Отговори
# 105
В момента в Т маркет има детски слипове/бикини за 5 лв, 5 бр.Мога да кажа, че слиповете са с много добро качество на плата, бикините са по-тънки.

# 106
  • 1st floor
В момента в Т маркет има детски слипове/бикини за 5 лв, 5 бр.Мога да кажа, че слиповете са с много добро качество на плата, бикините са по-тънки.
Hug Ще ида да ги видя! Мерси, че сподели!

# 107
Вчера имаше дори 3 броя слипчета за 2 лв, бяха останали два пакета, но една майка ги взе, не знам дали ще има и от тях, но ако има си струва, те са същите като в пакетите по 5 като материя, само че са в зелено и зелено и бяло.За момичета вчера имаше само големи номера 134 р-р и един пакет за бебета 86-92.Промоцията им продължава и в новата им брошура, поне така ми излезе в сайта им.
Чорапите детски по 79 ст са като от изкуствена материя, не ми харесаха изобщо.

Държа да подчертая, че бях в Т маркет до ресторант Стадиона, в Пловдив има още поне няколко магазина, там не знам какви бройки има от съответните артикули.

# 108
5 литра са, нали писах в другата тема. Или ти се интересуваш от дължина, ширина и дълбочина - 7.5 см х 5 см и дълбочина около 23 см.

Да, от размерите се интересувах, не от вместимостта /нея я видях в каталога/. Имам едно местенце до пералнята и исках да разбера дали ще ми се събере там кутията. Благодаря  Hug

# 109
Някой да е виждал на промоция филтри за брита? Онзи ден в пикадили един филтър беше 15 лева!  Crossing Arms
И да ми препоръчате качествена помпа за минерална вода?   bouquet
Филтри за Брита има в Продавалник за 9лв
Помпа за вода - ползвала съм на Девин и не съм имала проблем никога

# 110
Някой да е виждал на промоция филтри за брита? Онзи ден в пикадили един филтър беше 15 лева!  Crossing Arms
И да ми препоръчате качествена помпа за минерална вода?   bouquet
Филтри за Брита има в Продавалник за 9лв
Помпа за вода - ползвала съм на Девин и не съм имала проблем никога

И нашата е на Девин, също безпроблемна, но не я използваме много често не си падам по непрекъснатото пиене на минерална вода  Whistling

# 111
  • Бургас
В момента в Т маркет има детски слипове/бикини за 5 лв, 5 бр.

Има ли размери - за 8г момче примерно или са само малки?

# 112
Нашата помпа за вода също е на Девин и нямаме проблеми. На свекърва ми е на Аро и не е много сполучлива.

# 113
Във Карфура има машинка за подстригване за 19,99 със аксесоари някой има ли наблюдение от такава ?

# 114
Вчера имаше бебешки размер 2 пакета по 3 бр вътре и ги купиха пред мен, мисля, че имаше 2-3 пакета по 5, но като размер не съм ги проверявала, но днес ще минавам през магазина и ще видя, но за жалост ще пиша чак утре.

За момичета съм сигурна, че имаше 2 пакета р-р 134-140.

# 115
  • о`майна лунна нощ е
Във Карфура има машинка за подстригване за 19,99 със аксесоари някой има ли наблюдение от такава ?

На малко по-висока цена често пускат на промоции машинки за подстригване на Филипс. Съветът ми е да се инвестират повече пари, но да е за нещо качествено. Минахме през периода машинка за 10-20 лв. и резултатът беше за 2 години, 2 последователни покупки. Ножчетата им се захабяват бързо и вместо да подстригват, след време /1-2 години/ започват късат и скубят. Тази, с която сме в момента, е купена преди повече от 6 години за 35 или 39 лв. и не е мръднала.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 19:46 от `ТуиГ

# 116
Именно затова питах, а не се втурнах да я взимам просто любопитство Blush .И нашата ве4е 7-ма година не ни е изневерила  Peaceпу-пу не ни уроки  Crazy.Но примерно за път и т.н. може да взема нещо евтинко Simple Smile Hug

# 117
Вече бикините не са на промоция, но има останали на щандовете за разпродажба, мярнах само един бр слипове за размер 152.

# 118
  • Варна
В Кауфланд тази седмица има кофи за прах за пране. Някой дали си е взел и би ли споделил какви са размерите?
Как изглеждат тези кофи? Бихте ли споделили, че ме заинтригувахте.
Благодаря   bouquet

# 119
В Кауфланд тази седмица има кофи за прах за пране. Някой дали си е взел и би ли споделил какви са размерите?
Как изглеждат тези кофи? Бихте ли споделили, че ме заинтригувахте.
Благодаря   bouquet

На първа страница има опътване как да намериш каталог за всеки подобен магазин в Гугъл - толкова е лесно и можеш да видиш всичките им промоции ...

Общи условия

Активация на акаунт