КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 29-та тема

• 40 154
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • в матрицата
asyalein,  превери си хормоните на щитовидната жлеза. Ендокринолозите са по тази част   Peace

# 646
asyalein, може би не е лошо и с гинеколог да направиш консултация. Не знам до колко ендокринолозите наблюдават другите хормони.
Бих опитала и с хранителен режим.

# 647
Аз съм със странна молба, но така и така тук четат доста хора. Ако на някого му се наложи да не ползва направлението от личния лекар, моля да му го върне своевременно. И без друго не им стигат....

# 648
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
благодаря за съветите. смятаме скоро с мъжът ми да си правим профилактично пълни изследвания, може там да излезе нещо.иначе, ако ида само за един косопад и ще ме отсвирят  Whistling
аз ЛЛ нямам  Embarassed, преместихме се преди време тук и не ми е трябвал до сега. по в време на бременността ходех само на гинеколог.

Дарина, при моят хранителен режим има малко за оптимиране.
веге съм, не ям фабрични продукти, не ям бяло брашно и захар, не пия газирано или оцветени сокове и т.н.

# 649
asyalein Simple Smile ами може пък да ти липсва нещо и да трябва да го набавиш! Което в никакъв случай не приемай като да те карам да ядеш месо! Може би просто някои неща, които хората набавят с месото ти липсват. Пак има място за оптимизиране. Не съм запозната и дано не ти прозвучи странно - но до колкото знам има мегдан да се набляга на различни видове ядки и те в голяма степен могат да повлияят. Преди време баща ми успешно си регулира желязо и някои проблеми в щитовидната жлеза с кашу и разни други (забравила съм!). Той не е пълен вегетарианец, но е почти краен в консумирането на месо. Единствено приема нещо пилешко 1-2 пъти в месеца от домашни пилета.
Търси какво ти липсва в храната! Другото, което се сещам е консумирането на пресни сокове от плозове и зеленчуци, но това най-вероятно го правиш.

Личен лекар може веднага да смениш щом си променила местожителството.

# 650
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ядки ям.
месо не ям от по-голяма част от живота си. не вярвам това  е да причината.
аз не съм в Бг, тук ЛЛ се сменя по-лесно, просто не ходя на лекар... Wink

# 651
asyalein, наред с другите изследвания си пусни и такова за нивото на вит. Д в организма - 25 алфахидрокси вит. Д се казва(ако правилно съм запомнила). Често жените имат недостиг, а това се отразява и на всички други хормони  Peace
Не е нещо сложно и ако положението при теб е такова, се оправя с прием на вит. Д  Hug

# 652
asyalein, бе то хубаво не ходиш на лекар Simple Smile ама явно случая ти предполага изследвания и не е лошо да помислиш по въпроса, щото тук само можем да гадаем какви изследвания да си пускаш от собствен опит и общи познания.

# 653
  • Обетованата земя
 Опитах се да се запиша при класическия в нашия град, защото трета седмица кашлям-неуспешно. Два дни не ми вдигна телефона, въпреки че оставих съобщение на гласовата. Днес се чухме, обясних й положението, каза че взимала пациенти само в периоди на здраве, да съм отидела на лекар за кашлицата и ми каза дата за след две седмици, ако съм имала хронични проблеми.  Mr. Green
  Сега се записах при една жена ирисодиагностик, която е и класически хомеопат, но там пък други неща ме притесняват, дава предимно 200 ch, дава ги на гранулки-някакви английски хомеопатични били, не казва да се разтварят, интервюто е 10-15 минути само, едно лекарство дава. Има много доволни от нея, които ми я препоръчаха, една от които е майка на 3 деца, която лекувала децата си само при нея от 8 години и не били ходили при личната от тогава, освен за ваксини. Ако и тя ме разочарова, ще се наложи да се примиря, че в нашия град такива специалисти няма.  Rolling Eyes

# 654
Диди, в описаното от теб има няколко точки, върху които бих ти обърнала внимание:

1. дава предимно 200 СН
2. гранулки, които не се разтварят
3. интервюто е 10-15 мин
4. тази дама, която ходи да поставя ваксини на децата си, пък ги лекува с хомеопатия

Всичко това сме коментирали в темата.

Разбира се, че няма правило колко да бъде продилъжителността на интервюто. Но 10-15 минути няма как да стигнат за първоначално задълбочено интервю. Нали е необходимо хомеопата да опознае пациента, да може да вникне в проблемите му .... То, ако отиде един болен човек за това време няма да може да си разкаже болежките.

# 655
  • Обетованата земя
Да, и мен тези неща ме притесняват Sad
А сега ми казаха за друг кл.хом. в нашия град, но за него нямам отзиви. Ето му сайта, как ви звучи мястото където е завършил, надеждно ли е? http://homeopathya.alle.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BD/

# 656
Диди, не ми изглежда читава. А това, че много са доволни за съжаление не е обекнивен критерии, и от д-р Михайлов са много доволните и си мислят, че с хомеопатия се лекуват както трябва.
Успех с търсенето!

# 657
  • Обетованата земя
Да, и от нея се отказах.  Mr. Green Чух се с този, за който ви показах линка, звучеше ми надежден, приема и в остри състояния, но каза че тогава е малко по-трудно да определи конституцията, интервюто продължава около 2 часа, по-добре звучи.

# 658
за д-р Михайлов имам странични не положителни наблюдения - моя колежка за себе си и за децата си. Определено не са решени проблемите. Едното й дете е с астма и за година няма никакво положително развитие. А тя си пиеше гранулки по схема .... + куп билки ....

# 659
Диди, точно днес се чудих как по-точно да задам един въпрос тук  Blush Исках да питам следното. Синът ми утре е на първата си среща с хомеопата. Обаче е болен - има сополи и кашля. Не искам да му давам каквото му предписа личната днес, искам да мине с неговото си лекарство. Обаче как ще му изпише неговото си лекарство, в смисъл почти винаги започваме с "чистене" на стари неща. Абе не мога точно да си формулирам въпроса, но проблем ли е според вас,  че първия му час съвпада с това, че е болен  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт