Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 137
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
 smile3555  Много хубав клип за Джансел  със смело   thumbsup но ...  чудесно признание  Heart Eyes
                                                  dazzler1  You're My Heart, You're My Soul .Cansel   Heart Eyes Laughing

# 556
 Wink maşallah   Peace Heart Eyes Hug

# 557
 Wink И  "maşallah" ,  и "aferin" за ....   Джансел  Peace  категорично   Heart Eyes Laughing Hug

# 558
 smile3555 А този клип за Джансел е .... уникален   thumbsup единствената думичка "aşik" която дочух и знам какво означава ми беше достатъчна да ...   #Crazy  newsm78  го изгледам до край с ...   Heart Eyes  Laughing Joy Joy Joy

# 559
Запишано е на  Арабскиот профил како некоја конфесија:
,,Одсуството на твоето лице ме прави личност која не сака ништо друго на целиот свет,
освен да го слуша твојот глас СЕКОГАШ и ЗАСЕКОГАШ,,.

Пораката од Арабките е предобра  newsm10

Дајче,Шаци  Hug

# 560
Многу ми оставија впечаток исповедувањата на Арабките newsm10 smile3521
Следната исповед вели вака:
,,Твоето отсуство се повеке и повеке ми ја Зголемува љубовта за тебе....знам само дека бев срекна само кога те пронајдов тебе,,.[/b
Колку љубов споделуваат Арабките за Джансел.  Hug
Поставена е следната слика под овој пост:

# 561
Кога тишината е поважна од изречениот збор.....ТИШИНА....тогаш другите сетила
реагираат со сета сетивна мок.

# 562
Pasi  Peace Hug
Кога тишината е поважна од изречениот збор.....ТИШИНА....тогаш другите сетила
реагираат со сета сетивна мок.

# 563
 Wink Ахмет и Ясемин обичаха да си "говорят" ненарушавайки  ...  тишината   Peace  Heart Eyes Hug

# 564
Дајче  Hug   bouquet благодарам на изборот на се што ставаш на темата  newsm10

newsm62 newsm62 newsm10 Oваа исповед  на Арабките (арабката) во оригинал ја ставам,ке ја разберете лесно:

,,The eighth confession...
The absence of you made me wishes to complete my life with you,,
А сликата поставена под текстот е следната

# 565
 Wink Истинска прелест е този колаж на Ахмет  Peace
Допълвам поста си с текста към този колаж от арабския фейс  Grinning и това всъщност е първата "изповед", а общо ще бъдат 10 броя  Hug
I will admit 10 confessions to you
The first ...
The absence of you made me a Poor person... strength to nothing !!

Hug  и докато я гледам слушам тази чудесна френска песен на Ноар Дезир : Le vent nous portera /Вятърът ще ни отнесе/  #Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=nFrdLeuvxgI

newsm78  и се "отнасям" с мислите си към ... Джансел Laughing  Joy

Pasi   bouquet  благодаря ти много  Hug  и ще се радвам, ако помогнеш с превода  Embarassed защото този на google се разбира, но не е много сполучлив ...  newsm78

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 22:30 от dai4e

# 566
Дајче  Hug   bouquet многу слично мислиме

Многу впечатливи се исповедите на Арабките,јас ке продолжам да ги ставам:

Седмата исповед (не ги ставам по ред):

,,Отсуството на твоето лице ме прави да не можам да гледам никого освен твоето лице,,

Сликата под текстот е следна:

# 567
Pasi  newsm51 благодаря ти много  newsm10  сега и аз виждам и обърнах внимание на написаните "изповеди" на арабските фенове към снимките smile3555  и ще допълня предишния си пост с колажа на Ахмет  Smile  към него е била  "първата"  smile3506 а общо ще са 10 на брой  Smile

Чудесни са арабските фенове на Джансел   thumbsup yes Smile

# 568
  • София
Добър вечер  Hug
Дайче   Hug, Паси   Hug
Много интересни постове на арабките, те още малко и към древна персийска поезия ще го докарат.  Laughing Казвам го с най добро чувство.  Heart Eyes

# 569
Shatzi  newsm51  точно на време   newsm10  имаме нужда от твоята помощ  smile3521 smile3501

Добър вечер  Hug
Дайче  Hug, Паси  Hug
Много интересни постове на арабките, те още малко и към древна персийска поезия ще го докарат.  Laughing Казвам го с най добро чувство.  Heart Eyes

Pasi се справя добре с превода  thumbsup но аз ...  Banghead

Общи условия

Активация на акаунт