Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 137
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Ова е објавено на Фан страницата на Джансел

Dear friends, we will meet on twitter this evening at 20.00 Turkey time, to make TT the #canselelcinocaktayenidiziistiyoruz hashtag. We would be happy if you join us.:

# 526
  • София

Dear friends, we will meet on twitter this evening at 20.00 Turkey time, to make TT the #canselelcinocaktayenidiziistiyoruz hashtag. We would be happy if you join us.:

Съобщенето е ясно ама хаштага не разбирам  Mr. Green ама и аз ще цъкам сигурно е нещо за нов сериал   Laughing
В 8 сме на линия , дано не ми падне телефона  Joy Joy Joy

# 527

Съобщенето е ясно ама хаштага не разбирам  Mr. Green ама и аз ще цъкам сигурно е нещо за нов сериал  Laughing
В 8 сме на линия , дано не ми падне телефона  Joy Joy Joy

newsm09 inşallah  newsm17  smile3508

# 528
  • София
Преведен е хаштага. Означавал 'Искаме Джансел в нов сериял от януари' .  JoyТака си и мислех, ама друго е да го прочетеш написано черно на бяло.

# 529
Шаци Hug чекаме новини од твитер
Дајче за клипот  newsm10

Имам прекрасен клип,со долични снимки на Джансел

http://flash02.arabsh.com/uploads/flash/2012/10/29/0e33434262f7.swf

# 530
Снимката што ке ја ставам е веке видена (повекепати) но важен е текстот и пораката до неа од Арапските фанови:

We miss you so much cansel.. you are our favorite actor in Turkey and all over the world.
SO Enough for being away We Waiting for you as soon as Possible.We wish you to have a new Series in January .
We will continue love you and support you in all your work
Arab lovers

# 531
  • София
Снимката што ке ја ставам е веке видена (повекепати) но важен е текстот и пораката до неа од Арапските фанови:

We miss you so much cansel.. you are our favorite actor in Turkey and all over the world.
SO Enough for being away We Waiting for you as soon as Possible.We wish you to have a new Series in January .
We will continue love you and support you in all your work
Arab lovers

Много ни липсваш Джансел.. Ти си нашия любим актьор от Турция и от целия свят.И като за начало ние те чакаме възможно най скоро и желаем да имаш/ имате/ нов сериал януари. Ще продължаваме да Ви подкрепяме и обичаме, Вас и вашата работа.
Арабски фенове.
И аз така към арабките се присъединявам и ако нещо не съм превела като хората ме извинете  bouquet

# 532
Шаци  Hug  bouquet  newsm10

Мнгу беше важен текстот  затоа што тоа е и мојата желба,полека но сигурно,да се појави со добро осмислен проект....фановите од цел свет стојат зад неговите одлуки и ке чекаат : newsm10 smile3521

# 533
Shatzi  newsm51   благодаря за превода на текста  newsm10 smile3501
Pasi  newsm10 много красота има в този клип  newsm51
 newsm78 Искаше ми се  Embarassed  по-друга вест за Джансел да се появи  #Crazy  ще чакаме ...   Wink

# 534
 wavey Добро утро и успешна нова седмица  thumbsup  Flowers Four Leaf Clover

# 535
Добро утро  newsm53
Шаци Hug Успешна ра ботна недела  newsm51
Дајче  Hug Побрза беше,благодарам за делициите и кафето

Јас заради разнообразност ке ве поканам на една прекрасна маса (амбиент од Прованаса),
многу сакам друженје во ваков романтичен амбиент.....кафе и муабет  lalalala

# 536
Актер кој знае да направи така да веруваш во љубовта.
Сликата со погледот на човек кој љуби

# 537
Ja сакам црно-белата фотографија зошто може да се види секој детал на лицето,
изразот,убавите црти...вистинскиот лик како одраз во огледало   newsm10 smile3521

# 538
Двата цинични погледа на Азис....љубов,презир,тага,освета   Weary

# 539
Фунда ги има одбележано најубавите моменти од филмовите на  Джансел,успеала да ги издвои најубавите фотографии.....Ова снимка зборува за поглед кој снима,гледа со недоверба,резонира,предвидува....ах тие негови принципи кои му правеа проблем.Но дали Мурат Оджа би бил истиот да не беа тие принципи заради кои често не беше сватен.Јас го сакав таков,принципиелен,лут кога е потребно,избувлив (во сета таа убава појавност имаше толку љубов,толку страдање).

Шаци,Дајче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт