Отговори
# 630
Аз също имам доста точки от Била, които мога да подаря. Купих си вече 3 неща, повече не ми трябват.

А какво си взе ако не е тайна  Simple Smile ? Ако е от завивките хубави ли са?

# 631
  • Бургас
В Карфур сапуните DOve са на 0.99 лв. Запасих се с 21 броя, че само това ползваме, освен душгел рядко (пак Dove). Имаше всякакви видове, включително и любимите ми с канела, краставица и ексфолиант.

# 632
В Карфур сапуните DOve са на 0.99 лв. Запасих се с 21 броя, че само това ползваме, освен душгел рядко (пак Dove). Имаше всякакви видове, включително и любимите ми с канела, краставица и ексфолиант.

И в Била бяха толкова по-миналата седмица и аз много ги харесвам, но във Варна в Елитис магазин от много време ги държат по 1,19лв не знам дали още са толкова, но се задържаха поне 2-3месеца ...

# 633
Добре, а колко им е редовната цена? Аз си купих от един магазин в Бургас за 1,20 лв., но дни след това ги видях в Карфур маркет за 2,09 лв. и бях малко така. newsm78 Това беше преди промоцията в Карфур за 0.99 лв.

# 634
На коя фирма е фъстъченото масло в Била?
От къде си купувате хималайска сол?

Казва се Pami peanut butter smoothy , пластмасово бурканче 340г, в брошурата с месечните акции е, намалено е на 5,29лв с Била карта  (от 5,99лв)

L0v3d, много се радвам, че ти е допаднала комбинацията + течен шоколад  Heart Eyes

Много благодаря!

Благодаря! Вчера видях, че си ми отговорила точно коя марка да си взема и днес си купих от Пикадили, около 6 лв, много е вкусен!

# 635
Добре, а колко им е редовната цена? Аз си купих от един магазин в Бургас за 1,20 лв., но дни след това ги видях в Карфур маркет за 2,09 лв. и бях малко така. newsm78 Това беше преди промоцията в Карфур за 0.99 лв.

Ами ... мисля, че обикновено варират над 1,50лв, та точно и до 2лв+  съм ги виждала ...

# 636
Аз също имам доста точки от Била, които мога да подаря. Купих си вече 3 неща, повече не ми трябват.

А какво си взе ако не е тайна  Simple Smile ? Ако е от завивките хубави ли са?

Взех си два протектора и една възглавница от най евтините.

# 637
здравейте тази седмица в куфланд има прахосмукачка зануси за 60 лв много и се чудя но  ако някой има мнени или я е видял на живо много ще съм ви благодарна  да си кажете мнението

# 638
здравейте тази седмица в куфланд има прахосмукачка зануси за 60 лв много и се чудя но  ако някой има мнени или я е видял на живо много ще съм ви благодарна  да си кажете мнението

Ние току-що убихме нашата Таурус Авенсис с гипсов прахоляк Sad
И аз се чудя на тази, малко ми е терсене, че е 1600 вата, а страта беше 2000.

# 639
  • Млечния път
Имам такава прахосмукачка от Кауфланд. Не е лоша и ми върши работа, но трябва да се следи пълненето на торбата, тогава не само се харчи повече ток, но и всмукването става по-слабо.

# 640
моята беше циклон с кана  ....още в гаранция и изпуснах каната и се счупи а гаранцията не покрива пластмасовите детайли    #2gunfire
та сега си търся най обикновенна а на тази ми хареса цената та се чудя да ходя ли да я видя  Thinking

# 641
  • гр.София
прахосмукачката е супер, доста добре дърпа за тия 1600вата, но както каза focusmocus трябва редовно да се почиства торбичката иначе става слабичка  Peace

# 642
  • на земята
Има на промоция в Кауфланд машина на сок,майка ми си взела около 20 лв.еееее няма такъв боклук да знаете,не може ни лимон,ни банан,ни ябълка,пуска един пръст сок,е може ли такива боклуци да продават  ooooh!

# 643
  • Бургас
Гес, сори за закъснението, но да, варират между 1.60 и 2.10 лв. тези сапуни. Дебна промоции и се зареджам, че ги обожаваме.

# 644
В Кауфланд има на промоция парочистачка 5 в 1 .Имате ли мнение за този уред.Много съм се навила за парочистака Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт