Черен списък на детски стоматолози в София

• 907
  • 2
  •   1
Отговори
Нека в тази тема да споделяме неприятностите, които са ни сполетели при детските "Д-ри по дентална медицина". Думата доктор, съм я сложила в кавички по повод поведението на някои от тези специалисти.
Мога да Ви посъветвам от личен опит да не ходите в кабинет №613 на д-р Михайлова, в VII ДКЦ до Централна ж-п гара. Не, че д-р Михайлова не е добър специалист/всъщност все още не знам, какъв специалист е, защото вече трети път я посещаваме и тя не може да работи със сина ми/. И отново ни отпрати след  като му отвори зъба и не му постави лекарство, но за сметка на това много добре ни обясни, че най-вероятно ще се възпали и ще се наложи да потърсим спешна помощ, а та заминава на море и да му мислим. Аз не мога да разбера, след като не може да работи с ДЕЦА, защо се нарича "ДЕТСКИ СТОМАТОЛОГ". Детето ми не искало да си отвори устата, ами не иска. Чудя се тя не е ли виждала деца, които са своенравни и не изпълняват всичко като войници, ОСОБЕНО ПРИ ЗЪБОЛЕКАРИТЕ!!!Ако не искате да си губите времето като мен, а аз не съм безработна, може да отидете.

# 1
И детето като отказва да си отвори устата, тя какво да направи- да му забие два шамара може би? Как си представяте да накарате насила дете да си отвори устата?
Днес всичко се прави със съгласието на детето и не се работи насила.
А тук вече идва ролята на родителя, който се предполага, че трябва достатъчно добре да е мотивирал детето и да му е обяснил какво се очаква от него.

# 2
За сведение детето си отваря устата, но не по нейна заповед. А какво да кажа, че докато тази детска "СПЕЦИАЛИСТКА" се мота около 2 месеца и ни даде 4 часа, новата зъболекарка вече лекува ПУЛПИТ, а специалистката отиде на море. Слава на Бога, че не всички лекари са като нея.

А за мотивирането една друга майка е написала, как са и вземали такса 5 лева. Изобщо не смятам да коментирам това безумие.

Ако можете Вие дайте коментар на всичко това!

Общи условия

Активация на акаунт