Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Joy Наистина така звучи  Crazy

Емануела е омъжена за чичо си

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 11:52 от elfi4ka

# 556
  • София
От профила на Николета:
"Nikoleta Lozanova
Ех,България се тресе не само от протестните действия,но и от любопитство дали Николета и Валери наистина са се разделили.Ако обичате не бързайте да ме развеждате,не гърмете шампанското преди да сте чули истината лично от мен.И това ще стане скоро в ексклузивно интервю.Ще има доста разочаровани дами и господа. "

# 557
Ще се побъркам от нетърпение.  #Crazy

# 558
  • Бургас
 Тая кифла наистина се взима много насериозно. Joy

# 559
Въпросът е сега...при кого ще е интервюто-Крабовски, Венетка, Жоро Неделчев Simple Smile

# 560
  • Бургас
С нетърпение чакам "ексклузивното" интервю, че то това не е живот. Всеки ден изпивам по една опаковка валериан и "Симпатил", долния клепач на лявото ми око бясно трепери от притеснение, че Колето и Валери са се разделили  smile3514

# 561
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
С нетърпение чакам "ексклузивното" интервю, че то това не е живот. Всеки ден изпивам по една опаковка валериан и "Симпатил", долния клепач на лявото ми око бясно трепери от притеснение, че Колето и Валери са се разделили  smile3514

rotfImbo

# 562
Страшно сравнение с вълненията покрай протестите и личния живот на Николетка .... тази напълно се самозабрави  #2gunfire

# 563
  • където ми харесва
Тая Николета е умопомрачително досадна...мисля, че й е време да се обърне към психолог...има някаква мания...

# 564
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Оххх, че веселба ни поднася Никито съботно Joy. Най-забавното е, че и преди раздялата на Алисия и Валери имаше интервюта и писма до медиите Grinning Mr. Green.

# 565
Тука си личи, че сама си го е писала. Друг път запетайките са си на място и текста е по-издържан  tooth
А колко е това скоро, да не се поразболеем тука форума от притеснение  newsm78

# 566
# 567
Страшно сравнение с вълненията покрай протестите и личния живот на Николетка .... тази напълно се самозабрави  #2gunfire

и на мен това сравнение изключително грозно впечатление ми направи, защото хора като нея и валери не протестират, те живеят охолно и не знаят мъките на нас бедните и обикновени хора нямат право да говорят за протести!!! извинявам се  за неграмотния пост много съм през телефона и нямам нерви да пиша...

# 568
  • о`майна лунна нощ е
Някой се притесняваше, че николета се беше спотаила след простотията с язденето на костенурка и че ще изригне с нова изцепка. Е, признах я - това същество  счупи тъпомера отвсякъде. Нямам никакво намерение да изписвам оттук нататък името й с голяма буква. 

# 569
Не Колето /подигравателно/ е най-подходящото име за това създание с коефициент на интелегентност под нулата.

Общи условия

Активация на акаунт