След АФК в очаквана на новият сериал на Чаатай Улусой- тема 185.1

• 48 211
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Неси, тук ще си пишем за всичко както е било винаги.
OK. В заглавието на темата присъства само името на Чаги, затова попитах за Хазал...

Знаехме, че тези четири лица ще участват в "Любов'':
- Хазал Кая /Азра/
- Аслъхан Гюрбюз /Шебнем/
- Хакан Курташ /Керем/
- Небахат Чехре

Обявиха и останалата част от актьорският състав на "Любов":
- Каан Урганджъолу /Джан/

- Сервет Пандур

- Нихал Колдаш

- Севтап Озалтун

- Гьокай Мюфтюолу

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 15:17 от nesi_

# 16
Неси  Hug Не ми харесва нещо другият мъжки образ,май и двата мъжки образа не ми допадат.Ще видим как ще се получи.  Peace

А две от жените са ми познати от Фатмагюл  Peace

# 17
Неси  Hug Не ми харесва нещо другият мъжки образ,май и двата мъжки образа не ми допадат.Ще видим как ще се получи.  Peace

А две от жените са ми познати от Фатмагюл  Peace
Вани Hug
Хакан и Каан ще са главните, а май този Гьокай ще е второстепенен...и на мен много, много не ми допаднаха, ама да видим. Очаквах Бурак Саяшар, ама явно няма да е той.

# 18
Нито Хакан,нито Каан(я стана рима) толкова ми харесват,ама времето ще покаже  Laughing

И аз се надявах на Бурак,щеше да е хубаво,но уви.

# 19
  • в подножието на планината

Здравейте! Hug

Тинче, Hug благодаря за новата тема!  bouquet

Неси, Hug  bouquet и аз исках Бурак... Praynig

Вани, Hug и на мен не ми харесват , но както винаги нас кой ли ни пита... Rolling Eyes

# 20
Звезде Hug

Азра/Хазал К./ ще изживява любов с Керем/Хакан К./. После Шебнем/Аслъхан Г./ ще влезе между тях (т.е. ще бъде пречка). А след това Азра ще изживява любов с Джан/Каан У./

# 21
Ооо нашето Хазалче,хич няма да си поплюва.И значи в крайна сметка още не се знае кой ще е по-главния:Хакан или Каан  Laughing

# 22
Ооо нашето Хазалче,хич няма да си поплюва.И значи в крайна сметка още не се знае кой ще е по-главния:Хакан или Каан  Laughing

Хакан ще е първата й любов, а Каанчо - втората. Ама за по-главен - не знам...може би Хакан, че нали и Шебнем ще се влюби в него.

# 23
Мерси,Неси Hug Ще видим,малко съм с резерви,но дано има успех сериала й.

# 24
Мерси,Неси Hug Ще видим,малко съм с резерви,но дано има успех сериала й.
Дано! Не искам да се получи както стана с "Последно лято".

# 25
Неси, благодаря, че ни държиш в течение на новините.
И на мен тези двете Сервет Пандур и Севтап Озалтун са ми познати от КВФ.
И аз бих искала Бурак от Рибките да и партнира, симпатяга е, а и съм го гледала в друг сериал и ми хареса играта му.
Очертава се да е любовна история отвсякъде, дано се хареса на комшиите, че те са много критични откъм сюжети.

# 26
Какво "съвпадение" само! Каан Урганджъолу е играл заедно със Серенай Саръкая в "Лимоново дърво". И те са бивши партньори, и Хазал и Чаатай са такива; а сега се разменят.

# 27
Да изпием по едно кафе.

Неси  bouquet Hug
Мъжете,актьори са ми непознати и не особенно симпатични засега.Актрисите,чиито снимки си постнала също не съм виждала във турските филми,които съм гледала.А те не са мн. PeaceНо ще се запознаем,като започне филма. LaughingПОзнавам единствено Хазал и Небахат от дотук споменатите.

# 28
Какво "съвпадение" само! Каан Урганджъолу е играл заедно със Серенай Саръкая в "Лимоново дърво". И те са бивши партньори, и Хазал и Чаатай са такива; а сега се разменят.

Наистина Thinking

# 29
Ооо нашето Хазалче,хич няма да си поплюва.И значи в крайна сметка още не се знае кой ще е по-главния:Хакан или Каан  Laughing
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт