Кралски работи и клюки - 6

• 52 318
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София
Задълженията са по права линия. Другите ядат, пият, освинват се...  Laughing

Laughing Викаш, хем да си престолонаследник, ама хем да не си  Simple Smile

rotfImbo

# 272
Ами според мен времената се променят и жената на бъдещия престолонаследник не трябва да е хрисима, смирена и безлична. Даяна имаше перфектните качества за принцеса, на Чарлз е пълен червей, който не заслужаваше такава жена до себе си. Не казвам, че принцесата трябва да си развява коня и да прави каквото иска, но може да показва характер и различно мнение от баба ти Елизабет.

А по въпроса защо се е оженила като е знаела за Камила, сигурно си е представяла, че след сватбата нещата ще се променят и не е предполагала, че Чарлз ще е толкова нагъл и ще и го набива в очите и няма да има грам уважение към нея. Другото което е тя е била много добър човек и е искала да помага на хората а ставайки принцеса пред нея са се отворили много такива възможности и тя се е възползвала от тях максимално, защото преди всичко е имала добра душа, каквато нямат Камилчето, Чарлз и Елизабет.

За документален филм не знам, но има интервю с Даяна малко преди смъртта и, където тя разказва за живота си с Чарлз, да натиска от двореца и за непоносимия живот, който е водила там. Може би това е преляло чашата и баба ти е решила да се отърве веднъж за винаги от нея, за да не излага семейството им повече. Аз лично за себе си съм убедена, че Елизабет и Чарлз са виновни за нейната смърт.

http://www.youtube.com/watch?v=RR00zvbz9hU

Това е интервюто, но зза съжаление няма субтитри.

# 273
  • София
Абе, Чарлс има вина, ама пък и той какво да направи, че сърцето го тегли кум друга  Tired

# 274
# 275
  • София
Започнах да гледам интервюто с Даяна, много е трогателно...
Още в първите изречения казва, че отчаяно е обичала Чарлс.

# 276
  • София
Тук : http://www.youtube.com/watch?v=OaqSOVb5iGw има една поредица от 9 филмчета с части от нейни разговори, в които е доста откровена Даяна. В общи линии разказва за тежкото си детство, за това , че е била безкрайно поласкана, че Чарлз проявява интерес към нея. В началото той се е срещал със сестра й, така са се запознали - тя го е довела на гости. След няколко години вече започва да я "ухажва", като тя споделя, че още тогава е трябвало да разпознае знаците - понякога не я е търсил със седмици, а в някои дни буквално й е звънял по цял ден. Казва също, че са имали само 13 срещи преди да се оженят. Споделя също как е узнала за връзката с Камила, за "странният " им сексуален живот - според нея веднъж на 3 седмици, как е потърсила помощ от кралицата и тя е казала - Какво да направя, Чарлз си е такъв и т.н. Според мен тя самата осъзнава, че е била твърде млада, неопитна и объркана и сама е попаднала в този капан. Още след обявяване на годежа им на въпрос на журналист дали са влюбени, Даяна отговаря - Да, а Чарлз казва - Каквото и да означава любовта, още тогава й е прозвучало странно и т.н.

# 277
Да, погледа и говори много, вижда се болка, тъга, разочарование в него. И как се изразява, маниерът и на говорене .... просто е толкова интелигентна и добра. Всеки път като гледам такива неща ми става мъчно как може такива хубави хора, които имат какво да дадат на света, си отиват от него, а такива плазмодии като Чарлз, Камила и Елизабет живеят до 100 г. необезпокоявани. Но по-добре да си по-малко на този свят и да направиш колкото можеш за хората и да останеш завинаги в сърцата им отколкото да живееш цял век и никой да не те помни с нищо хубаво. Вярвам, че тя е изпълнила мисията си тук.

# 278
  • София
И за тези, които не са гледали Kate and William: A Royal Love Story. Много интересно!

http://www.youtube.com/watch?v=fgtyK7cKGQo

# 279
  • София
Започнах да гледам интервюто с Даяна, много е трогателно...
Още в първите изречения казва, че отчаяно е обичала Чарлс.

Ясно значи, но пък и него не го обвинявам на 100%. Обичал е друга, просто не му е стискало да се пребори с майка си или пък много е държал на трона и се е опасявал, майка му да не го лиши от това му право  newsm78

# 280
  • Бургас
Pipilota  мнооооооги навътре ги вземаш нещата. Айде сега плазмодии били. Аз не мога да си извадя заключение за някого,докато не го видя на живо и не контактувам с него. Няма как да разберем,че Даяна е ангел,а Кралицата  е Дявол от това,което ни се представя.

# 281
  • срещу двата комина :)))
Да, погледа и говори много, вижда се болка, тъга, разочарование в него. И как се изразява, маниерът и на говорене .... просто е толкова интелигентна и добра. Всеки път като гледам такива неща ми става мъчно как може такива хубави хора, които имат какво да дадат на света, си отиват от него, а такива плазмодии като Чарлз, Камила и Елизабет живеят до 100 г. необезпокоявани. Но по-добре да си по-малко на този свят и да направиш колкото можеш за хората и да останеш завинаги в сърцата им отколкото да живееш цял век и никой да не те помни с нищо хубаво. Вярвам, че тя е изпълнила мисията си тук.

ами ти май всяка сутрин си пиеш кафето с тях  Whistling

# 282
  • София
Каквото и да е станало, мисля, че не трябва да съдим прекалено много Чарлс и Камила. В живота, за съжаление, се случват подобни неща, а както се вижда - дори и кралските особи не са застраховани и в много отношения са просто хора като нас - с техните чувства, несподелени любови, разочарования, изневери, предателства и т.н.

Много жалко за Даяна, че точно в момента, в който е постигнала един вид своята лична победа, животът й прекъсва по толкова нелеп начин. Каквото и да е преживяла, колкото и да е страдала - всичко това е преодолимо. Смъртта обаче, дет се вика, е за цял живот.

# 283
lina_bs, абсолютно безмислено е това, което пишеш. Не ги взимам навътре нещата, все пак това е тема за кралски клюки и аз изказвам своето мнение. За мен са такива, ти ако ги боготвориш и за теб са добри хора, това си е лично твое мнение и никой няма право да ти се меша. Аз достатъчно съм се интересувала по тези въпроси и съм си извадила заключение за себе си, не го налагам на никой. Пък ти някой ден като се запознаеш лично с тях и успееш да си направиш изводи ще споделиш  Wink

# 284

ами ти май всяка сутрин си пиеш кафето с тях  Whistling

Кое ме издаде ? Доста сте елементарни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт