Отговори
# 120
В Кауфланд тази седмица има кофи за прах за пране. Някой дали си е взел и би ли споделил какви са размерите?
Как изглеждат тези кофи? Бихте ли споделили, че ме заинтригувахте.
Благодаря   bouquet

Надявам се Guess Who да не ми се сърди, защото ще й цитирам отговора от една друга тема:

# 121
Някой знае ли къде има пъстърва на промоция, че майка ми ме изяде, а не мога да намеря и по-точно чула, че на Кауфланд има. И на Кауфланд работното време, моля.   bouquet  bouquet

# 122
Някой знае ли къде има пъстърва на промоция, че майка ми ме изяде, а не мога да намеря и по-точно чула, че на Кауфланд има. И на Кауфланд работното време, моля.   bouquet  bouquet

Работното време и то е на първа страница в линка за Кауфланд   ooooh! имат телефони към всеки клон, може да им звъннеш да ги питаш за пъстърва и на каква цена е ...

Хора, никой ли не търси първо другаде и след това да пита във форума? Знам, че е по-лесно, но не винаги е по-бързо и знам, че винаги има кой да отговори и да потърси вместо вас, обаче не е сложно - опитайте и вие ... Особено тези големи вериги са на 2 клика разстояние чрез техните страници - има толкова много информация  Naughty

# 123
8,99лв е пастървата на Кауфланд, и наистина е по-добре да се види на сайта им брошурата за съответния град (понякога са различни) както и работното време.

# 124
Мерси много. Сайтът на Кауфланд в момента нещо не е наред, брошура не излиза, както и в другите сайтове, които също черпят инфо от там явно.

# 125
Мерси много. Сайтът на Кауфланд в момента нещо не е наред, брошура не излиза, както и в другите сайтове, които също черпят инфо от там явно.

E, чудно как при някои работи, а при други - не  ooooh!

Каталога - точно от първата страница, която излезе в Гугъл

Филиали+инфо

ooooh! ooooh! ooooh!

# 126
  • Варна
Sea lights благодаря ти   bouquet.
Кутията изглежда доста симпатична и ще се оглеждам за нея.

Толкова е хубаво някой да направи нещо добро за друг човек Wink.

# 127

+1

# 128

E, чудно как при някои работи, а при други - не  ooooh!

Каталога - точно от първата страница, която излезе в Гугъл

Филиали+инфо

ooooh! ooooh! ooooh!
Човек не съм убила де...

# 129
Sea lights благодаря ти   bouquet.

А колко по-хубаво е и човек сам да си помогне, вместо все да чака на другите  Whistling  или пък да осъзнае, че няма лошо някой да ти даде акъл кое и как да намираш занапред по-лесно и бързо. В такива случаи се благодари и човек не се засяга от насочващия коментар, да не говорим, че за да се съберат тези линкове на първа страница, е положен труд и старание да е лесно и удобно за всички  ooooh! - жалко, взимам си и аз поука, никакви линкове занапред на първа страница! Така и така всеки пита каквото му хрумне ...

Съжалявам, че се наложи така грубо да изразя мнението си по въпроса, може би го приемам лично  Tired

# 130
Благодарих.  Peace Не съм се и засегнала. Всеки има лоши дни.  Peace
Извинявам се, че попитах, и аз винаги съм помагала, в тази и в други теми. Не бях виждала такова отношение в този форум.
Пак благодаря и се извинявам.  Peace

# 131
Благодарих.  Peace Не съм се и засегнала. Всеки има лоши дни.  Peace
Извинявам се, че попитах, и аз винаги съм помагала, в тази и в други теми. Не бях виждала такова отношение в този форум.
Пак благодаря и се извинявам.  Peace

За благодаренето не беше за теб  ooooh!
И какво ми е на отношението?  newsm78

# 132
  • Варна
Sea lights благодаря ти   bouquet.

А колко по-хубаво е и човек сам да си помогне, вместо все да чака на другите  Whistling  или пък да осъзнае, че няма лошо някой да ти даде акъл кое и как да намираш занапред по-лесно и бързо. В такива случаи се благодари и човек не се засяга от насочващия коментар, да не говорим, че за да се съберат тези линкове на първа страница, е положен труд и старание да е лесно и удобно за всички  ooooh! - жалко, взимам си и аз поука, никакви линкове занапред на първа страница! Така и така всеки пита каквото му хрумне ...

Съжалявам, че се наложи така грубо да изразя мнението си по въпроса, може би го приемам лично  Tired
Moringa, дай го малко по леко с ценните съвети. Никой не е искал лично от теб мнение и то по всеки въпрос в тази тема. Да, благодаря, че си си направила труда да я създадеш. Да, полезна е, но не се чувствай задължена да отговаряш на всеки търсещ отговор на въпроса си тук. Сега нямаше до водим такива полемики, ако си беше спестила забележките.
И поуката, която трябва да си вземеш е не на всяка манджа мерудия. Това е обществен форум, а не личен блог.

# 133
Абсолютно си права July82, поуки си взех, доста различни от посочените от теб, а аз не виждам защо като има нещо, което да искам да кажа, да не го кажа - още повече, когато ме провокират - ако си беше спестила последното изречение, наистина нямаше да стигнем дотук  ooooh!

Всъщност ако модератор има възможност да поизчисти тези коментари извън темата, които определено започнах аз и за което вече съжалявам, то е ясно, че все ще има хора, с различни от общоприетите виждания ...

# 134
  • София
Koфата наистина е хубава.  Laughing Не я бях забелязала, но и не ми трябва.  Grinning

Днес бях в Кауфланд на Резбарска в София. Пъстървата беше намалена повече. Май мернах нещо като 6,99 лв. Имаше и доста баби, които купуваха, а 9 лева според мен е доста висока цена за тях. Но може само в този магазин да е такава цената.

Бях видяла в брошурата, че поничките със сладко са намалени, но не бяха. И не ми е за 20-те стотинки разлика, а като са на промоция са пресни. Имаше само няколко застояли и ги подминах.  Sad  Сега сравних с брошурата от линка - наистина са на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт