В момента чета ... 20

• 54 863
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
# 438
  • София
Безсъние на Кинг започнах снощи, отдавна не бях чела нещо от него Simple Smile

# 439
След "Небесните пасбища" продължавам с и . Разказите ми идват доста тежки обаче.... Confused

# 440
  • на североизток от Рая
 Разказите са тежки, но истински.

Имам слабост към Йовков и Елин Пелин. Когато не знам какво да чета, чета техните разкази.

# 441
Разказите са тежки, но истински.

Имам слабост към Йовков и Елин Пелин. Когато не знам какво да чета, чета техните разкази.

Елин Пелин ...наскоро четох пак разказите му. За тях се иска специална кондиция.
Любим автор ми е, книгите ми са стари (от баща ми като млад), но златни и много си ги пазя! Не съм ги чела по задължение в училище, (така и с руските класици), почти наизуст ги знаех по едно време.

# 442
Чела съм тази книжка за Монк. Бива, разтоварваща е, подобно на сериала.

# 443
Чела съм тази книжка за Монк. Бива, разтоварваща е, подобно на сериала.
Дано ми хареса. Чела съм и някои други книжки за него и ми бяха харесали.  Peace

# 444
Добро утро от мен  bouquet Продължавам с "Тайната на торинската плащаница", която се оказа както очаквах много интересна, но последните дни нямах възможност много да я чета, та не съм много напреднала. Искам да ви попитам какво мислите за тази книга
http://www.helikon.bg/books/108/%D0%A2%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D … D0%B8_171859.html
Страшно много ме привлече и я обмислям за следваща покупка, та бих се радвала, ако някой я е чел да сподели впечатления  bouquet

# 445
  • София
Чета "Къщата на духовете" на Исабел Алиенде - запленяваща, страхотен изказ, история. Досега не бях чела нищо на Алиенде - вчера, в книжарницата, буквално ми падна в ръцете и реших да е моя. Отдавна не бях чела книга, от която да не мога да се откъсна. Наслаждавам се на всеки ред.

# 446
  • София
В момента чета Селцето от Кир Буличов. Купих си я още на пролетния панаир на книгата, но чак сега стигнах до нея.

# 447

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 10:47 от svet65

# 448
Тъкмо дочетох "Аз преди теб". Изгълтах я за едно денонощие. Хареса ми, затрогваща история, поплаках си на нея. Откъм стил обаче ми куцаше доста, простоватичко написана.Но пък по-важното е да успееш да си направиш сам изводите и самата книга да те провокира да мислиш в тази насока.Определено бих прочела и другата книга на авторката, стига да я намеря в ел.вариант.

# 449
  • София
Чета втората част на "Под купола" на Стивън Кинг. Цялостен отзив ще пиша, когато я приключа, но не мога да се сдържа да не споделя една уникална препратка в текста, която страшно ме зарадва.
Вени, ти ще ме разбереш най-добре  Hug !

Скрит текст:
"Уетингтън е била наградена от участието си в разбиването на престъпна група, занимаваща се с търговия на наркотици в "Шейсет и седма поддържаща военна болница" във Вюрцбург, Германия. Лично ми я препоръча Джак Ричър - по моето скромно мнение най-печеното военно ченге, по дяволите."

Общи условия

Активация на акаунт