В момента чета ... 20

• 54 085
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Момичета, аз прочетох "Въжеиграча Карой" на Любомир Николов. Случайно да знаете за други негови книги. Много ми хареса как пише, имам чувството, че чета съвремения Йордан Йовков.

# 677
Друга хубава книга на Любомир Николов е"Очи на сляп,език на болен",издателство" Жанет45" Grinning

# 678
  • Ямбол
Започнах тази:

Обещава да е интересна история.

# 679
Започнах тази:

мнооооого добра, поне за мен. Преди време бях писала тук за нея, но явно не беше позната за другите. Сигурна съм, че ще ти хареса.

Аз съм на "Парфюмът" - довършвам я и почнах "Игрите на глада". По принцип не обичам да чета по две едновременно, но нямах търпение да видя за какво иде реч в игрите

# 680
  • София

По принцип не обичам да чета по две едновременно, но нямах търпение да видя за какво иде реч в игрите
Laughing и аз така...аз днес започнах Аз преди теб на  Джоджо Мойс на компютъра, още съм в началото, та не смея да споделям мнение...иначе привършвам Безсъние на Кинг, ами какво да кажа - той си е моя човек Mr. Green, до сега може би само от "Пътна мрежа" не съм била във възторг.

# 681
  • Пловдив
"Ловецът на хвърчила" на Халед Хосейни. "Хиляда сияйни слънца" ми въздейства много, надявам се тази също да ми хареса.  Simple Smile

# 682
Оооо! "Ловецът на хвърчила" е даже по-добра
Започвам "Записки от подземието" на Достоевски

# 683
Приключих с "Парфюмът". Останах с едно усещане, че последната 1/3 сякаш беше написана от друг човек, тумба лумба и айде край. Много рязко се смени стила на писане, все едно автора е бързал да приключи с историята. Не съжалявам, че я прочетох, но малко се разочаровах.

# 684
  • Berlin
Започнах тази:

Скрит текст:

Мисля, че и филм има по тази книга. Т.е. гледала съм филма, но не знаех, че е по книга, сигурно много ще ми хареса.

# 685
Прочетох "Мъртва зона", книгата е хубава, но края не ми хареса! От друга страна това е Стивън Кинг... очаквай неочакваното, но вс епак можеше да има и  хепиенд!  smile3514

Сека почвам "Картел" на Пол Лу Сюлицер.. казват че е най-добрата му книга! Wink

# 686
  • Ямбол
...
Сека почвам "Картел" на Пол Лу Сюлицер.. казват че е най-добрата му книга! Wink
И аз бях с такива очаквания, но нещо не се оправдаха изцяло. В ГР съм дала мнение: http://www.goodreads.com/review/show/399738430
Ще ми е интересно да видя твоето после.

# 687
Лилянa, преди 15тина години бях чела "Пари", пак е негова и беше много интересна. После една приятелка ми разказваше за "Зеления крал", която удивително ми приличаше на "Пари" и останах с впечатлението, че книгите са много подобни.. Дано тази да е малко по-различна. След като я прочета ще пиша как я намирам.  Peace

# 688
  • на североизток от Рая
 Прочетох "Железният крал" - Морис Дрюон. Знам, че е поредица, но засега няма да чета другите книги от нея. А може би трябва.
Скрит текст:
7/10

Хареса ми. Стилът най-вече ми допадна, много изразителен, ярък, особено диалозите ми направиха силно впечатление.
 Всички характери са описани така, че не ме затрудняваше изобилието от нови и нови герои. Запомнях всеки един с нещо съществено и не се замислях "ами сега този кой беше?".

Обаче много измами, интриги, курвалък в изобилие.  Mr. Green Кой, с кого, къде, нямат спирачка.

Май днес ще се насоча към български автор за разнообразие.

# 689
Започнах:

... и ми харесва засега. Но има едно "но"...  Thinking

Скрит текст:
Логично, от името на автора, очакванията ми бяха за роман, чието действие се развива във Франция. Затова съм и малко разочарована, че е "поамериканчен"  Crossing Arms Може и да греша, но си мисля, че  книгата би бил още по-интересна, ако действието беше във Франция  Heart Eyes И усещането щеше да е друго....
Айде стига нещо вече с тази Америка!  Tired Така де  Blush

Общи условия

Активация на акаунт