Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
# 302
  • София
Бранджелина са много готини на тези снимки  Heart Eyes
А те защо са все в ЯПония Thinking
По работа.  Grinning
Този път са били там само за 2 дни, за премиерата на филма World War Z.

Непременно ще гледам филма за Линда Лавлейс - звучи обещаващо.  Peace

# 303
Галенка много хубаво телце!

# 304
Е, добре де, колкото трябва да е била пълничка, че в 6 или 7 месец да не разбере че е бременна Shocked при положение, че то си е човече и рита постоянно. Аз в тия месеци не можех да се сгъна Crazy
Явно може. Ето аз лично усетих първите ритници и то силно казано, а по скоро пърхане на пеперудка  в 22 седмица, което си е 6ти лунарен месец. Докато почна по-осезаемо да усетя нещо си влязох в 7ми, та пушек се вдигаше, бях с предна плацента и затова. А колко пък се побърквах, че не го усещам и през 2 седмици ходех при док да го види това бебе живо ли е и защо не рита.  Confused

# 305

Peace И на мен така ми харесва много повече.Иначе ми е като блатна красива вещица  Laughing Отделно от това мисля,че прическата, с която ходи обикновено никак не подхожда на съответната възраст.
Но все пак тя е Моника Белучи и така си е решила.Може пък да се харесва или да я мързи да си прави прически  Laughing

# 306
  • Пловдив

Peace И на мен така ми харесва много повече.Иначе ми е като блатна красива вещица  Laughing Отделно от това мисля,че прическата, с която ходи обикновено никак не подхожда на съответната възраст.
Но все пак тя е Моника Белучи и така си е решила.Може пък да се харесва или да я мързи да си прави прически  Laughing

На мен не ми се отварят линковете... Thinking

# 307
Първите два не се отварят  Thinking  Но преди си бяха наред  newsm78

# 308
# 309
лични снимки на Шакира  от семейната ваканция на Хаваите  1  2  3  прекрасни са, а малкият красавец много прилича на Шакира  Heart Eyes
Ах,Жерар с тези сини очи... Heart Eyes

# 310
  • Бургас

На Присила пластичния хирург ще спре ли най-после да й опъва кожата като кожа на родопски тъпан.

# 311
  • София
Ох, искам Брад да се подстриже вече - омръзна ми да го гледам така..пак ми е хубав, ама вече 2 години ходи така  Crossing Arms

# 312
# 313
Е, добре де, колкото трябва да е била пълничка, че в 6 или 7 месец да не разбере че е бременна Shocked при положение, че то си е човече и рита постоянно. Аз в тия месеци не можех да се сгъна Crazy
Явно може. Ето аз лично усетих първите ритници и то силно казано, а по скоро пърхане на пеперудка  в 22 седмица, което си е 6ти лунарен месец. Докато почна по-осезаемо да усетя нещо си влязох в 7ми, та пушек се вдигаше, бях с предна плацента и затова. А колко пък се побърквах, че не го усещам и през 2 седмици ходех при док да го види това бебе живо ли е и защо не рита.  Confused

Щом казвате, че може, значи може Peace Аз също бях с предна плацента, но моето си риташе редовно, отделно бях все едно съм глътнала топка с огромен бюст и т.н.

# 314
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, тия актриси, повечето все с хубави крака- и Аманда, и Наоми, и Дженката... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт