Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 743
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
Не предлагам конкретно него - заради бюджета, иначе може заедно, той също съдържа комплекса  ХК  Peace

А може да нанесеш серума - след като се прибереш и почистиш лицето, а крема - преди лягане  Peace

# 646
  • София
Мисълта ми беше, тъй като кремът е с пилинг ефект, не би ли трябвало на чисто лице да го слагам? Без други мазила отдолу.

# 647
  • в 1001-та нощ
Според мен и със серум ще си действа, но аз бих ги ползвала с няколко часа пауза, за да няма конфликт между тях  Peace

# 648
  • София
Мерси за съвета.  Simple Smile

# 649
  • София
Здравейте , искам да си купя серум за лице , който да предава тонизиране, ante age , на кожата. Разглеждам в сайтовете но вече се обърках вече. Кожата ми е суха до нормална . Благодаря ви. Simple Smile
Много хубав продукт е този:

Лично аз ползвам за през нощта под овлажняващ крем.

# 650
Здравейте , искам да си купя серум за лице , който да предава тонизиране, ante age , на кожата. Разглеждам в сайтовете но вече се обърках вече. Кожата ми е суха до нормална . Благодаря ви. Simple Smile
Много хубав продукт е този:

Лично аз ползвам за през нощта под овлажняващ крем.
Благодаря ще го пробвам Simple Smile

# 651
Напоследък се спрях на : дневен Clarins daily energizer Cream, нощен  Clinique Youth Surge night, серум Clinique repair wear laser focus и околоочен Clinique superdefense. Определено забелязвам разлика в кожата и съм доста доволна.

# 652
  • София
Енергизиращият на Кларанс е много хубав,доволна съм от цялата серия.

Сега за дневен и нощен ползвам superdifence на Clinique,доволна съм и кожата ми се чувства добре.Малко по-бавно ми попива,но това е плюс като се замисля.Ползвам го в комбинация с трите стъпки-двойката и преди крема слагам от овлажнителя.
 Biotherm aquasorce синия го скрих за по-натам,отново ще дам шанс на серията като приключа с  Clinique,засега не мe впечатли,не е зле,но не е и нещо кой знае какво,а и с този силен аромат ... то и  Clarins са ароматизиран,ама не чак толкова.

# 653
Сега незнам вече какъв крем да си взема: трябва ми дневен, с UVA защита, хидратиращ, матиращ (по възможност), анти ейдж, лек.... въобще хубаво нещо. На EL хубав ли е DayWear Advanced в новия триъгълен буркан? Ако може някакви съвети, предложения... Hug

# 654
Сега незнам вече какъв крем да си взема: трябва ми дневен, с UVA защита, хидратиращ, матиращ (по възможност), анти ейдж, лек.... въобще хубаво нещо. На EL хубав ли е DayWear Advanced в новия триъгълен буркан? Ако може някакви съвети, предложения... Hug
И аз съм със същите изисквания.

# 655
хубав е да и покрива изискванията ти Sunglasses

# 656
ако не е с анти ейдж съставки, за мен това е перфектният крем:
http://monami.bg/products/4305-avene-hydrance-optimale-lgre-spf2 … rans-optimal.html
със серум отдолу запазва свойства, добра база за фдт или бб-крем

# 657
Най-добрият крем/гел, който съм ползвала досега! Ообожавам го!  Embarassed
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/03/la-roche-posay-ef … o-corrective.html

# 658
  • Бургас/Пз
Бих те насочила да огледаш 1.) за серум с лифтинг ефект - за под крема и  2.) за нощен крем - с пилинг ефект и хидрокси киселини - да избистри тена и освежи излъчването  Peace

Вземи си и добавки за кожа  Peace

Алена, какви по-точно добавки имаш предвид?? За този продукт какво ти е мнението http://apteka.framar.bg/30020762/%D0%B4-%D1%80-%D0%BD%D0%B8%D0%B … 1-60-forest-herbs ?
И ако е възможно може ли някакъв примерен крем с  пилинг ефект и хидрокси киселини да препоръчаш, защото аз лично не съм срещала такъв от марките медицинска козметика например, а другите не са ми много познати.  Praynig Hug

Редактирам се Simple Smile Препоръчаха ми този в аптеката, какво ви е мнението за него http://www.marvi.bg/isispharma-glyco-a-12-krem-piling-s-glikolov … kt-30-ml-316.html

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 16:00 от ani_d

# 659
Голямо издирване на проби от крема исо ейдж на Филорга и в аптеката най-после ми казаха,че нямали мостри защото щели да го спират крема. Насочила съм се към Галеник Некталис засега.Ако може някой да сподели впечатление за серията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт