Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 751
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Да попитам и аз нещо, не знам защо вече втори дневен крем при нанасяне ми прави кир ефект, не попива ,а остава на повърхността и после аз го махам с ръка.
Значи ли че кремът е с изтекла годност или не е за мойта кожа? От какво зависи кирта Joy hahaha?

ако може сподели кой е крема - марка, серия.Съставките също имат отношение, може да е от тях. Аз преди време имах този проблем с Нормадерм на Виши - при нанасяне, ставаше кир ефект и ми обесниха, че по този начин кожата се екфсолирала и падал мъртвият слой. Не спрях да го ползвам, след около седмица, кир ефекта изчезна.
Иначе и досега доста често ми се поевява този ефект ако върху определен крем нанеса коректор, фдт...

# 616
И аз имам кир ефект от околоочен на Нукс,ползвам го вече месеци наред и не спира да ме киртосва,ако ще и 5 часа след нанасяне да се пипна...То ако така пада мъртвия слой,аз без кожа да съм вече  Peace
Просто явно крема не понася добре на кожата,ама аз нали съм инат,казах,че ще си го изхабя и това е  Crossing Arms

# 617
И аз имам кир ефект от околоочен на Нукс,ползвам го вече месеци наред и не спира да ме киртосва,ако ще и 5 часа след нанасяне да се пипна...То ако така пада мъртвия слой,аз без кожа да съм вече  Peace
Просто явно крема не понася добре на кожата,ама аз нали съм инат,казах,че ще си го изхабя и това е  Crossing Arms
факт... аз затова казах какво ми е казано. Според мен това се дължи на съставка във формулата, която прави ефекта или на прекомерно слагане на продукт ( на мен ми се е случвало ако прекаля дори много малко с крем да се получи този ефект )

# 618
  • Torino,IT
Точно за Нукс става дума, по точно за Fraiche дневния за нормален тип кожа.
Иначе съвместно с Fraiche ползвам околоочния за фини линии и нямам никакъв проблем с него.

# 619
  • в 1001-та нощ
Да попитам и аз нещо, не знам защо вече втори дневен крем при нанасяне ми прави кир ефект, не попива ,а остава на повърхността и после аз го махам с ръка.
Значи ли че кремът е с изтекла годност или не е за мойта кожа? От какво зависи кирта Joy hahaha?

Не е до годност, нещо в крема не се разбира с кожата ти  Peace

# 620
  • София
С Нукс и аз имам кофти кир опит, конкретно от Creme Prodigieuse Nuit.

# 621
Моят е Нирванеск - имам и дневния за всички типове ( бях ги взимала заедно дори ),който си ползвам с голям кеф,но околоочния не е хубав,да не говорим,че ефекта за първи бръчки и фини линии е под нулата. Peace

# 622
  • София
Нукс е чиста козметика, а бръчките женшен, минзухари и разни коренчета не ги борят  Grinning

# 623
Абе знам,ама поне да беше "позагладил" малко  hahaha колкото да не е без хич. Mr. Green

# 624

Точно затова и аз ги спрях тези кремове,заради околоочния им ,мисля че ефекта е такъв защото доколкото помня е блестящ,един такъв със седефен блясък и при мен полепваше около очите(уж да разсее бръчици) има не попиваше  #Cussing out и по пръстите ми като го нанасях така полепваше  hahaha 
 Алена ,беше ми препоръчала крема Iso Age Filorga ,търся го,ама не го намирам,исках първо тестер да пробвам,ама в аптеките и тестери нямат  newsm78  дадоха ми на други кремове на филорга(добре са ми),ама   без тестер не ми се взима този Iso Age Thinking

# 625
В аптеките са много свадливи и стиснати, тестери ако им поискаш все нямат - как да имат като си ги прибират за тях !!!
 Аптекарка крем през живота си НЕ купува  Laughing тя ползва скъпа безплатна козметика!!!

# 626
На мен ми дадоха доста тестери ,ама на този крем нямат  Rolling Eyes и в друг град  ходих и там питах и нямат  Blush 

# 627
Подариха ми този крем за лице http://www.ivis.bg/lumene-vitamin-c%2B-energy-cocktail-intensive … %D0%BB-p6964.html Можете ли да споделите някакви отзиви? Засега имам впечатление само от странния и доста силен за мен аромат Peace

# 628
Feria, аз съм го ползвала. Беше преди около 10г. Wink , когато Лумен тъкмо започваха да го внасят. Според мен, серумът е за много суха, дехидратирана и тънка кожа. Двете фази се смесват при всяко нанасяне като се разтръсква флакона. Получаваше се мазен филтър, който от сегашна гледна точка кожата ми би възприела супер, но не и тогава, когато беше по-скоро мазна.
Вчера ми дадоха тестер на Regina Floris Serum B-Effect,  с аргилерин. Не знаех какво да очаквам.. Но, още с първото нанасяне се усеща изпъване и повдигане Shocked Днес, след още един тест сутринта, ми е трудно да сбръчкам чело, за назолабиалните бръчици това не важи. Но, за мен беше задължително да сложа богат дневен крем, понеже серумът попи без остатък моментално и усетих кожата си доста... еми опъната и неподхранена. Сега се чудя дали да си го взема, дали ефектът не е моментен, както на повечето 'чудодейни' серуми..
Някой ползва ли този серум, да допълни картината?  Laughing

# 629
  • в 1001-та нощ
Бих искала да споделя с Вас впечатленията си от една серия на Dr Brandt, която ползвам от известно време  Peace  time arrest laser tight  Blush

Както се ориентирате по името - предназначена е за зряла кожа  Peace

Продуктите, които ползвам са:

• серум за очния контур
  • флуид за лицето
  • крем

Ефектът, който серията обещава, но и изпълнява при мен е - да хидратира кожата, изглади бръчките и повдигне контура, т.нар. лифтинг ефект  Peace

Технологията, на която е заложено е т.нар платитена технология - с нано частички, която включва:

Platinum Heptapeptide:

• Подобрява синтеза на колаген 1 и 3 тип
• Видимо подобрява епидермиса

Hydroxyprolisilane CN® (silanol)

• Регенерира тъканите, като подобрява клетъчното обновление - за по-еластична и гладка кожа

Mamaku vital essence

• Подобрява клетъчното деление и така укрепва епидермиса, чрез  по-добра структура ан кожата - за постигане на плътност на кожата и изглаждане

D.S.H. CN® (silanol derivative of hyaluronic acid)

• Дериват на хиалуроновата киселина за хидратация, чрез увеличаване водното съдържание в клетките о стимулиране на растежа на нови клетки

Isocell™ life

• Хидратира и предотвратява загубата на влага, за поддържане на  младежки вид

Capillisil HC®

• Подсилва тонуса на капилярите
• Намалява липидните депа, които формират торбички под очите

Sweet pea

• За изглаждане и укрепване

Essenskin™

• Укрепва и реструктурира уязвимата зряла кожа

Dynalift™

• Укрепва и изглажда кожата

Аз ги виждам тези ефекти при себе си.

Серумът за очи и флуидът за лице, са с консистенция на лек крем,  попиват веднага и не оставят никакъв филм. Миризмата е малко медицинска, не е на парфюм  Peace Минутки след това се усеща опъване, което напомня да се приложи и крема  Peace Той също не е мазен и според мен ще е подходящ и за мазна/комбинирана кожа - веднага след прилагането му - кожата се усеща някак релаксирана и абе много комфортно усещане. Слагам и повече от обичайното и пак няма филм и всичко попива  Peace  Ако ползвам серума за очи веднага след дегримиране - има пощипване, но не нетърпимо и не винаги.

Най-видим ефект виждам по очния контур - видимо напояване, изглаждане, уплътняване, хидратира без да надува и прихлюпва клепача, което е проблем при богатите кремове  Peace

Ето серията http://www.drbrandtskincare.com/category/shop+by+product/time+arrest.do

Общи условия

Активация на акаунт