Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 21

• 39 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  Wink  Как ми се иска да видим и клипче от тази среща с Джансел и  Praynig  някой, който може да прави гифчета да направи поне едно, подобно на това  Joy Joy Joy

# 661
Еве ја целата екипа...се прославувало со голема група.Джансел,секоја чест  newsm10 newsm51 smile3521

# 662
  • София
Паси    bouquet
Виждам "познати"  физиономии. Ебру, Дерен, Севил, на първо четене  Grinning

# 663
 Wink На секундата, като си пожелах клипче се появи тази нова снимка и щом Ебру е от присъстващите вече си мисля, че желанието ми може да се сбъдне  Joy Joy Joy

Еве ја целата екипа...се прославувало со голема група.Джансел,секоја чест  newsm10 newsm51 smile3521

Pasi  newsm51 много по-бърза си от мен със снимката  newsm10 smile3501
Shatzi  newsm51 newsm10 и ти  smile3501

# 664
Шаци,Дајче  newsm51  посебно ми е мило што има многу од фенките на Джансел.
Има и некои што не сум ги видела,а посебно ми е мило што биле голема група
,секако попријатно е така.Мора да бил срекен  txtloves А кој не сака да биде сакан?
Нема такви  Hug Hug Hug

# 665
 Wink Нека и ... "истинския"  Мурат  Heart Eyes да се порадва на тортата за Джансел Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

# 666
Бидејки тортата е изедена,снимки од таа прослава за вечерва нема повеке (утре се
очекуваат уште,но вечерва толку).
Сакам да ја ставам оваа слика на Мурат Оджа која просто сама
ја раскажува возбудата,вознемиреноста,погледот кој го впива за последен пат лицето на
женака која толку ја сака,жената за која е спремен да се одрече од самиот себе.
Толку многу направи за неа,може и да се повлече далеку,засекогаш,ако тој е ,,пречката,, за
нејзината кариера.Погледот кажува ЗБОГУВАЊЕ со прикриена тага.

# 667
  • София
Добро утро  Grinning

cansel elçin ‏@cansellelcin 11m
Fidanlar, hediyeler çok güzeldi ama en önemlisi sizin var olmanizdi hersey için tesekkürler. Sizi çok seviyorum.
И "превод"   Joy

Скрит текст:
Фиданки, подаръци са много хубави, но най-важното е, благодаря ви за всичко, което имам на olmanizdi. Обичам те толкова много.
Скрит текст:

И един кратък клип на почитателки  Laughing Laughing Laughing, който му отправят пожелания послучай рождения ден.
http://www.youtube.com/watch?v=e3vdSLL_Nhw&feature=youtu.be

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 08:55 от Shatzi

# 668
Добро утро  Hug
Сонока имавме бурна вечер до многу касно,затоа во спојлерот имате и од мене
малку  освежување  newsm53

# 669
Ретки прилики кога Мурат Оджа имаше чувство на задоволство,чувство дека
конечно е сватен....имаше навистина посебен приод кон нештата,ама секој
може да ја препознае добронамерноста...ако сака и ако има капацитет и ако нема
задни намери.  newsm78

# 670
Нема нови материјали од прославата,ке чекаме.....ми привлече внимание
летниот-јахта стил на Азис.Одлично изгледа,убав,шармантен,па аукција на слики,знаење од правото,е оди и посомневај се во неговиот идентитет,а посебно пак дека е криминалец.Да и дадоа можност на серијата да потрае 30 еп.ке имаше уште можности Азис со својата интелигенција да ги надмудрува богатите господа и да ја притиска неговата содружничка во криминалот некогаш.
Убава е сликата,убав е Азис,а ликот на современ тип одлично му одговара,се надевам дека нема
да добие некоја супер ретро улога во нов серијал.  newsm78 Thinking

# 671
Секогаш кога ке се дискутира за темата ,,пријателство,, се потсетувам на некои филмски
третирани пријателства.
Ова пријателство во кое едниот пријател се вложил самиот себе до крај со комплетна подршка на својот пријател Муз.продуцент (сите мелодии,сите аранжмани на познатиот композитор
беа вложени на контото на блискит пријател ,,продуцент,,).Нема да спомнеме дека имаше и целодневен претстој ,,се вклучено,, во куката на пријателот.Симпатиите на неговите родители,тратман како нивен син.
Другата медалја на пријателството беше работата зад грбот на пријателот.Понудата за брак на жената за која тој беше сигутен дека е љубов на неговиот пријател и тоа скришно како удар од задгрб.Каде е пријателството,каде е Суперего контролата,моралните норми или пак ,,Целта ги оправдува средствата?,,

# 672
Убаво е да се почувствува  грижа и љубов,да осознеш дека сеуште си сакан.
Но ситуацијата која е прекомплицирана тешко се рашава.Жената која ја сака ТОЈ е  ветена на неговиот пријател.Ни самата таа не може да излезе од дупката во која западна заради импулсивноста и решенијата донесени ,,сега и одма,,.Од една страна совеста од друга љубовта.

# 673
Shatzi   bouquet  Peace
Цитат
cansel elçin ‏@cansellelcin 11m
Fidanlar, hediyeler çok güzeldi ama en önemlisi sizin var olmanizdi hersey için tesekkürler. Sizi çok seviyorum.
Доколкото разбрах Джансел е казал  newsm78  че се радва на подаръците, но най-важното за него е, че има тяхната (на Ебру, Дерен, Севил, ... и другите фенове) обич ...  Hug

Pasi   bouquet хубави снимки  Peace и най-вече коментара ти към тях  Hug
Последният за ПС и приятелството между Мурат и Левент ...  #Crazy newsm78
Още в първите епизоди се разбра Левент какъв приятел беше за Мурат  Naughty
Докато Мурат му беше приятно да има приятел, споделящ общи интереси и безкористно да му е в помощ, ако е необходимо  Naughty при Левент беше обратното  Thinking за него Мурат беше "златната кокошка"   Crossing Arms   Ами че той още в началото си правеше мръснишките удари в гръб на Мурат като съюзник на Несрин, а после като не успя да го провали участието на Хасрет на концерта маниакално се амбицира да му отнеме Хасрет, защото вече е красива звезда в музикалния бизнес, а не простовата циганка, и то без жал и угризение за вина, че може да му причини същото страдание и болка, каквото Мурат едва е изживял със Селин ...  Shocked ooooh!

Никак не беше лесно за Мурат да "интегрира" Асрет в Хасрет  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 19:24 от dai4e

# 674
 Wink И за Ахмет и Ясемин имаше трудни моменти ooooh! но любовта им още в началото беше споделена и много силна  Peace и изживяха щастие като в приказките  Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт