В момента чета ... 20

• 54 042
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Последната седмица имах твърде много задачки и нямах време за четене, но с удоволствие следя тази тема, много интересни заглавия представяте.   bouquet

# 16
# 17
Благодаря за новата тема  Hug
Аз продължавам с "Пазителките на гълъбиците" Blush

# 18
Касита, би ли казала поредността на трилогията?

1. Къщата на духовете
2. Дъщеря на съдбата
3. Портрет в сепия

А иначе чисто времево първата книга пресъздава най-скорошни събития, средната най-рано случилите се, а третата тези по средата. Трилогията всъщност е съставена от три отделни книги, които спокойно могат да се четат и без връзка една с друга и в разбъркан ред дори. В "Портрет в сепия", да речем, се разбира съдбата на героите от "Дъщеря на съдбата".

# 19
Mileto ,благодаря за новата тема!  bouquet
Мона Лиза ,благодаря ти! Hug Удоволствие беше за мен часовете прекарани с неговите книги. Тази ("Перла в мидата" ми беше някак по-богата като усещане,като език и за това спомагаха  литературните препратки.Като подходящата подправка за сладкиш,правещи го неустоим по този начин.О,извинете за сравнението Laughing ,обаче наистина много подходящо ги е съчетал нещата автора. Peace)
Уютни часове в темата на всички и приятно четене! Grinning

# 20
В момента чета на Рей Бредбъри - Вино от глухарчета. Обаче отдавна нямам напредък по нея - просто все си казвам, че трябва да съм в подходящото настроение, да не съм изморена, за да мога да й се насладя.... и то все не идва тоя момент....

# 21
  • Пловдив

Започнах я.

# 22
  • USA, Steak State
Преполовила съм я.

Обърква ме с връщане в миналото, след това прескачане в настоящето, след това връщане в не чак толкова назад... Абе.. мразя такъв тип хронологично объркани книги. Иначе много ми харесва като сюжет.

# 23
  • Варна
Чета нюансите и я чета лесно, защото много прескачам.  Grinning

# 24
  • На планетата Земя
Мила от Сатурн, и аз съм оставила Вино от глухарчета да отлежава, не знам защо не ми се получава с нея. А си я купих преди време с голяма радост.  Confused

Касита, благодаря ти за информацията.   bouquet

# 25
Да се запиша в новата , хубава тема, все още четяща Йовков!  bouquet

# 26
За втори път обслужвам английския крал. Wink

При първия прочит имах такива вълнения:  
http://www.goodreads.com/review/show/668495061

# 27
  • на североизток от Рая
 Аз съм вече на море.  Simple Smile

И днес на плажа започнах .

Едва като започнах, разбрах, че книгата е с разкази. Мислех, че е роман. Не ми се четат разкази напоследък. Но ще ги чета.

Нося си  и "Мирис". Дано тя да ми хареса.

# 28
Прочетох на плажа набързо Убийство в Ориент експрес на Агата Кристи - хареса ми, но повече ми хареса Десет малки негърчета. Тя ми беше супер интересна. Иначе завърших и Повелителят на мухите и сега мисля да пробвам нещо от Джон Гришам Simple Smile

# 29
След "Вакантен пост", която много ми хареса, започнах тази:

Общи условия

Активация на акаунт