Отговори
# 135

Скрит текст:
моля спешно някой да ми даде числата от тиража в неделя, че трая да ходя море, ама и кола и апартамент да купя, пък Ша дам 1% на позналия, вижте каква съм дашна  Joy Joy Joy
Морето ме влече, ама портнмонето НЕЕЕЕЕ

# 136
  • в подножието на планината
Лудостче, Hug

Скрит текст:
Молим се от все сърце, чудото да стане и братчето ти отново да е с вас... Praynig Praynig Praynig

Клоди, Hug стана ми любопитно кой сериал ще следиш във вторник?... newsm78

Ех, никак не ми харесва тези момчета, с които ще играе Хазал в сериала, но какво да се прави... ooooh!

# 137
  • В света на мечтите... ❤
Нещо прекрасно от Яворов комбинирано с любимите ФЕмир  Heart Eyes

Скрит текст:

# 138

Скрит текст:
моля спешно някой да ми даде числата от тиража в неделя, че трая да ходя море, ама и кола и апартамент да купя, пък Ша дам 1% на позналия, вижте каква съм дашна  Joy Joy Joy

Веднага идва помощта : 8,16,35,43,2,27 Пускай фиша,аз ще си чакам процента  Peace  Joy

# 139
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Все така зле е...както той така и ние. Молим се за чудо трябва ни чудо! Благодаря ви!
Имай вяра чудеса се случват  Hug
Ааа Наде Пешката бях аз.Шефката си беше Фешка  Peace
Опс, Embarassedгрешката е моя.
Ми Вие по едно време си сложихте странни никове и така става обърквацията. Joy
Ох, Габи, сега видях, че си Екстра сенската. Joy

Наде  Hug, ами то някви пари трябва да се изкарат, то с тез ценоразписи  #Crazy, трябва да се предприеме нещо  Joy Joy

# 140

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 141
Лудостче, Hug

Скрит текст:
Молим се от все сърце, чудото да стане и братчето ти отново да е с вас... Praynig Praynig Praynig

Клоди, Hug стана ми любопитно кой сериал ще следиш във вторник?... newsm78

Ех, никак не ми харесва тези момчета, с които ще играе Хазал в сериала, но какво да се прави... ooooh!
Илде,Една любовна история вторник го дават онлине  Peace

# 142

Скрит текст:
Машала джанъм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илда LaughingЕдна любовна история Heart Eyes

# 143
Дани,красота  Heart Eyes

# 144
Грозни колажи с грозни шривтове  #Crazy

# 145
Момичета, ще ми кажете ли в кой епизод Фериа се качваше при Емир да "плати" дълга? Гледах го преди доста време и искам да гледам пак, но убийте ме, не мога да се сетя кой беше. Кой техен? Още по-добре кой наш? Praynig Praynig Praynig

# 146
Момичета, ще ми кажете ли в кой епизод Фериа се качваше при Емир да "плати" дълга? Гледах го преди доста време и искам да гледам пак, но убийте ме, не мога да се сетя кой беше. Кой техен? Още по-добре кой наш? Praynig Praynig Praynig
39-40 Peace

Булка нали Mr. Green

# 147
Още едно за последно. Един шептящ красиви думи Емко и разтапяща се Фери  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Скрит текст:

# 148
Още едно за последно. Един шептящ красиви думи Емко и разтапяща се Фери  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Скрит текст:
Задръстих си компютъра от ваще грозотии ooooh!

Оф и в тоя една морковена Sick

# 149

Скрит текст:
Е, нямам думи просто, любимият ми колаж от фейса+тези прекрасни слова. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт