Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 746
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
От доста време ползвам хидратиращия крем на Excipial и съм много доволна... но  нали ненадейно спряха вноса в България, а и в момента нямам познати в чужбина да ми го купуват,  пак съм на стартова позиция за търсене.  Ако може някой да ми препоръча подобен –  медицински, лек, без оцветители, аромати, алкохол за смесена, даже по – скоро суха кожа ще съм много благодарна. Само да уточня, че съм ползвала на Bioderma, Avene,  Thalloderma , Iwostin и не мисля да ги повтарям, идват ми доста тежки и за максимум 1-2 часа вече нямам търпение да ги отстраня.

# 631
  • Стара Загора
Uriage има един хидратиращ в синя тубичка - много лек, страшно ми харесва на мен.

# 632
Аз съм с много бяла кожа и вече започвам със SPF 30, защото идват доста слънчеви лъчи:

Скрит текст:

Все още не използвам анти ейдж козметика, на 24 съм и започвам да проучвам какво е най-подходящо. За момента наблягам на добро почистване /ежедневно/, хидратация и слънцезащита.
Не съм много веща по отношение на кремовете, така че чета темата дотук и я следя   bouquet

# 633
  • Belgium
Моята кожа е смесена към суха и кремът на Uriаge ми идваше тежък и правеше неприятен кир ефект.

nonam3
, като те чета, по-скоро имаш нужда от специализирана козметика, която се продава по салоните (примерно тип Yon-ka), отколкото от масовите кремове, пък били те и продавани в аптеки. Peace

# 634
От доста време ползвам хидратиращия крем на Excipial и съм много доволна... но  нали ненадейно спряха вноса в България, а и в момента нямам познати в чужбина да ми го купуват,  пак съм на стартова позиция за търсене.  Ако може някой да ми препоръча подобен –  медицински, лек, без оцветители, аромати, алкохол за смесена, даже по – скоро суха кожа ще съм много благодарна. Само да уточня, че съм ползвала на Bioderma, Avene,  Thalloderma , Iwostin и не мисля да ги повтарям, идват ми доста тежки и за максимум 1-2 часа вече нямам търпение да ги отстраня.
Vichy Aqualia Thermal - Light версията. Най-малкото, което можеш да направиш е, да отидеш до най-близката аптека и да поискаш тестери на кремове за своя тип кожа и според изискванията ти. Фармацевтите все ще ти предложат нещо, пък и ще можеш да пробваш.

# 635
Благодаря ви за отговорите. Определено ще пробвам с тестерите, че не са  ефтини кремовете, а и вероятността да не са подходящи за мен е голяма. A  да ви питам, понеже в момента съм във Варна,  да ми кажете аптека някъде около Червения, в която да няма проблеми с тестерите, че не на всякъде имат "налични"  Rolling Eyes

# 636
Здравейте , искам да си купя серум за лице , който да предава тонизиране, ante age , на кожата. Разглеждам в сайтовете но вече се обърках вече. Кожата ми е суха до нормална . Благодаря ви. Simple Smile

# 637
Здравейте , искам да си купя серум за лице , който да предава тонизиране, ante age , на кожата. Разглеждам в сайтовете но вече се обърках вече. Кожата ми е суха до нормална . Благодаря ви. Simple Smile
възраст? Simple Smile

# 638

Серумите на Ланком са много добри, разгледай ги.

# 639
възраст? Simple Smile
Забравих да напиша , че съм на 33 години и имам две деца "близнаци" Simple Smile доста изморена Simple Smile

# 640
възраст? Simple Smile
Забравих да напиша , че съм на 33 години и имам две деца "близнаци" Simple Smile доста изморена Simple Smile
1. Vichy Idealia Life Serum
2. Lierac Premium Fluid
3.Vichy Liftactiv Serum 10
това са моите предложение, но относно търсенето ти да има тонизиращ ефект, първият за мен е най-подходящ

# 641
  • в 1001-та нощ
възраст? Simple Smile

Бюджет?

Сега какво ползваш?

Има ли отпускане? Първи бръчки?  Rolling Eyes

# 642
възраст? Simple Smile

Бюджет?

Сега какво ползваш?

Има ли отпускане? Първи бръчки?  Rolling Eyes
Да ви кажа не ми е отпусната кожата много , бръчки нямам освен около очите малки бръчици . Дневния крем ми е на Clinique superdefens за нормална до суха кожа а нощния ми е на N7 но виждам как вече започва да се отпуска няма го блясъка и имам малко пигменти петна около горната устна на мустака . А за буджет може да дам и до 70 лева Simple Smile

# 643
  • в 1001-та нощ
Бих те насочила да огледаш 1.) за серум с лифтинг ефект - за под крема и  2.) за нощен крем - с пилинг ефект и хидрокси киселини - да избистри тена и освежи излъчването  Peace

Вземи си и добавки за кожа  Peace

# 644
  • София
Алена, за Слийп анд Пийл говориш предполагам. Мислиш ли, че може под него да слагам серумът ХК на Ерболариото? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт