В момента чета ... 20

• 53 811
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Ямбол
Завърших една велика поредица за Хари Потър. Макар да ми бяха една идея по-интересни книгите, когато действието основно се развиваше в училището Хогуортс, то и тази последната беше просто супер.

Днес започнах тази:

# 121
# 122
  • На високо
Филмът "Момчето с раираната пижама" много ми хареса. Книгата вероятно е по-добра.

# 123
Благодаря, Авлига!
Аз чета "Сцени от живота на село" и се оказа, че не е роман, а разкази... По принцип не обичам разкази, но ще ги дочета.

# 124
"Момчето с раираната пижама" през моите очи.

Току-що завърших "Преведе от..." на Марин Бодаков и се опитвам да съкратя деветте страници (вкл. цитати и лични мисли), които съм написала по време на прочита, за да споделя впечатленията си. Оценка максимална разбира се, макар че е малко странно да се слага оценка на книга с разговори с български преводачи.

ще довърша набързо, започнах я на плажа, под 100 страници е.
И започвам
.
Дано ме омагьоса така, както използваната на корицата "Целувката" на Климт (доста я използват май), заради която 10 пъти се връщах в залата с пленяващия оригинал...  Heart Eyes

# 125
Прочетох за два часа "Миларепа" - Шмит е велик ! и сега чета "Краля на рибарите" Wink

# 126
  • София

Бела, сигурно е прекрасна, нали?  Heart Eyes
Обожавам Джейн Остин, но тази още не съм я чела.

# 127
  • Ямбол
Чета "Кучешко сърце" на Булгаков.

# 128
  • на североизток от Рая
Чета "Кучешко сърце" на Булгаков.

Майола, ще чакам да споделиш след прочита й. Аз я прочетох за час-два преди няколко дни.
 Много различна и все пак хубава ми се стори книгата. Не можех да се отлепя от нея, докато не я затворих прочетена.

# 129
Ура, снощи свърших "Хитлер и тайните общества" след дъъъъълго протакане. Никога до сега не бях зацикляла така на книга...... Скучна книга и не научих нищо ново за Хитлер от нея.... Днес започнах "Ще дойде дяволът" на Глен Купър и страшно много ми харесва поне първите 100 стр. са много увлекателни Peace До ден - два сигурно ще я свърша, ако не ме налегне мързелът Embarassed

# 130
Моля за бързо мнение за:
"Къщата на седемте гряха" от Мари Пау Домингес
"Тайната на катарите" от Грег Лумис
"Виктория" от Сами Михаел
"Емпайър фолс" от  Ричард Русо

Бих искала за де възползвам от промоцията на Сиела утре!

Благодаря ви!

# 131
Твърдо ЗА "Къщата на седемте гряха"!!!
За пръв път хващам историческа книга и определено тази успя да ме запали и след нея закупих още няколко!!!

# 132
  • на североизток от Рая
denim123 , чела съм "Къщата на седемте гряха" и "Виктория".

"Къщата..." много ми беше харесала. Четох я миналото лято и много горещо ви я препоръчах. Някои момичета си я купиха след моите отзиви. В тефтера съм записала оценка 10/10, а аз рядко давам максимална оценка.  Mr. Green

А срещу "Виктория" съм записала..... - отврат.  ooooh! И оценка 1/10.

Но това не значи, че  и ти ще възприемеш книгите като мен. Усещала ли си при коментарите ми за книги сходни мнения с твоите? Някои момичета не харесаха "Къщата на седемте гряха", помня.

# 133
denim123 , чела съм "Къщата на седемте гряха" и "Виктория".

"Къщата..." много ми беше харесала. Четох я миналото лято и много горещо ви я препоръчах. Някои момичета си я купиха след моите отзиви. В тефтера съм записала оценка 10/10, а аз рядко давам максимална оценка.  Mr. Green

А срещу "Виктория" съм записала..... - отврат.  ooooh! И оценка 1/10.

Но това не значи, че  и ти ще възприемеш книгите като мен. Усещала ли си при коментарите ми за книги сходни мнения с твоите? Някои момичета не харесаха "Къщата на седемте гряха", помня.

Помня "Снежно цвете ...." - харесвахме я и двете. Оффф, аз май ще се откажа да поръчвам от промоцията.  Rolling Eyes Май не си струва за една книжка Simple Smile

# 134
Прочетох "Стая" на Ема Донахю. Много ми хареса, особено идеята да се предаде цялата история от погледа на петгодишно дете.  Напълно реално ми се стори и описанието на живота на Мам и Джак след "стаята".
Скрит текст:
Замислих се каква смелост трябва, за да се адаптираш към обичайния живот, да се сблъскаш с цялото това нездраво любопитство, да видиш близките ти толкова променени. Много тежка тема и точно за това се радвам, че книгата е написана достъпно, предполагам за да накара хората да се замислят и  почувстват реалната възможност такъв ужас да се случи.

Иначе съвсем спонтанно си купих "Приспивна песен" на Чък Паланюк, не знам нищо за автора и книгите му. Дано да съм улучила.

Общи условия

Активация на акаунт