Отговори
# 510
  • Варна
Moringa   bouquet Аз се надявах вкуса да е като на онези кръгли слепени бисквити с фъстъчено масло "Навона" мисля се казваха  Embarassed Ако е нещо друго да не взимам  Embarassed
малко е странно, на мен ми допада, но доста рядко си го хапвам. иначе е полезно, така че може да пробваш, ако не ти хареса ще си направиш домашни бисквитки с него  Simple Smile

# 511
Moringa   bouquet Аз се надявах вкуса да е като на онези кръгли слепени бисквити с фъстъчено масло "Навона" мисля се казваха  Embarassed Ако е нещо друго да не взимам  Embarassed

Емииии, уж трябва да е същият вкус, но ние точно взехме тези дни някакви други бисквити с фъстъчен крем и ... то не знам межу фъстъчн крем и фъстъчено масло дали трябва да има разлика, но според мен  (а може и защото смесено с бисквитата ...) се различават ... аз лично, само фъстъчено масло трудно ядох ... много гъсто ми беше и лепеше по небцето, просто е супер гъста консистенцията и явно затова така добре идва съчетана с течен шоколад  Crazy и желе ... Днес сигурно ще ходя в Била и ще видя какви други разфасовки имат ...  Peace

# 512
  • София
От скоро Хармоника правят фъстъчено масло. Ако ще вземам тепърва, бих взела такова. Не видях да е чак-толкоз-много по-скъпо от останалите...

# 513

Да попитам, някой чувал ли е за добавени подсладители в захарта?
Брат ми редовно си вари ракия, и тази година купил от Кауфланд захар "Захира" и я прибавил към джибрите. Всичко направено като по учебник, но вместо очакваните около петнайсет литра изкарал само пет. Момчето от казана му обяснило, че напоследък често се случва заради добавени подсладители в захарта.
Бясна съм! Не ни стига, че почти всички безалкохолни напитки продавани в България са с аспартам, ами и сега и захарта.
Ще попитам и в темите за храните, но ще съм благодарна, ако някой знае нещо по въпроса и сподели!
МОЛЯ ТЕ, ПИШИ ПОСЛЕ ТУК, СЛЕД КАТО ТИ ОТГОВОРЯТ В ТЕМАТА ЗА ХРАНИТЕ, ЗА ПОДСЛАДИТЕЛИТЕ В ЗАХАРТА.ей, аман- изпотровиха народа #Cussing out
Скрит текст:
То по принцип бялата захар  е вредна, но е по-малкото зло от подсладителите!

# 514
  • София
Здравейте!

Трябват ми хубави вратни свински пържоли на добра цена, да препоръчате към кой магазин да се насоча?

# 515
  • софия
Jessika123, аз месо купувам само от Карфур. Peace

# 516
Jessika123, аз месо купувам само от Карфур. Peace

А аз от Била и съм много доволна, в момента гледам, че има свинско контрафиле за 8,79кг, свински врат без кост 8,99кг и свински бут стек 8,49кг (мисля, че от първото или последното правих с гъби на фурна и станаха страхотни  Heart Eyes ), промоцията е до днес  Tired ... от утре ще има нова брошура

# 517
Здравейте!

Трябват ми хубави вратни свински пържоли на добра цена, да препоръчате към кой магазин да се насоча?

Започнах да купувам свинско месо от Централни хали, от щанда на Еко Мес, страхотни продукти на добра цена.

# 518
  • софия
В събота направих кайма в Хит Люлин - много хубаво беше месото, въпреки съмнението ми, защото телешкото ми се видя твърде червено на цвят. Но каймата имаше страхотен вкус. Лошото е, че не ми е удобен магазина. Беше инцидентно.

# 519
  • София
Никъде не намирам кой е производителя на прясно мляко "Била". Някой да е срещал някъде инфо.

# 520
Никъде не намирам кой е производителя на прясно мляко "Била". Някой да е срещал някъде инфо.

Дали няма да стане по баркод - ако първите цифри за страната (няма да е 380, 4.. нещо беше), то следващите са код на производител...

Друг вариант е директно запитване към Билла.

# 521

На опаковката абсолютно нищо ли не пише?

# 522

"Краве мляко от селектирани български ферми" - имената на фермите не знам ...

# 523

"Краве мляко от селектирани български ферми" - имената на фермите не знам ...

не, питам защото не ми се е случвало да попадам на продукт без производител или най-малкото вносител  newsm78....утре ще ходя в Билата и ще го погледна това мляко стана ми интересно и без това мислех да го пробвам.

# 524
  • София
На нас ни хареса, аз разлика с Верея същия процент не намирам и май ще минем на него заради цената  Peace

Общи условия

Активация на акаунт