Звездни компромати - 178 част

• 59 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242
  • София
С този анцуг-потури крачката й са две педи.
Няма ли кой да обясни на тази жена какви дрехи са подходящи за нейните пропорции.

# 243
Не знам ама от скоро изглежда доста странно в лице, особено погледа ѝ.. прилича ми на куку. #Crazy

# 244
  • В Космоса
Николета от известно време страшно много ми прилича на Глория. Thinking Ей така като я погледна бегло, същата.

# 245
Записвам се, че изтървах темата и ето, Николета с нови снимки, аз не знам...  Laughing

# 246
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Горката, ще й трябва добър адвокат. То при тези "обвинения"  Laughing
Нали Laughing? Потръпнах чак от съчувствие Joy.

# 247
Николета от известно време страшно много ми прилича на Глория. Thinking Ей така като я погледна бегло, същата.

хаха, наистина!

# 248
Марая на Мария е навършила 5г.  И Христи е там!  Simple Smile

# 249

И първият коментар е уникален: "...Mnogo krasivi Simple Smile) Hristian napravo se e stopil Wink))"  hahaha

# 250
# 251
  • София
Ах, какво луксозно лигавниче си е сложила.  Mr. Green

# 252
  • в ябълковата градина
Моделката Кремена Оташлийска:
http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/?p=2

# 253
  • Пловдив

И първият коментар е уникален: "...Mnogo krasivi Simple Smile) Hristian napravo se e stopil Wink))"  hahaha

Да...особено той е прекрасен с мазната си зализана причесчица  Whistling Мара до него,ако не е с токчета ще се изгуби в телесата му.

# 254
  • в морето до колене

Отскоро е това  Peace - първите що-годе достоверни писания излязоха преди около две седмици...

Това е кадър от филма, който са снимали заедно (вероятно там е започнала връзката им, но кога точно не е ясно - все пак снимките на филма започнаха някъде през ноември миналата година и са приключили вероятно напролет).
Пак доста дълго са се "опазили" от папараците.

Ще ги видим обаче вероятно заедно на фестивала в Торонто - там ще представят филма.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 13:31 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт