Приятели имам доста, аз съм много желана компания, винаги съм била такава, излизаме, забавляваме се, смеем се, споделяме, Но се старая да не си казвам и " долните гащи".
Имала съм най- добра приятелка, с която си знаехме и кътните зъби, от детинство до към 23-4 годишни.
От нищото спряхме да контактуваме, без да сме се карали никога.
Е, не ми е приятно като знам колко неща знае за мен, които никой друг не знае.
Е това не са приятелства, а познанства. За "аху-иху" и докато сте си готина компания. Взаимно изгодни в дадена ситуация. Престане ли едната страна да е изгодна, отиде коня у реката.
За маса и неангажиращи срещи - винаги имаме компания...Аз други приятели също нямам. Имам две - но с тях сме много далеч вече една от друга и като че съм ги отписала...
Ако те поискат по-постоянен контакт, излизане на кафе се спичам, засрамвам и се държа странно.А аз да поискам такова нещо от тях-срам ме е. Винаги си мисля дали не дотягам на хората и затова рядко звъня, викам на кафета, на разходки. Трябва ми доста време и обикновено трябва да е писане в интернет, да ме поръчкат, да излезем 6-7 пъти на кафе и тогава евентуално ще се отпусна на живо.