Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 218

• 34 434
  • 723
  •   1
Отговори
# 630

http://www.youtube.com/watch?v=xXuzPNU998c&feature=c4-overvi … FmeEvfcqcPn6BE9TA

И поредният поздрав. Страхотен завършек на работната седмица.

# 631

http://www.youtube.com/watch?v=xXuzPNU998c&feature=c4-overvi … FmeEvfcqcPn6BE9TA

И поредният поздрав. Страхотен завършек на работната седмица.

Това вече е друго, добре е, че ги слагаш един по един за мен, невежата. Grinning Grinning
Клипът ми харесва!  bouquet

# 632
Я, малко смях, отговорите са на деца Simple Smile

Скрит текст:
Ако Земята се върти, защо не падаме от нея?

Върти се само Земята, асфалтът не се върти. (6 г.)
    Земята е кръгла, но ние не падаме от нея, защото улиците са прави. (8 г.)
    Земята има кръгла форма. Ние не падаме, защото не ходим там, където е кръгла. (7 г.)

hahaha hahaha Joy Joy Joy

https://www.facebook.com/notes/chetime/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE- … -/212910815387530

# 633
  • AMS
На мен този ми е любим.

# 634

Наистина чудесен клип на Марта.Тя къде се изгуби?

# 635

Лека нощ, момичета! Heart Eyes Simple Smile

# 636

Аз съм на вълна Низипли...

Добро утро! newsm51
Скрит текст:
Искрено се радвам, че снощи ме нямаше – виждам колко сте били задружни и колко добре сте си прекарали. Да намериш отдушник за отрицателните емоции, които носиш, е истинско щастие. Слава Богу, че безпрепятствено сте ги излели на воля, иначе щяха да ви разядат вътрешно.
Но искам да попитам: какво общо има това с Енгин Акюрек?!! И ако и това не е употреба и консуматорство – здраве му кажи…

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 07:17 от loveofmine

# 637
  • Пловдив

Добро утро и от Керим. Поздрав:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 08:15 от mariana51

# 638

Здравейте и добро утро.

Една нова снимка на Фарах Зейнеп.

# 639
# 640
Здравейте!След последният ми пост в темата бях обвинена ,че не допринасям с нищо за нея ,но пък съм имала изисквания.Така е ,не правя клипове ,не качвам снимки ,защото има хора ,които се справят по-добре от мен ,а от снимки темата прелива.Но винаги съм благодарила за труда на останалите ,които превеждат и качват субтитри.И т.к. последният път предявих "претенции" спрямо Мариана сега искам да й благодаря ,че отново "виждам" Мариана от времето ,когато "намерих"темата.Това го пиша най-чистосърдечно.
Честито на всички ,които по един или друг начин продължават обучението си!Пожелавам успех!
За останалите събития в темата оставам  Shocked и нямам думи ако са истина.

А Енгин Акюрек е и ще бъде любимият ми турски актьор на когото пожелавам живота да му даде с пълни шепи това ,за което мечтае!

Пожелавам на всички хубав уикенд!

# 641
Привет, момичета,

Боли ме като чета докъде се е стигнало в темата...
Приятели, които са си говорили, харесвали,споделяли, в един момент не могат да се понасят
Не допускайте повече това да става в тази прекрасна тема за актьора, който влезе в сърцата ни и скоро няма да излезе
Забравете всичко до вчера и си простете виртуално всяка казана лоша дума
Знаем поговорката , раната заздравява, но лоша дума не се забравя
Изпушете лулата на мира, и продължете с мярка да споделяте всичко , което Ви вълнува за Енгин
Нека тази тема продължи да бъде място за разтоварване от и без това напрегнатия ни живот ...

# 642

Добро и усмихнато да е съботното утро!  newsm53

След тази Пламенна нощ - малко утринна ведрина за тялото!  thumbsup

А после - нещо и за душата!  thumbsup

Нощес, съзерцавайки лика на този одухотворен и скромен в живота човек, се питах:

С какво е заслужил името му да се използва като щит за лъжи, измами и инсинуации? И как е възможно хора, които се бият в гърдите колко са възвишени и поетични душите им, най-безскрупулно да приемат чужда форумска самоличност? Отстранени от тази виртуална общност за "добро поведение", без задръжки и угризения, да се завръщат в нея с други псевдоними! А колко могат да са "високо духовни" форумки, които нямат свян, за да ползват "на смени" чужд и отдавна  "замразен" никнейм! Толкова ли низко трябва да бъде употребявано името на този изключителен актьор!
   Ех, Енгин бей, с какви "фенове" те обзаведе талантът...  newsm78

Пожелавам ви весел, безгрижен и щастлив уикенд!  Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 08:42 от ангела 33

# 643
Благодаря, Ели!
Скрит текст:
лав, не подклаждай отново. Никой нищо не е изливал. Реакцията бе на тези момичета, които се подразниха, че са разкрити, но най-вече за манипулазцията на...! А останалите не са дебили, за да не реагират.

# 644
Добро утро, момичета!
Ангела -  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт