Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 420
  • 723
  •   1
Отговори
# 645

Снимката на Керим не е от "Теория на конспирацията".

# 646
Моля,моля.Никакво примирие. Naughty Аз с какво ще се забавлявам а? Mr. Green Този негативизъм и пошлост които лъхат от темата плюс кичозността и болната амбиция на повечето от вас да бъдат център на внимание  вече повече от година осмислят дните ми, и ми доставят огромна наслада!Няма такъв форум  в Българското интернет пространство като вашия който да задоволява на 100% естетически хейтърството и негативизма в мен!  Mr. Green Laughing Hug

# 647
  • Пловдив

Ето къде може да се избяга и то в приятна компания.

# 648
Снимката на Керим не е от "Теория на конспирацията".[/b][/color][/center]
[/quote]
За каква пък конспирация става въпрос!? Този израз бе използван тук някъде от преди 3 седмици.

# 649
Добро утро на всички.   bouquet

Истината не може да бъде наречена конспирация. Забележете, че профила на Ирина изчезна, както изчезна и Марица от балкона. Дали не изчезна в най-удобният момент, когато беше разкрита.

Не мога да разбера как за една седмица бан е нужно да се направят такива маневри, да се използват няколко ника, което е мултиакаунтинг и е в разрез с правилата във форума.  Peace

По този повод искам да уточня нещо.

Не сме навлизали в линчото пространтсво на Марица и Ирина по никакъв начин , защото facebook е социална мрежа, която е публична. Въобще е смешно да се говори за лично пространство в интернет, където всеки може да чете и да намери каквото му трябва.

Профилът на Ирина дори не беше затворен или ограничен, което означава, че тя е наясно с това, че споделя свои снимки в интернет пространството и профилът й може да бъде видян от всеки.

Любов,

Скрит текст:
много ми е забавно, че всеки път вадиш една и съща мантра- как няма къде да си излеем злобата и я изливаме във форума.  Joy Joy Кое наричаш злоба, казването на истината ли?  Peace Нима е хубаво момичетата във форума да бъдат подвеждани и да им се вменява вина?   Peace

И малко Енгин за ракош.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 650
  • Пловдив

Ако знаете, колко е сладък Низипли в 10 епизод. От този нов колаж, следи работата на екипа.

# 651
Малко класическа музика с Енгин/Керим.

# 652

Скрит текст:

ЖИВЕЙ!

Живей и се радвай -
                           мигът е тъй кратък!
                           Обиди забравяй
                           и давай нататък,
                           че днеска те има,
                           пък виж, утре си прах...
                           ...прашинка незрима -
                           мимолетност от страх.
                           Дори да те чернят
                           с боя от катрана,
                           живей и низвергнат!
                           Животът е рана...
                           Животът е сложен
                           и бъка от грешки!...
                           Дори невъзможен,
                           живей го човешки!

Лили Чолакова

# 653
Супер сладурско клипче с Фатма и Керим.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654
# 655
Малко класическа музика с Енгин/Керим.

Ее, двойно удоволствие. Бях слушала джазираната токата и фуга, но в по-мек вариант и без вокалния фон. Ако имаш още такива музикални попадения - прати ми на лични, моля!   bouquet

# 656

Привет момичета !

Най-после с техника ! Но, честно казано въобще не бях виновна за "малката"  /ню-ню/ повреда - .  Само дето ми костваше после малко  нерви докато ми прехвърлят информацията ... безценната!!!  с хилядите снимки, колажи, клипове, анализи и прочие важни за мен, но крайно безинтересни на "човека" прехвърлящ всичко и като, че ли нарочно бавещ се. Тук не съм права, но естествено да ми се сториха месец тези два -три дена без комп.

А това си е просто  100 % за мен.
Скрит текст:

Привет и добре завърнала се Пламена !

Момичета, само минах да се индикирам и изчезвам отново в компанията на Нзиплито.

Просто използвах една малка пауза.

Хубав ден и ако всичко е наред - довечера или утре среща с Низипли.[/b][/color]

# 657

Ако знаете, колко е сладък Низипли в 10 епизод. От този нов колаж, следи работата на екипа.
На този колаж очите /погледите/ и на двамата са  в топъл нюанс. Тигърът не е погледнал "лошо". Всъщност аз обожавам семейство "Котки"!
Да добавя за Низипли. Сериалът ми престоя доста време в "предпочитани" без превод. Така и не можах да стигна по-далеч от 3-та серия. Сега е с превод и не знам кога ли ще се наканя да го отпочна. Там играе и друг харесван от мен артист, забравих му името, а не ми се търси - главният герой. Йълмаз ли беше...Вие се сещате.

# 658

Марта_49, добре заварила. За теб един Керим.

# 659
Хубав ден ви желая. Казват,че любовта е алхимия.Не зная само дали може да превръща злобата в любов.Надявам се все пак обожанието ни към Енгин да е надделее в междуособиците  в темата.

Общи условия

Активация на акаунт