Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 110
  • 745
  •   1
Отговори
# 690

Шаци   bouquet ти благодарам за клипот и снимките
Дајче   bouquet значи за едниот проект веке е сигурно дека не е вистина

Ми се допага грижата на новата менаджерка,води сметка колку,како и кога
треба да се појави....тенисот му е одличен,немав претстава дека до толку и техника
владее (разбрав мегувреме дека во Франција играл Профи тенис).
Браво smile3501 newsm10
Неговата сестраност е за воодушевување  smile3521

# 691
Сервисот е на потег   Simple Smile

# 692
Насмевката,искреноста и спонтаноста не ги поседува секој  newsm51

# 693
  • София
Новината, която може и да не е "новина", продължава да се тиражира в туйтър. Е къде е януари  hahaha ще видим.  Hug
Cansel Elçin Fan ‏@Cansel_Elcinn 32m
Adnan Kahveci - Cansel Elçin Ocak TRT 1

# 694
Има многу слики од тенискиот меч  Heart Eyes

# 695
Ке имаме уште многу снимки од новите активности на Джансел.....а дотогаш...

Иладници стари слики,но секоја има своја приказна.
Осетлива сум на машки солзи.Мурат Оджа често беше тажен,дури и кога најмалку
заслужуваше.Кога приказната стана сериозна со неговиот пријател и звездата која тој ја
создаде,му останаа само јадот и горчината во душата.Неговите принципи на кои буквално ,,го улови пријателот,,....убедлива беше приказната дека сите луге не живеат како него богато,
 и дека тој може да и овозмина на талентираната вокалостка.......и тн.и тн.Значи условот беше Оджата да се тргне од се за доброто на певицата,која ТОЈ ЈА СОЗДАДЕ.Тој се тргна  Sad

# 696
Кога се разјаснија работите и љубовта доби весел предзнак,насмевка полна со самочувствие.
Претстојат нови моменти во животот,конечно убаво е кога љубовта триумфира.

# 697
 wavey Добра вечер от мен  Hug Hug Hug
 Wink Извинете ме за късното влизане в темата, но днес имах много обични гости  Heart Eyes с които се виждам веднъж в годината  Grinning
 Shatzi   bouquet Peace благодаря ти за новите новини с Джансел  Hug и видеото е страхотно  Joy не само репортаж с него  Peace ами виждаме и играта му на тенисист от класа smile3555 и че е най-добрия тенисист от гилдията на турските артисти   newsm44 newsm44 newsm44

كــــــل عــــشــاق Cansel Elçin
 преди 6 часа
صباح الخير يا عشــاق الملـــك
كما اعلن قبل ذلك انه يوم الخميس الماضي كان هناك مبارة تنس
بين جانسل والمغني التركي الشهير Ferhat Göçer
وكانت المنافسة قوية والتحدي اقوي ولكن انتهت المبارة بفوز جانسل
بالتوفيق دايما يا ملك

И  google ми преведе  thumbsup Smile
Скрит текст:
Добро утро, King любовници
Както беше обявено преди това миналия четвъртък имаше тенис мач
Между Jansl и известния турски певец Ферхат Göçer
Състезанието беше силен и най-силният влизане, но срещата завърши с победа Jansl
Късметът винаги, Царю
Pasi   bouquet Peace Hug
Отново с много точен и хубав коментар към снимките на Мурат оджа
Сите снимки од филмовите на Джансел за мене се како приказна или извадок од еден филм.
Ова снимката требаше да биде приказна за најголемата срека на идната вокалистка со коктел за нејзиниот успех.
Ех тоа ке беше добро ,,најдобриот пријател,, на нејзиниот ментор да не се ,,потрудеше,,
случајно да ја излие својата завист.Тајната за мајката(која впрочем сите ја знаеја) испадна светски проблем за вокалистката (поранешната цвекарка) зашто тоа не и го кажал нејзинит ментор,кој и посвети 100% од својот живот.Нема дискусии,разговор за објаснување,кај неа скоро секогаш постоеше само ,,нејзината вистина,,.Најсвечениот момент,со подарок посебно одбран од нејзиниот прфесор-ментор,се претвори во кошмар (многу наивната грешка на пријателот беше пресудна).
Од тука ,,Музичката приказна,, стана трагична приказна.На голема врата влезе муз.продуцент во животот на звездата како ,,спасител,,.

Цитат
Мурат Оджа често беше тажен,дури и кога најмалку
заслужуваше.Кога приказната стана сериозна со неговиот пријател и звездата која тој ја
создаде,му останаа само јадот и горчината во душата.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 21:24 от dai4e

# 698
Pasi  Hug един клип към твоя коментар с Мурат оджа, "добрия" му приятел и "звездната" ученичка    #Crazy newsm78 ooooh!

# 699
Дајче   bouquet поласкана сум,ти се допагаат моите коментари  Hug
Мене исто така се што ке ставиш ми се допага,знам дека е добро одбрано   bouquet
Шаци   bouquet  од тебе секогаш стигнуваат новините,сеуште не сме сигурни
што ке биде од Јануари,но нешто ке биде.Јас знам сега,дека со подршката на новата
менаджерка,Джансел ке направи најдобар избор   newsm10

Има нова слика,реков секој ден во мали дози ке добиваме,но важно е да има  smile3521

# 700
Во пеење не може да се такмичи(од познати причини),но во тенис,јасно најдобар е во кругот
на уметниците....жестока игра имало,како што гледате  newsm10 smile3501

# 701
  Pasi    bouquet Peace
Во пеење не може да се такмичи(од познати причини),но во тенис,јасно најдобар е во кругот
на уметниците....жестока игра имало,како што гледате  newsm10 smile3501

newsm10 Още за тенис мача на Дженсел във фейса  smile3501

thumbsup  Maçı Cansel Elçin kazandı /Cansel Elçin спечели мача/   newsm44 newsm44 newsm44

Hug Hug Hug

# 702
Кога ке победиш,убаво е чувството...прекрасна победничка насмевка  smile3501

# 703
Сликата е  newsm10 победнички израз на лицето   smile3521

# 704
 smile3555 И още една  thumbsup Smile Joy

Общи условия

Активация на акаунт