Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 137
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Eylül 2014 Bomba Etkisi Yaratacak!

Cansel Elçin'in Bugünlerde Ay Yapım'la Anlaştığı Konuşuluyor Ve Dizinin Diğer Oyuncuları Tuba Büyüküstün,Meryem Uzerli ve Engin Akyürek Olacağı Tahmin Ediliyor! Kerem Çatay Oyuncularla El Sıkışmak İçin Sık Sık Görüştüğü de Dile Getirilenler Arasında..

Kaynak: Favoriforum.com

Гугл толу лошо ми преведе,не се усудувам да го ставам преводот.....но ми мириса на некаков договор

со Ај Јапим,се спомнуваи Джансел,Керем Чатај  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 301
 Shatzi  newsm51 много ти благодаря за пояснението към гифчето  newsm10 ами, ако девойката не му беше забранила да го отвори  smile3511 щяхме да разберем какъв е подаръка smile3506 добре поне, че Джансел с подобни "капризи"  не си разваля настроението  smile3521

newsm09  Открила си нов и много хубав клип за Джансел  smile3501 и е наименован Desert rose   newsm53  
Добре   newsm10  от феновете "десерта" е осигурен, но ... само десерт ... newsm12 чакаме си "основното" ... от Джансел   newsm17 smile3508

Pasi  newsm51 newsm10

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 18:37 от dai4e

# 302
  • София
Паси   Hug
Тази информация беше опровергана. Става въпрос за сериал септември 2014  Shocked а и конфигурацията на актьори е немислима, не казвам, че няма да го има проекта, това няма как да знам,  но Джансел не е сред каста, то и Мерием всъщност не е.

# 303
Паси   Hug
Тази информация беше опровергана. Става въпрос за сериал септември 2014  Shocked а и конфигурацията на актьори е немислима, не казвам, че няма да го има проекта, това няма как да знам,  но Джансел не е сред каста, то и Мерием всъщност не е.

Шаци, Hug Ми звучеше познато ама не бев сигурна,благодарам за пјаснението
Дајче  Hug Балгодарам за одбраните клипови и слики,ке мораме да работиме со архива додека не стигне нов проект или барем СЛ да почне да се прикажува што поскоро.

# 304
 Wink Както се казва "извадих късмет" с lalalala за ПК с този хубав колаж в арабския фейс Peace 

# 305

Оваа снимка ја издвоив како една од најдобрите на Джансел според мене.
Изразот на лицето со мраморен поглед,цртите стегнати и совршени со сета внатрешна и надворешна експресија.Има нешто што го издвојува од другите....или повеке нешта.

Шаци,Дајче  Hug

# 306
  • София
Лека нощ  Laughing

# 307

Една љубов со многу страдања,тешка,но ЉУБОВ истрајна,ги издржа сите сцили и харибди
и опстана не допрена,сочувана......

# 308
Добро утро,драги мои  Hug Hug Hug

Шаци,  bouquet Мојот омилен гиф
Дајче   bouquet убаво ми е  секавањето за ..Прекршени крилја,,

Лицата на Мурат Оджа од ,,мизичката приказна,,

# 309
  • София
Здравейте  Hug
Джансел се появи в туитър, за да честити техния си празник.
cansel elçin ‏@cansellelcin 24m
https://www.google.com.tr/search?q=atat%C3%BCrk&client=safar … wxcaIo_DazM8xM%3A … zafer bayramımız kutlu olsun.

# 310
 wavey Привет и хубав ден  Hug

Pasi   bouquet благодаря за всичко, което слагаш в постовете си за Джансел  Peace и най-вече за чудесния коментар, който правиш Hug

Shatzi   bouquet
Здравейте  Hug
Джансел се появи в туитър, за да честити техния си празник.
cansel elçin ‏@cansellelcin 24m
https://www.google.com.tr/search?q=atat%C3%BCrk&client=safar … wxcaIo_DazM8xM%3A … zafer bayramımız kutlu olsun.
Една немаловажна подробност е, че сценария на сериала ПК /KIRIK KANATLAR/ е за времето на управлението на Мустафа Кемал Ататюрк и вероятно на този празник Джансел лично да е много развълнуван  Peace Hug

Забавих се с поста си  Embarassed защото все още не намирам клипа от ПК   #Crazy   в който неговия герой Джемал пише писмо на Ататюрк и в отговор Мустафа Кемал идва на посещение в тяхното селище  ooooh! но ще продължа търсенето си  Naughty  

# 311

Koга имаш појава да бидеш освен актер и модел....слика од постарите негови фотосесии

# 312

Koга имаш појава да бидеш освен актер и модел....слика од постарите негови фотосесии

Pasi  Peace Wink аз като гледам не само преди, но и сега на Джансел  много манекени биха му завидяли   Heart Eyes Grinning Hug

# 313
Поздрав,
Шаци,Дајче Hug   bouquet

Дајче на Джансел годините се како она со старото вино.....Разликата мегу старите слики и новините
е минимална.

Собрани снимки од фотосесии-одличен избор  музиката некој добар етно сонг

# 314
Поздрав,
Шаци,Дајче Hug   bouquet

Дајче на Джансел годините се како она со старото вино.....Разликата мегу старите слики и новините
е минимална.

Собрани снимки од фотосесии-одличен избор  музиката некој добар етно сонг
Pasi bouquet  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт