Отговори
# 660
Видях ги ,но не са в постоянен асортимент и докато се наканя да купя,може да свършат.2,29 лв. за 300гр. Мисля да правя едни бонбонки на  и тези ще ми свършат работа.Дано не ги изкупят защото другите вериги са ми далеч,евентуално бих отишла до Пени,там видях,но не обърнах внимание на цената.
 Това са бонбоните по рецепта на labrex 
Скрит текст:

# 661
Не знам дали темата е затова, което искам да споделя, но много се възмутих днес в Била!
В Билата, която е до нас има щанд за готови храни и даже се вижда как ги готвят. Докато приятеля ми си избираше кашкавал, аз се загледах в едната готвачка как разбъркваше супата, след което взе малко с черпака (съответно вече почнах да я наблюдавам с по голямо любопитства) и се дръпна 2-3 крачки назад и застана над мивката и започна да духа супата в черпака. Помислих си, че след като я пробва, така или иначе е над мивката и поне ще го изплакне, но .... НЕ!!! Тя си изсърба супата от черпака и си го върна в огромната тенджера да доразбърква!!!!  smile3506

Само на мен ли ми се струва нередно? Тя може да е болна от нещо? 
Вие купувате ли от готовите храни?

# 662
Ама това е отвратително, трябвало е веднага да отидеш и да го кажеш на някой от управителите - пълно безобразие. То е ясно, че навсякъде се правят подобни гадости, но вече и пред клиента е прекалено ... От топлата кухня не съм взимала много отдавна, но сега съвсем ми мина мерака  Sick

# 663
  • Sunshine state
сестрата на мъжа ми работеше в БИЛЛА преди 2-3 години и беше точно на витрина. Няма си и понятие от готвене,а я слагаха да готви най-редовно с останалите от персонала.Всичко със стари продукти,естествено..   Confused

# 664
  • Варна
Аз от Билла въобще не пазаря, само като влезна и ме лъхва  Sick А за топлата им витрина не желая даже да коментирам.
Сигурно и с другите вериги положението е подобно, но някакси тази Билла най-много ме отвръщава....  Sick

# 665
  • Пловдив
Аз за Триумф имам вътрешна информация - нищо по-различно Mr. Green От топлите витрини се отказах да пазарувам още преди 7-8 години Whistling

# 666
Ама това е отвратително, трябвало е веднага да отидеш и да го кажеш на някой от управителите - пълно безобразие. То е ясно, че навсякъде се правят подобни гадости, но вече и пред клиента е прекалено ...

Ами по принцип имахме уговорка и бързахме. После се замислих, че е можело да се оплача на някой, но каква полза? Той ще й се развика, за момента тя ще спре да го прави, но всяко чудо за три дена и след това пак. Тя като няма манталитета и съзнанието, надали ще се промени? Просто лелката явно си се чувства като у дома си и не й прави впечатление какво прави и че не е редно.
Аз смятам че всички са така, тъй като преди много години бях свидетел на подобна история в "Happy" (една лелка разпределяше пържени картофи по чиниите с пръсти, грабва с ръце, после облизва пръстите и пак грабва нова порция, слага в чинията, пак облизва пръстите и така ...)

# 667
  • Sofia
Готовите витрини в супермаркетите са измислени, за да се оползотворява изостаналата храна. Логично е. Не купувам готови продукти от нито един супермаркет.

# 668
Храната отвън и навън не е за гнусливи хора. Никога не можеш да знаеш кой с какви ръце е пипал продуктите, дали въобще някой си прави труда да мие продуктите и прочие.

# 669
  • София
Като отворихте тема за щандовете за топли храни и по-специално за Билла аз да ви разкажанакратко моята история... (то е за "Какво повече няма да купя.."). И така аз бременна в деветия месец, тъкмо взели нова квартира, обикаляме да пазаруваме пердета... огладняваме с половинката и наблизо Билла. Той купува набързо кюфтенца от топлата им витрина, хлебчета и др. Опитвам аз и веднага усещам, че това е развалено, но е късно.... И така родих в същата нощ и се спасих от клизма, щото то кюфтето си свърши работата...

# 670
Като отворихте тема за щандовете за топли храни и по-специално за Билла аз да ви разкажанакратко моята история... (то е за "Какво повече няма да купя.."). И така аз бременна в деветия месец, тъкмо взели нова квартира, обикаляме да пазаруваме пердета... огладняваме с половинката и наблизо Билла. Той купува набързо кюфтенца от топлата им витрина, хлебчета и др. Опитвам аз и веднага усещам, че това е развалено, но е късно.... И така родих в същата нощ и се спасих от клизма, щото то кюфтето си свърши работата...
Joy Joy rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
направо ме разби
Толкова са ми гнусни тези  топли витрини,че дори не съм рискувала

# 671
  • Пловдив
хич не е по темата, но аз именно заради разочарованието си от готовата храна се научих да готвя hahaha hahaha hahaha

# 672
  • Sunshine state
 Laughing Ето,че имало и плюсове.  Crazy

# 673
Запис в темата с чуденка какво да правя с над 60-те си точки за ТЕД в Била.
Мислех да взема две двойни завивки, но сега започвам да се замислям за комплект чаршафи. А може и двете Simple Smile
Имат ли още карти за тези точки? Аз съм в София отскоро и първата седмица много се чудех като ме питат дали събирам точки за матраците - после направихме огромна сметка и ми дадоха куп лепенки и разбрах за какво са и все забравям да питам за карта да ги залепя, а съм там през ден.

# 674
Някой купи ли от комплекта силиконови четка и шпатула от Кауфланд -дръжките на тези в ЛИДЛ  са метални -аз не обичам да докосвам точно такова желязо.
 И още един въпрос има ли разлика между купите за разбиване в  двата магазина,гледах тази в Лидл и е идеален с гумен уплатнител отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт