Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Дайче   Hug

Оджата е опасна работа  Wink

# 61
 Shatzi  Wink Оджа за чудо и приказ  Peace Heart Eyes Grinning

# 62
  • София
Джансел в туйтър от преди минути. Пак цитира "Монд"  Wink
 Un an de Curiosity sur Mars en deux minutes
http://www.lemonde.fr/sciences/video/2013/08/02/un-an-de-curiosi … 6965_1650684.html

# 63
Джансел в туйтър от преди минути. Пак цитира "Монд"  Wink
 Un an de Curiosity sur Mars en deux minutes
http://www.lemonde.fr/sciences/video/2013/08/02/un-an-de-curiosi … 6965_1650684.html

Shatzi bouquet има ли нещо  #Crazy от което да не интересува Джансел ...    newsm78

Naughty  Аз няма да оставя Мурат само на  Crossing Arms  гъркините ...  newsm18

# 64
  • София
Няма разбира се, какви гъркини  Crazy
Един клип на Кали   bouquet

Дайче newsm78 добре, че само се интересува и не може да иде до Марс  Joy

# 65
Кали
Shatzi    за клипа на Кали  
Никакъв Марс  Naughty НАСА да си им праща роботите Crossing Arms ами то се видя  #Crazy  че марсианците не са като хората   hahaha hahaha

Murat & Selin и Farid Farjad - Amad Amma  thumbsup
http://www.youtube.com/watch?v=Ee14kj2_GRA

Hug Hug Hug

# 66
 wavey Добро утро и прекрасен ден

# 67
 Hug Hug Hug

Wink Една проверка  Naughty на Мурат как е ...  #Crazy newsm78 ...    Peace Heart Eyes Party

# 68
 Wink "Gönülçelen 1 Bölüm komik sahne 5" /"ПС 1 Епизод комична сцена 5" / ...

#Crazy за мен тук няма нищо "комично" ....   Naughty  дори ми е трудно да го определя като "трагикомично"  Thinking  направо си ми е "трагично"  ooooh!
За Мурат оджа няма нищо комично  Naughty супер си е оджата Peace Heart Eyes
За Хасрет ...  newsm78 също  Crossing Arms тя дори си тръгна  Sick когато ученичката на оджата я оприличи на представител на обслужващия персонал със задължения за чистотата  и поради тази причина направи забележка си Naughty че тоалетните имат нужда от почистване ...
А защо Хасрет го прие като лична обида ...  newsm78 защото реши, че тази работа не подхожда на външния и вид ...  #Crazy или може би за ромите да работят като такива е много обидно ...  newsm78  
Аз пък си мисля, че ако Хасрет беше по-умна  Rolling Eyes вместо да се шляе като цветарка по улицата и да навира китките си на всеки, който минава оттам в лицето му Naughty вместо да се заплесва по витрините на магазините с луксозни тоалети и да си фантазира Embarassed че вече е излючителна  певица  Stop ако дори само чистеше тоалетните в консерваторията  Crossing Arms  вероятността тази нейна фантазия да стане реалност е на 100% много по-възможна и постижима ...  Peace Grinning

Crossing Arms Tакива ми ти мисли ми минават през ума  newsm78  и така си разсъждавам Naughty и изобщо не ми е "комично" ...  ooooh!

ПП. Нищо лично към ромите  Rolling Eyes други по този повод са за bash

Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 16:31 от dai4e

# 69
 Wink А това клипче си е направо супер  Peace  Sunglasses Party

ако не бях гледала след него и  Naughty  "онова" другото в предния си пост ...  hahaha hahaha hahaha

ПП. Както се казва: "Роди ме мамо с късмет, па ме ... хвърли на смет !" Wink

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 16:43 от dai4e

# 70
  • София
Дайче     bouquet
И Асан е ора   hahaha  нали видя как свърши историята. Влака, маалето и Мурат със семките  Crazy биз бизе   Joy Joy JoyНа Хасрет живота обаче и се подреди, а ти и се смей,  Wink че не била по-умна и цветарка.   

# 71
Дайче    bouquet
И Асан е ора   hahaha  

Shatzi  Wink   Асан по-ора от мен ...   ooooh!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 18:49 от dai4e

# 72
 Wink Този клип е кулминационния момент на сериала  ПС / "Gönülçelen" /  smile3555  thumbsup  вечерта на уникалния концерт „Среща на Истанбул с музиката”  Grinning  подготвен от брилянтния млад учен в музикалните среди и световно известен пианист Мурат Туралъ  Heart Eyes Grinning Party

Страхотната и търсена изненада на този концерт от Мурат  rotfImao за финал на концерта е неговата нова песен да бъде изпълнена от неизвестна солистка и това е Хасрет младото ромско момиче, продавачка на цветя е обучена от него за броени месеци непосредствено преди и специално за този концерт   Peace Grinning Party

Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 22:29 от dai4e

# 73
  • София
Добро утро  Hug
Последния туйтър на Джансел е свързан с турнето на Pink Floyd. "The wall" с турски субтитри Wink
И концерта в Истанбул май е днес  newsm78
cansel elçin @ cansellelcin 9h
Let's go up before the concert Tomorrow's bi ... Simple Smile Pink Floyd The Wall Tr Subtitled Hd: http://youtu.be/b2OLu8zi7cI  @ youtube via

">#at=295[/video]

# 74
 wavey Добър ден    Wink Hug

Shatzi   и ако Джансел отиде на концерта със сигурност ще видим и репортажче с него  thumbsup Smile

Общи условия

Активация на акаунт