Отговори
# 645
В  Кауфланд преди съм виждала форми за мъфини с керамично покритие, някой,който има подобна моля да ми каже добре ли се отлепят.Какава е разликата  от тефлонените.Цена.
Кауфланд ми е много отдалечен и не ми се бие път само за инфо.

# 646
В Кауфланд има на промоция парочистачка 5 в 1 .Имате ли мнение за този уред.Много съм се навила за парочистака Simple Smile

Прочети 2-3 страници назад в темата, има отзиви.

# 647
Да добавя още за сапуните Dove - цената им в Била е 1,59лв , а в момента има намалени и в Елитис обикновения син и този с ексфолианти на 0,99лв, а останалите видове са още по 1,13лв и 1,19лв. - не знам дали важи ва всичките им магазини, но ако на някой му е на близо и харесва тези сапуни, дано е полезно  Peace

Картофите в Била по 0,55лв/кг не са никак лоши, вече няколко пъти взимам, в четвъртък вече няма да са на тази цена ... Peace

# 648
  • Варна

Картофите в Била по 0,55лв/кг не са никак лоши, вече няколко пъти взимам, в четвъртък вече няма да са на тази цена ... Peace

Цената е с карта Била или не?

# 649

Цената е с карта Била или не?

Да

# 650
Момичета, снощи минахме през Т-маркет, избягван от мен магазин по принцип
И имало е някакви стикери, но вече ги няма
Ако някой има излишни за подаряване/продаване, да ми пише

# 651
  • In transit
Да сте виждали някъде по магазините из Варна пиперково пюре?

# 652
Да сте виждали някъде по магазините из Варна пиперково пюре?

Попитай и тук  Peace

# 653
Някой има ли представа до кога ще има стикери в Пени?
Ако някой събира, да ми пише  информативно. Разменям стикери от Била, за стикери от Пени Laughing

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 13:20 от Nil desperandum!

# 654
Някой има ли представа до кога ще има стикери в Пени?
Ако някой събира, да ми пише  информативно. Разменям стикери от Била, за стикери от Пени Laughing

до колкото помня беше до средата на Ноември или до изчерпване на количествата Peace

# 655
Мерси, Бобо! Hug

# 656
  • Пловдив
И от мен един голям "+" за ножовете Делимано, които са с точки в Кауфланд Mr. Green
Почти попълнихме серията, запалих и всеки hahaha

# 657
В Кауфланд има ли маршмелоу бонбони и на каква цена са?Същото ем интересува и за Пени?

# 658
  • In transit
Карфура в Гранд Мол утре и вторник няма да работи заради инвентаризация. Дано след това да вземат да го позаредят, че е пълна скръб Sad

# 659
  • 1st floor
В Кауфланд има ли маршмелоу бонбони и на каква цена са?Същото ем интересува и за Пени?
Не знам за Кауфланд и Пени, но в Лидл има страхотни Хелоуински маршмелоу бонбони. Не ги обичам по принцип, но тези много ми харесаха! Simple Smile В големи пликове, към два и нещо беше цената. Не знам скъпи ли са, евтини ли са, защото по принцип не купувам.

Общи условия

Активация на акаунт