Отговори
# 615
  • Mediterraneo
Поредното нещо, което се превърна в мода  ooooh!

# 616
На коя фирма е фъстъченото масло в Била?
От къде си купувате хималайска сол?

Казва се Pami peanut butter smoothy , пластмасово бурканче 340г, в брошурата с месечните акции е, намалено е на 5,29лв с Била карта  (от 5,99лв)

L0v3d, много се радвам, че ти е допаднала комбинацията + течен шоколад  Heart Eyes

# 617
Поредното нещо, което се превърна в мода  ooooh!
Да, като минералната вода и зеления чай.  Laughing

Ако искаш да "вземеш" полезност от хималайска сол, трябва да ядеш по една кофа на ден, а така ще вземеш и вредност.  Laughing

Даже сега ще си заредя мелничката с най-обикновена морска сол. Едра.

# 618
  • о`майна лунна нощ е
ТуиГ, може ли да дадеш малко повече разяснение за готвенето с хималайска сол? От поста ти разбирам, че слагаш от нея, докато готвиш, но ако се наложи, добавяш на сготвена манджа, така ли? Не става ли да опитваш по време на готвенето?

Трябваше да направя уточнението, че имам два вида от хималайската сол вкъщи - смляна /готово купена/ и на бучки. Тъй като мелничката бързо ни изостави зрънцата/бучки останаха основно за готвене. Тя се разтваря по-бавно и за това писах, че слагам малко, но на практика се усеща след няколко минути, а не както при обикновената сол веднага да почуствате солеността на манджата. Тази, която е смляна, се разтваря доста по-бързо и вкусът й се усеща почти веднага.

# 619
..... Даже сега ще си заредя мелничката с най-обикновена морска сол. Едра.

Аз това отдавна съм го направила и за ръчно посоляване така действам и ми е най-вкусно. Обаче съм виждала мръсната тъмно сива пяна която излиза като разтваряме морска сол за киселото зеле. Вие като морски чеда кажете моля това ок ли е, че се притеснявам.

# 620
Аз съм морско чедо, но това не ме прави автоматично експерт по производство на сол. Мога да кажа само, че откакто се помня едрата морска сол винаги е била много мръсна. Напоследък все по-често намирам в магазините пречистена и бяла, но не и българска. Та именно във връзка със замърсеността ѝ, винаги сме я слагали в тензух и после в бидона. Така солта се разтваря, а мръсните остатъци остават в тензуха. Ние вече не правим зеле, че няма кой да го яде, но и родителите ми, и свекърите ми, а после и мъжа ми, така постъпваха със солта за зелето.

# 621
..... Даже сега ще си заредя мелничката с най-обикновена морска сол. Едра.

Аз това отдавна съм го направила и за ръчно посоляване така действам и ми е най-вкусно. Обаче съм виждала мръсната тъмно сива пяна която излиза като разтваряме морска сол за киселото зеле. Вие като морски чеда кажете моля това ок ли е, че се притеснявам.
Мисля, че няма как в сол да има микроорганизми, просто тя ги убива, така че според мен е ОК.

# 622
На коя фирма е фъстъченото масло в Била?
От къде си купувате хималайска сол?

Казва се Pami peanut butter smoothy , пластмасово бурканче 340г, в брошурата с месечните акции е, намалено е на 5,29лв с Била карта  (от 5,99лв)

L0v3d, много се радвам, че ти е допаднала комбинацията + течен шоколад  Heart Eyes

Много благодаря!

# 623
отговори ми по някакъв на4ин на писмата които ти писах

# 624
  • 1st floor
Метнала съм око на промоцията с точки в Била. Но посмъртно няма да събера, защото ми е далеч от дома...Ако някой има и няма да ги ползва, ще съм му много благодарна да ми ги даде! Simple Smile

# 625
Метнала съм око на промоцията с точки в Била. Но посмъртно няма да събера, защото ми е далеч от дома...Ако някой има и няма да ги ползва, ще съм му много благодарна да ми ги даде! Simple Smile
Какво се купува този път с тях?  newsm78
Аз съм посъбрала точки от Кауфланда и съм замислила да си взема някакъв нож..но ще видим...

# 626

Пращам ти ги, нямаш грижи  Peace Аз ги събирам за спорта, но няма да ги използвам със сигурност ...  Когато прецениш ми драсни на лични да се уговорим.

# 627
  • 1st floor
Метнала съм око на възглавниците! Иначе има и някакви завивки, май и матраци... newsm78
Моргина!!!  Hug Hug Hug

# 628
В брошурата на Кауфланд за следващата седмица има форма за торта с керамично покритие на Sapir. Исках да питам някой има ли мнение за тях?
П.П. Имам ножове на Делимано с точките, страхотни са, режат сами. Laughing

# 629
Аз също имам доста точки от Била, които мога да подаря. Купих си вече 3 неща, повече не ми трябват.

Общи условия

Активация на акаунт