планирано ли беше бебето ви или ви изненада?

• 6 364
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Планирана изненада  Joy 4 месеца правихме планирано секс, на 5 -ия стана съвсем случайно и бяхме крайно изненадани, но много щастливи!  Laughing

# 91
Бременността ми е планирана и много желана  preggo А сега с нетърпение чакаме появата на малкото човече  newsm30

# 92
  • София
Нашето бебче е много-много желано и е планирано от мнооого време!

# 93
Отговорих с "Не", защото второрто ми дете се появи непланирано (но не и нежелано), а първото ми дете беше планирано.

# 94
  • Бургас
Не беше планирано въпреки възраста ни,но понеже спряхме да ползваме презервативи,май си беше негласно споразумение между нас.

# 95
Планирано, но въпреки това се пулехме в теста супер изненадани Mr. Green

# 96
  • София
Планирано и много желано, като за една 8 годишна връзка! Но не се получи никак бързо, може би след година опити, съвсем неочаквано стана, когато вече се бях отчаяла, явно в тоя смисъл може да се каже, че е изненада! Simple Smile

# 97
Първото не беше планирано, но сега второто беше старателно изчислено Joy Joy Joy Във всеки случай и двете ми деца са много желани и обичани Mr. Green

# 98
  • София
Голямата ми дъщеря не беше планирана, напротив, бях много млада, на 19 години.Малката беше планирана, дори я почакахме доста, не се получи веднага.И двете ми деца са родени с огромна радост и желание, дори за миг не съм съжалила, дори когато бях на 19 години.Щастлива съм, че ги имам, те са най-стойностното и хубаво нещо в живота ми.Да са ми живи и здрави, да са живи и здрави всички дечица по света. Heart Eyes

# 99
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Изненада!

# 100
  • София
Да, планирани. Въпреки всичко изненадата беше голяма. Особено с второто, което беше планирано за след 2-3 години. Но сегааааа... Много съм щастлива newsm47

# 101
Планирано.

# 102
Баткото , който е на 11 год. беше планиран , но за друг период от годината . Искахме да си поживеем след сватбата , но ... smile3533
... А за второто smile3504 ... тъкмо твърдо бях решила- край , точка никакви мисли в тази посока / за опити изобщо не става дума - пазех си се здраво ! / ...и виж ми лентичката ! Не ми беше лесно първите месеци - чак сега започвам истински да се радвам и да свиквам с перспективата !

Дано всичко да е наред , мисля , че ще бъде много обичано !  Two Hearts

# 103
планирано Hug

# 104
Да съвсем планирано, стана след лапароскопия.

Общи условия

Активация на акаунт