планирано ли беше бебето ви или ви изненада?

• 6 370
  • 213
  •   1
Отговори
# 150
Планирано ... но пък неочаквано бързо изпълнихме плана  smile3521

# 151
 Планирахме го така че да се роди в началото на лятото.Но на 4-тият месец се получи.  Party

# 152
  • София
Пълна изненада, след като и докторите казаха, че е невъзможно. Rolling Eyes

# 153
 Моят отговор не е толкова еднозначен. Бих казала, че искахме дете и не се пазехме, с идеята ако стане или когато стане. Не сме вземали специални мерки .

# 154
И двете са планирани, едното стана на 4тия месец, а второто на втория месец от бебеправенето, и двете изключително желани, но сега много ме е страх от изненади  Shocked

# 155
Абсолютно планирано - 5 месеца ни отне бебеправенето Grinning

# 156
Планирано за 6 месеца,стана,но все пак ни беше изненадка,защото все си в очкаване! Embarassed

# 157
Планирано и много желано и обичано.

# 158
При нас беше планирано.Но стана чак след седем месеца.Точно когато не очаквахме.Но беше много приятна изненада.

# 159
И при нас нашето бебче беше планирано и желано. След два неуспешни месеца, на третия то вече беше факт, а мама и татко бяха невероятно въодушевени и щастливи. Е, сега нашият Мити е вече на 9 1/2 месеца и много ни забавлява.

# 160
  • Linz
И двете са планирани и много желани.

# 161
  • там където ме зове сърцето!!!
Дъщеря ми небеше планирана, защото мама беше само на 19г.,но затова пък донесе  най-голямото щастие в живота ми. Синчето го жадувахме, планувахме и сега му се радваме и тримата. Hug Hug Hug

# 162
Беше планирано и много желано от всички баби,дядовци,лели и т.н.А ние най-много го искахме,вече се готвим за второ. Laughing

# 163
  • Sofia
Планирано и много желано. Изненада ме това, че стана от раз!

# 164
Планирано отвсякъде  Laughing Стана веднага щом спряхме да се пазим  stork-boy

Общи условия

Активация на акаунт