъч да не се самоотровите. Все пак,когато човек коментира някои теми,като майчинството,например,трябва да има страх от Бога.
Госпожо, вече се отрових от вашата загриженост да не се самоотровим. Нали точно заради богохулството на някои реагираме така. Не може да ползваш името на Господ-Бог, за да защитиш лъжата си и да трепериш от гняв /нерви/. Защитата ви е фанатична. Всички имаме право на добро и еднакво отношение. Никой не би изтърпял да го праваят на будала!

# 605
За чия съвест говориш Марияна, за тази на Марица ли? Нейната е лъжовната. Може би е време да се прогледне.

За какъв страх от Бог говориш Милка? Тези разговори за майчинството ги подкара друг в тази тема, а  има цял раздел във форума за майчинството. Тази, която подкара тези разговори наверно имаш предвид тя да се страхува от Бог нали?

# 606

Важното е, че мен не ме интересува. Пламена е като Елинор. Виртуал.

Кое не те интересува, кой е острова ли. Щом е така, добре, явно не се вълнуваш
къде ще снима Енгин, това е твое право.
А аз може да съм Елинор, но съм си казала и името, кой прочел, прочел, но не пиша
от два различни ника.

# 607
Благодаря, Ели!
Лека нощ!

# 608
  • AMS
Не са. Кълна се в бога. И смятам, че навлизането в личното пространство на потребителите от темата излиза извън всички граници на морала. А да се напада човек, който в момента отсъства и не може да се защити, е под всякаква възможна критика. Престанете.
Скрит текст:
За съжаление не може да се престане, защото духът е пуснат от бутилката!!! Пуснат е още с неравнопоставеното отношение към пишещите във форума. Към прекалената толерантност към едни и размахването на пръст и игнорирането на други. Така не се стопанисва къща. Никоя възпитана домакиня не се държи така. Да се стигне до това да се толерира и едва ли не с открити гърди да се защитава някой, който сам си признава, че лъже и пише под друг ник.  Това вече не е само възмутително, това е против всякакви норми и правила, без капчица морал.
Онзи пасквил на Мария 1512 стои още, макар да информирах модератор веднага с появяването му, с надеждата, че сте го изтрият. Не заради това, че съм олята отгоре до долу с помия, а защото именно тук е нарушено личното пространство на едно момиче и то не от друг, а от собствената му майка!? Божеееееееееее Свършват ми думите!!! Каква е тази майка, която ще използва друг ник  и ще пише такива интимни неща за дъщеря си? Умът ми не го побира. Каква съвест можеш да имаш да споделяш такива интимни неща за детето си?
А, още повече изумявам, че не стига, че имаме нагледен пример на злоупотребата с фалшиви никове и никове под наем, продължава защитата на лъжците. Ами като са те баннали, като са си нарушил правилата, понеси си последствията!!! Дръж се достойно!!! Какви са тези завърнали се пламени, новопоявили се вадини и ...???  Но за това ще питам тати.
 closed

...Това е

# 609
Димана, няма как Марица да има страх от Бога, защото тя не вярва в Бог. Много пъти се е хвалила с това.  Peace

И да пишеш за някакъв проблем, за да предизвикаш съжаление е ужасно. А когато този проблем не съществува е отвратително.

Аз повече няма да я съдя Марица, нека Бог, в когото тя не вярва, да я съди. Но е смешно да мислиш хората за глупави.  Peace Peace

# 610

Ели, вярно е,че за да не изляза права аз, може да се промени и географията в този регион. Знам ли вече на какво да вярвам?

Димана, така е, не може да се вярва и на картите, и на надписите Grinning Grinning
Най- добре да си надпишем който остров ни се харесва и да си представяме, че
Енгин там снима филма. Joy Joy Joy Joy Joy

# 611
Мариана, разбирам, че Марица е твоя приятелка, но за съжаление ти си домакинята тук и твоя задача е да поставяш задълженията си в темата над приятелствата и да бъдеш обективна. Знам, че е трудно, но не е невъзможно.  Peace Peace

# 612

Димана, така е, не може да се вярва и на картите, и на надписите Grinning Grinning
Най- добре да си надпишем който остров ни се харесва и да си представяме, че
Енгин там снима филма. Joy Joy Joy Joy Joy

И екскурзия ще си организираме до там. но как ще го намерим, като няма да е верен на картата?
 hahaha hahaha hahaha

# 613
  • Пловдив

Момичета, въпреки всичко, пожелавам спокойна вечер. Екипът по превода на 10 епизод на "Черната змия" вече работи.

# 614
Момичета, хубяво е, че всички разбраха истината и не са излъгани.  Peace

Сега дайте да сменим атмосферата с нещо по-ведро .

Да потанцуваме с Енгин.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт