Проф. Диян Енчев- Пирогов

• 3 851
  • 4
  •   1
Отговори
  • В.Търново
Здравейте!
Знае ли някой адреса на частния кабинет на проф. Енчев от Пирогов, травматолога.?
Трябва ми спешно адреса. В интернет излиза само адреса на Пирогов.

# 1
Здравейте! Проф. Енчев има специфични изисквания за да можеш да го посетиш в частният му кабинет и прегледа при него струва 1000 лв. На мен адрес и номер ми даде сестра от отделението и не ми каза какви са изискванията, нито че прегледа е такава сума. Когато отидох той се държа безкрайно арогантно, разкрещя ми се, обвини ме че му въртя ,,цитански” номера, защото когато ми каза цената бях изненадана. Дори не ме остави да се изкажа и да му обясня, че ще си платя. Крещейки ми заяви, че повече никога не иска да ме вижда и ме изхвърли от кабинета си. Да унижиш човек, който не се е държал зле/обидно и има нужда от помощ, конкретно от теб е проявя на лош вкус, липса на човешки ценности и възпитание.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 18:02 от Анна.19

# 2
  • В.Търново
Мина много време, но така или иначе открихме номера на професора. С мен по телефона също се държа грубо на последния ни разговор и в кабинета в болницата ми се разкрещя. Стана ни много обдно със съпруга ми, но си замълчахме, тъй като буквално здравето на сина ни зависеше от него. Прегледа тогава в частния му кабинет беше 130лв. Тия 1000лв са Ви казали по-скоро за избор екип, т.е. че сте си избрали него, ама тия пари не отиват за болницата, а лично за него. По принцип наистина е много добър в професията си, може би най-добрия. След като си платихме се държа много добре. Което говори, че е много комерсиален.

# 3
0888605452 е номерът на проф. Енчев

# 4
  • В.Търново
Аз имам друг номер на професора, освен да го е сменил наскоро.

Общи условия

Активация на акаунт