Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...
И преди наистина да се позанимая отново с мойта работица, новото тату на Хазал (от туити)  Laughing  Heart Eyes

# 691
При тях в повечето случаи Хазатайската страна надделява, та за това така реагират.  Mr. Green Малко са истинските Чаатайки тук в темата като гледам.  Rolling Eyes
Мерси Рени. Hug
Джейн, това, че Хазал има повече последователи от Чаги не означава нищо. Всичко си зависи от самия сериал и как хората ще го възприемат. Хазал има много фенове, но сериала й за Балканите беше провал. Така както и доста от феновете на Чаги го изоставиха и не гледаха ПЕ, защото Фери я нямаше.
А колкото до туита- няколко човека няма как да направят тренд дори и да туитват много пъти. Дори ако един потребител пише едно и също нещо може да блокира тренда.

# 692
Нито съм върла Хазатайка,нито съм върла Чатайка.Харесаха ми много двамата като Емир и Фериха и както се казва магията се получи.  Heart Eyes

Ще дам шанс и на двата им сериала,но ако не ми харесат няма да ги следя.  Peace

# 693
Нито съм върла Хазатайка,нито съм върла Чатайка.Харесаха ми много двамата като Емир и Фериха и както се казва магията се получи.  Heart Eyes

Ще дам шанс и на двата им сериала,но ако не ми харесат няма да ги следя.  Peace
+1

# 694
Върла фенка съм на Ча  Blush ще му гледам сериала с двете ръце  Crazy Хазал я харесвам,но не бих си причинила мъките да я гледам с тея шматки в филма няма да ме изненада с нищо няма да има никаква химия ,а щом няма закво да гледаш  Rolling Eyes Бу и него ще гледам много си пасват с Фахрие ще е интерсно  Peace

# 695
Върла фенка съм на Ча  Blush ще му гледам сериала с двете ръце  Crazy Хазал я харесвам,но не бих си причинила мъките да я гледам с тея шматки в филма няма да ме изненада с нищо няма да има никаква химия ,а щом няма закво да гледаш  Rolling Eyes Бу и него ще гледам много си пасват с Фахрие ще е интерсно  Peace
+1  newsm10
Oще от сега усещам, че между Бурак и Фахрие ще има голяма химия.  Heart Eyes Ще ги гледам и аз. Peace

# 696

Oще от сега усещам, че между Бурак и Фахрие ще има голяма химия.  Heart Eyes Ще ги гледам и аз. Peace
Ееее накъде без мен в Чучулигата newsm44

# 697
Браво, шефке, за реда и дисциплината! Hug Heart Eyes  bouquet
Диспансер, диспансер, ама не разпасана команда.

Джейн, Hug Heart Eyes  bouquet
Лятната ти рокля е прекрасна.

И да се разберем. Хазалчето и с Йети да играе, пак ще и се получи. Последно лято на Балканите не е смъкнат от екран по нейна вина.

Скрит текст:

# 698

няма ли тема вече нещо  newsm78

# 699

няма ли тема вече нещо  newsm78
Аз не съм видяла Rolling Eyes

# 700
Да ви почерпя с разхладително питие
Скрит текст:

Mrs.Petrova  Hug
За Чучулигата +1
Само дето не знам откъде врече да гледам толкова сериала, но със сигурност ще следя любимата ми тема, и този на Хазал, ясно е че всеки си има любим актьор и се предпочита неговите продукции  Peace

# 701

ехе ко си мислите без мен накъде  Mr. Green чувам за Бу се говори и ида с мръсна газ   animal037
Фахрие ми харесва и наистина много ще си паснат пък и дано от цуни гунитата на сета да зареже онази кукумявка  Praynig

# 702
Мен ма интересува сюжета не актьорите Peaceсамо да видя с кой ще ми се дублира Чучулигата Rolling Eyes
Скоро преглеждах книгата и през цялото време се говори за нея  Rolling Eyesдано го променят Praynigне бях я чела от 20г Laughing

# 703
Верче, Hug
Коя е кукумявката? Джейлян Чапа ли?

# 704
  • Стара Загора
Привет дами  Hug и господин  Mr. Green

Тези йени проекти хич не ми се мисли как ще ги следя  ooooh! Хазал я харесвам, но Ча ми стана любимец като актьорски качества, Хазал е ясна добра е, дори доста добра, но Ча показа страхотен талант и то за доста кратко време, което за мен е доста показателно, очаквам да се представи много добре  Heart Eyes
За партньорите им едни ми харесват, други не, визиите им също, но това е част от работата им, няма как, веднъж ще си с красив, друг път с грозен, но ще е много жалко ако "феновете им" провалят сериалите им, защото не могат да излязат от образите на Емир и Фери  Peace

Общи условия

Активация на акаунт