Отговори
# 90
Момичета, помагайте. В брошурата на Кауфланд има машина за хотдог. Обещала съм на малката да й купя от доста време и все не мога да намеря. Днес обиколих 2 магазина - в Дружба и другия близо /на бул. А.Йорданов мисля/, и няма. Свършили са.
Някой виждал ли е някъде? Или ако някой е купил и не му трябва....

# 91
  • Sunshine state
Момичета, помагайте. В брошурата на Кауфланд има машина за хотдог. Обещала съм на малката да й купя от доста време и все не мога да намеря. Днес обиколих 2 магазина - в Дружба и другия близо /на бул. А.Йорданов мисля/, и няма. Свършили са.
Някой виждал ли е някъде? Или ако някой е купил и не му трябва....
Утре ще видя в нашия и освен да ти я пратя. Дано да имат,че хич не съм я заглеждала. Да не говорим,че тая седмица нашите в Кауфланд се "осраха"-половината неща от промоцията ги няма.  Tired

# 92
Много благодаря! Hug Ще пратя веднага паричките!

# 93
  • Sunshine state
Ангажирам се утре да проверя и ако има,отивам в еконта и веднага пращам.  Peace  Hug

# 94
  • Пловдив
На мен ми трябва гофретник.Ако мернете в някоя верига на приемлива цена,свиркайте! Grinning Peace

# 95
На мен ми трябва гофретник.Ако мернете в някоя верига на приемлива цена,свиркайте! Grinning Peace
В ЛИДЛ има в момента на цена 22.90.

# 96
В ЛИДЛ има в момента на цена 22.90.

Дори някой сподели сполучлива рецепта за гофрети  Peace

Аз влизам да кажа, че в Била днес и утре има -25% на всички кафета ...

# 97
  • Варна

Еййй, чак сега прочетох, а ми трябваше Нескафе голяма кутия.  Sad

# 98

Еййй, чак сега прочетох, а ми трябваше Нескафе голяма кутия.  Sad

Нескафе на Нескафе ли държиш да е, защото мога да ти кажа, че има промо пакети на нескафе Якобс (зеленото) 100г+75г за 6,99лв в Пикадили и MyDay, както и за 7,69лв в Елитис ... (предвид, че големия им буркан 200г е обикновено над 11лв ... )

# 99
В кауфланд на стелажите имаше промоционално нескафе с кутиите железните сега дето са в комплект за 10 лв

# 100
  • Варна

Нескафе на Нескафе ли държиш да е, защото мога да ти кажа, че има промо пакети на нескафе Якобс (зеленото) 100г+75г за 6,99лв в Пикадили и MyDay, както и за 7,69лв в Елитис ... (предвид, че големия им буркан 200г е обикновено над 11лв ... )
Да, на Нескафе искам.
Ще мина през Кауфланд. Благодаря ти Ани Simple Smile

# 101
  • In transit
Някой да е виждал на промоция филтри за брита? Онзи ден в пикадили един филтър беше 15 лева!  Crossing Arms
И да ми препоръчате качествена помпа за минерална вода?   bouquet

# 102
  • Бургас
Филтри има в Метро-4 броя за 33,60лв,а само на 11.08 ще са 28,80лв.

# 103
В Кауфланд тази седмица има кофи за прах за пране. Някой дали си е взел и би ли споделил какви са размерите?

# 104
5 литра са, нали писах в другата тема. Или ти се интересуваш от дължина, ширина и дълбочина - 7.5 см х 5 см и дълбочина около 23 см.

Общи условия

Активация на акаунт