Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
При тези "звезди" празно няма ли?  Rolling Eyes Някакси не може да ме убедят,че са изпитвали кой знае какви чувства след като веднага след това подменят стария с нов обект  Thinking
Много ми е противно,честно   Tired

# 631
 Като маймунките, от единия клон директно на другия. Познавам и такива обикновени жени. Жалко ми е.

# 632
  • България-Швейцария
И какво точно и има на структурата на Джен? Или пък на ръста? Понякога ме изумявате, честно Tired.
Май не се разбрахме - нищо й няма на Анистънката, и аз я харесвам.
Дължината на роклята коментирах, обикновено на малко хора стои добре.
Я да беше с някоя къса, тип гъзовейка или права тясна, бас ловя, че никой нямаше да обърне внимание на корема Simple Smile
Но колкото хора - толкова мнения, през 90-те и за Шарън Стоун съм чувала/ чела, че била късокрака Joy

# 633
  • Tам през Атлантическия океан
Бразилия забрани солариумите на жените

http://ezine.bg/n11-5503-%D0%91%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D0 … D0%B8%D1%82%D0%B5

Не е баш по темата но се сетих за нашите препечени звезди и техните последователи .....

# 634
Да забранят и слънцето, идиоти.  ooooh!
п.п И в чужбина има препечени кифли, не приписвай всички земни грехове на българските звезди.

# 635
Бразилия забрани солариумите на жените

http://ezine.bg/n11-5503-%D0%91%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D0 … D0%B8%D1%82%D0%B5

Не е баш по темата но се сетих за нашите препечени звезди и техните последователи .....
То за това ли плажът им изглежда така  Mr. Green

# 636
Дано Валери никога не отива да играе в Бразилия,че горкичката Николета... Mr. Green

# 637

Няма лошо да събираш тен, стига да не изглеждаш гротескно (доста снимки сме виждали по темата по света и у нас) Simple Smile Отделен е въпросът колко е здравословно ...

# 638
  • Бургас
Тая гъзарка видяхте ли я... Laughing https://www.facebook.com/photo.php?fbid=408266612613261&set= … ype=1&theater

и коментара и...Кой прави сега барбекю, ааа??  Whistling

Още преди да отворя линка си знаех, че е Винетка. Социалният есхибиционизъм й е запазена марка.

# 639
# 640
  • в 1001-та нощ
При тези "звезди" празно няма ли?  Rolling Eyes Някакси не може да ме убедят,че са изпитвали кой знае какви чувства след като веднага след това подменят стария с нов обект  Thinking
Много ми е противно,честно   Tired

подозирам, че някои от звездните двойки са просто реклама  Blush

# 641

Eй това е нормална семейна непринудена снимка!  Heart Eyes
А не онези с шапчици, чорапки и т.н. на Гучи, Мучи, Пучи, където се вижда само гърба, ръката, крачето на детето и прочие "оригиналности".

# 642

Eй това е нормална семейна непринудена снимка!  Heart Eyes
А не онези с шапчици, чорапки и т.н. на Гучи, Мучи, Пучи, където се вижда само гърба, ръката, крачето на детето и прочие "оригиналности".

Айде, бе  Laughing И аз искам такава нормална семейна непринудена снимка в частен самолет  Grinning

# 643
Много са сладки. И пак Бербо.

# 644
  • До морето

Eто тази вече е кифленска  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт