Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 730
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Belgium
IsoAge го спират, защото серията е подменена с новата IsoLiss - има същото действие, поискай тестери от нея.

Имаше мини продукти от серията в последната PinkBox бюти кутия.

# 661
Това,което си показала на Uriage го пробвах,хареса ми и е вариант ако не си взема Galenic  newsm78

# 662
  • Стара Загора
IsoAge го спират, защото серията е подменена с новата IsoLiss - има същото действие, поискай тестери от нея.

Имаше мини продукти от серията в последната PinkBox бюти кутия.

В момента съм с този -харесва ми много  Peace

# 663
Аз определено съм се насочила към Изоденс серията. Привършвам мострата, ще се купува Mr. Green

# 664
  • Варна
Искам мнения за Filorga. в момента позвам
и този крем

имам желание да го сменя с това

дайте мнения и отзиви.Simple Smile

# 665
  • София
Имаш цяла тема за Филорга

# 666
Малко помощ?Знам,че темата е по-друга,но ми омръзна да си експериментирам с лицето и затова отправям един апел : Моля,помогнете. Simple Smile Кремове за много чувствителна кожа и дневен и нощен и по възможност дневния да спомага леката хидратация на кожата и да премахва зачервявания ? Мерси предварително .

# 667
В момента ползвам този:
Скрит текст:
Ама май ми е лек...  Rolling Eyes Не съм сигурна де, едва преди няколко дни го взех. Очаквам със смяната на сезона да ми се промени кожата сега.
Малко помощ?Знам,че темата е по-друга,но ми омръзна да си експериментирам с лицето и затова отправям един апел : Моля,помогнете. Simple Smile Кремове за много чувствителна кожа и дневен и нощен и по възможност дневния да спомага леката хидратация на кожата и да премахва зачервявания ? Мерси предварително .
Специално за зачервяванията, наскоро започнах и да си пръскам лицето със сребърна вода. Laughing Има значителна промяна в кожата ми, преди беше много суха и с червенееещи лишейчета, но сега зачервяванията изчезнаха и спря да се лющи. Ако искаш, пробвай, аз го правя точно след измиване на лицето сутрин и вечер.

# 668
  • София
Cosy ,ти rich версията ли си взе?

# 669
Cosy ,ти rich версията ли си взе?
Да, и по-добре, че в магазина си мислех за леката версия. ooooh! Тя съвсем нямаше да ми свърши работа.

# 670
моята нощна грижа тази зима:
Lancome Bienfait Multi-Vital Nuit & Diet Esthetic Snake Active

от сребърната вода не усетих никакъв ефект  Tired

# 671
Филорга ме изненада. Върши ми страхотна работа. Two Hearts

# 672
Ще провам със сребърната вода,пък да видим.Да и на мен ми се появиха такива лишейчета,всъщност цялото ми лице се превърна в нещо като минно поле,само че след употреба на Виши  Grinning Мерси отново,утре ще я купя и да се надяваме на най-доброто.

# 673
Ще провам със сребърната вода,пък да видим.Да и на мен ми се появиха такива лишейчета,всъщност цялото ми лице се превърна в нещо като минно поле,само че след употреба на Виши  Grinning Мерси отново,утре ще я купя и да се надяваме на най-доброто.
кое на Виши пък ти превърна кожата в минно поле, тяхната козметика е точно за чувствителна кожа. Явно си получила някаква реакция.
Най-добре за зачервявания потърси из продуктовата гама на Avene някакъв продукт, те са много добри за проблем и задължително поне 2 пъти на ден ползвай термална вода

# 674
На мен също много продукти на Виши не ми се отразяват добре, или са ми сухи, или омазняват мнооого. Пробвай с А-Дерма, те са много хубави. Hug

Общи условия

Активация на акаунт