Отговори
# 420
В Пени от Четвъртък също има възглавница капитонирана 600гр на Тед 50/70см по 5,99лв Peace

# 421
тези евтините възглавници на Тед са ужасно некачествени. Купувала съм и от Метро и от Кауфланд, пълно разочарование  Naughty

# 422
тези евтините възглавници на Тед са ужасно некачествени. Купувала съм и от Метро и от Кауфланд, пълно разочарование  Naughty
+1 След 1 седмица можеш да си направиш от 2 една.

# 423
  • Sunshine state
Аз имам такава възглавница и мога да ви кажа,че на нея НЕ МОГА да спя по простата причина,че ми е ужасно висока. Не знам дали сляга,но ви уверявам,че е адски неудобна за спане-буквално трябва да се "покатериш" на нея. Да не говорим,че аз обичам високи възглавници..  Rolling Eyes Ставало е май дума тук или в друга тема за тях и имаше подобни мнения.

# 424
Ами мерси. да де- за толкоз пари- толкова, както се казва...

# 425
  • 1st floor
Pupitka, сигурно става въпрос за друга капитонирана възглавница на Тед. Не може да е тази, за която говорихме преди. С две такива възглавници няма да лежиш, а ще стоиш прав!  Mr. Green

# 426
  • София
Два пъти съм взимала от Пикадили от капитонираните възглавници, когато са били на промоция. Едно и също пишеше на етикетите, но бяха различни. Първата ми беше супер удобна. Слегна се доста бързо, но аз обичам да спя на ниско. После си взех още една, но тя е супер висока и плътна. Наистина с нея може само седнал да спиш.

# 427
  • Sunshine state
Pupitka, сигурно става въпрос за друга капитонирана възглавница на Тед. Не може да е тази, за която говорихме преди. С две такива възглавници няма да лежиш, а ще стоиш прав!  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Да,така е.  Crazy

# 428
  • София
В Метро от днес има намаление на доста почистващи и перилни препарати, омекотители, гъби, торби за смет и др. полезни неща. Промоцията се казва есенна свежест, периода е 26.09 - 23.10.2013г. Peace

# 429
  • София
Била имат нова стратегия - всеки ден една група продукти е с 25% намаление.  Grinning

# 430
  • София
Лошото е, че дори и с намаление цените на Била  пак са по-високи.

# 431
  • Mediterraneo

Така е, затова изобщо рядко ме впечатляват техните промоции!

# 432
  • София

+1
Почти не ги посещаваме, поради същата причина! Wink

# 433
  • Бургас
Аз пък съм доволна.В неделя са шоколадите. Heart Eyes

# 434

+1
Почти не ги посещаваме, поради същата причина! Wink

+10
направо са ми смешни.

Общи условия

Активация на акаунт