В момента чета ... 20

• 54 837
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
   Прочетох "Да убиеш присмехулник". Много хубава книжка. Вчера започнах "Шапкарницата на доня Никанора". За сега не е лоша, ще видя как ще е по-натам.

# 451
  • София
Аз пък днес приключих с "Прегръдката" на Мартин Гюлих - очаквах да ми е по-неприятна, предвид работното място на главния герой и всички подробности покрай това, но всъщност е интересно написана. Книга за една абсолютно невъзможна любов..

# 452
  • Пловдив
Чела съм "Да убиеш присмехулник" като студентка по препоръка на един американски лектор. Все още съм с много приятно усещане, като се сетя за тази книга.

# 453
Чела съм "Да убиеш присмехулник" като студентка по препоръка на един американски лектор. Все още съм с много приятно усещане, като се сетя за тази книга.

Аз отдавна се канех да попълня този мой пропуск и сега се чудя защо съм отлагала толкова дълго. Simple Smile Изгълтах я за 2 дни, не ми се искаше да я оставя. Малката главна героиня ми беше изключително симпатична.

# 454
  • София
Ха, Кали, много готина препратка  Grinning!
Сериалът погъделичка любопитството ми към книгата, Виви ми я обеща, но ти сега ще ме направиш нетърпелива  hahaha.
Ех, тоя Джак Ричър, позарязах го напоследък и взе да ми домъчнява за него!

# 455
  • на североизток от Рая
 Аз чета , интересна е, но много ме влече и и май повече чета нея. Толкова неща могат да се научат, да се забележат, защото разбирам, че не всичко у децата е такова, каквото го виждаме.

Скрит текст:
Трябваше да уча психология, трябваше...

# 456
  • София
Вени, ако не бях чела нищо за Ричър, нямаше така готино да ме погъделичка споменаването му. Особено след като ми е голяма лИбоФ  Heart Eyes !
След "Под купола" съм си приготвила "Един изстрел". Започнах я, прочела съм точно една глава, но Кинг надделя, заради сериала. След "Един изстрел" ще изгледам и филма, за да мога спокойно и с чиста съвест да го оплюя (най-вероятно не само заради Том Круз)  Crossing Arms !

# 457
Най-после си намерих "Забравени от небето"

# 458
  • на североизток от Рая

Praynig Откъде я намери! Искам я и аз.

# 459
  • София
Венка , слънце
Скрит текст:
Само казваш за Под купола кога я искаш  Hug
Сега съм почнала най-после твоите Прокълнати крале, предпоследната, обаче да знаеш, че липсва една част от книжката, явно е скъсана и е паднала - последната 1/4. Това не ми пречи да си я чета, тази част ще прочета от Читанката  Hug

# 460
  • София
Почти прочетох Чучулигата и ми хареса книжката. Не успя да ме завладее напълно, но съм доволна.

# 461
Аз междудругото чета и "Изчезналата миниатюра" на Ерих Кестнер, но нещо много еднотипни започват да ми се струват романите му за възрастни, за разлика от Романите му за деца.
Иначе не изневерява на типичното си чувство за хумор  Peace

# 462
- това чета в момента и за радост не съм гледала нито една от шестте филмови версии, които са направени по нея Simple Smile

# 463

Не е моя, иначе бих ти я дала да я прочетеш

# 464
  • на североизток от Рая

Не е моя, иначе бих ти я дала да я прочетеш

Благодаря, че се отзоваваш с желание. Но аз съм я  чела. Искам да я имам в моята библиотека.
 Помислих, че си я купила.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт