Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 115
  • 745
  •   2
Отговори
# 615
  • София
Дайче    bouquet ами не ми се гледа биографичен сериал с предизвестен край Mr. Green И не съм на принципа ще се гледам какво и да само защото играе Джансел. Станала съм много придирчива, но от както спрях да гледам само турски сериали е така. И пак ще кажа - дано да е поредния слух  Praynig

# 616
Дайче    bouquet ами не ми се гледа биографичен сериал с предизвестен край Mr. Green И не съм на принципа ще се гледам какво и да само защото играе Джансел. Станала съм много придирчива, но от както спрях да гледам само турски сериали е така. И пак ще кажа - дано да е поредния слух  Praynig

Шаци,Дајче   bouquet  и јас би сакала да го гледам во многу јак современ филм,со неговиот природен изглед а не целиот гримиран и замаскиран и тоа во биографски филм.Се плашам дека таков филм нема да биде за продажба...во тој случај нема да се преведува (ако нема англиски превод).
Инаку заради Джансел ке гледам и ,,Снежана и седумте джуджина,,.Се надевам на некој современ
филм,нешто добро.....но нека се врти по медиумите,убаво е да се пишува за него,макар да не е вистина. newsm78 newsm78

# 617
  • София

Шаци,Дајче   bouquet  и јас би сакала да го гледам во многу јак современ филм,со неговиот природен изглед а не целиот гримиран и замаскиран и тоа во биографски филм.Се плашам дека таков филм нема да биде за продажба...во тој случај нема да се преведува (ако нема англиски превод).
Инаку заради Джансел ке гледам и ,,Снежана и седумте джуджина,,.Се надевам на некој современ
филм,нешто добро.....но нека се врти по медиумите,убаво е да се пишува за него,макар да не е вистина. newsm78 newsm78
Паси  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 618

Паси  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Встина Шаци,и ,,Принцезата на едно зрно грашок,,ке ја гледам со него,ама сакав друго,знаеш што сакам нели?

# 619
  • София
@cansellelcin & Serhat Karakoç

# 620
Оу менаджерката е типка,   newsm10 newsm03  уште ако е способна барем толку како што изгледа,
ке има фајде од двојката Джансел-Сермин.
Нека почнат ударно,популарно.....ке чекаме.

# 621
 Hug Hug Hug
Дайче    bouquet ами не ми се гледа биографичен сериал с предизвестен край Mr. Green И не съм на принципа ще се гледам какво и да само защото играе Джансел. Станала съм много придирчива, но от както спрях да гледам само турски сериали е така. И пак ще кажа - дано да е поредния слух  Praynig
smile3505 нямам никакви доводи засега, за да споря smile3506 обаче имам хубаво предчувствие   smile3508

Pasi   newsm53 newsm10
                                newsm18   CANSEL ELCIN Irresistible   newsm18 newsm18 newsm18

# 622
Постоеја моменти кога Мурат Оджа беше неприкосновено принципиелен,и начинот на кој го изразуваше тоа тешко беше да се разбере,но принципите не му беа цел да навредат некого,туку
да се почитува договореното.За воља на вистината Г-гицата Хасрет со нејзината импулзивност постојано правеше тешки гафови,(оправдание беше само нејзината неукост и реагирањето во истиот момент без размислување за последиците и се разбира огнениот Ромски темперамент.)
Мекото срце на Оджата се разбира попушташе.
Симпатично беше нејзиното објаснување пред менаджерот дека не е заљубена зошто никогаш не осетила да и трепери срцето,да ја гуши и како да има болка во стомакот.Нему не му беше лесно да го чуе тоа кога веке имаше лични планови за неа.
Е тоа беше искреното признание за кое не беше свесна дека ја објаснува љубовта.

# 623
Шаци,Дајче Hug Hug Hug
Само оптимизам,знам дека Джансел ке добие улога на ,,Грчки Бог на Љубовта,,... нема наочари,мустаки (тогаш немале диоптрии).Малку со векови назад ке бидеме ама newsm78  Joy Joy Joy
Не бев сериозна,малку да се насмееме  smile3521 smile3521

# 624
  • София
Шаци,Дајче Hug Hug Hug
Само оптимизам,знам дека Джансел ке добие улога на ,,Грчки Бог на Љубовта,,... нема наочари,мустаки (тогаш немале диоптрии).Малку со векови назад ке бидеме ама newsm78  Joy Joy Joy
Не бев сериозна,малку да се насмееме  smile3521 smile3521
Паси  hahaha hahaha hahaha Чак толкоз няма да го докара, Джансел според мен е страхотно чаровен мъж  Heart Eyes  и много добър актьор.
Скрит текст:
Мога да ви предложа един дето излежда като Аполон, е малко трябва да смениме митологията, че е италианец господина  Laughing

# 625
Предобар машки профил...има нешто посебно,различно на некаков начин,
немам објаснување што е различното,што е тоа што ги тера толку огромен број на фанови да го следат,обожаваат,подржуваат во се што прави.Не е тоа ,,едноставна убавина,,едноставната убавина е банална.
Уживајте во ,,силниот профил,, мене ме фасцинира.
newsm10 newsm51

Шаци те молам види го профилот како изгледа,како профил на ,,наградена машка профилна скулптура,,.
Сега сум сериозна,предходното беше шега. Joy Joy Joy

# 626
Немаше многу прилики култниот Оджа да биде насмеан.Плановите и сета организација околу концертот кои сам ги праваше,му ги минираа прво неговиот пријател,мајка му,татко му,Хасрет без намера,просто во состојби на стеснување на свеста,ама успеваше во сите важни прилики да го напушти,не свакајки што се е вложено во нејзе,додека да дојде до нивото НАСТАП НА ГОЛЕМАТА СЦЕНА....а се почна со кал и трње под ноктите.

# 627
  • София
@ferhatgocer @EmrahOz17 @canselelcin tenis maci sonrasi hatira cekismeli birmac fakat dosluk kazandi
Хайде на тениса  Joy Joy Joy

# 628
@ferhatgocer @EmrahOz17 @canselelcin tenis maci sonrasi hatira cekismeli birmac fakat dosluk kazandi
Хайде на тениса  Joy Joy Joy

Shatzi   bouquet Peace "Здрав дух в здраво тяло!"   Joy Joy Joy

Чудесно изглежда Джансел - направо  newsm74

# 629
  • София
 Wink

Дайче  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт